Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(MichGirl @ 2010 05 25, 22:34)
presuota pudra, tai cia miltukai paprasciausi suspausti ar ne? tik pasitikrinu termina - jei taip tai vezkis jos nors ir visa lagamina, apribojimu tokiems dalykams nera.

aciu uz greita atsakyma bigsmile.gif taip,kazkas tokio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 25 gegužės 2010 - 22:56
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 25, 16:55)
aciu uz greita atsakyma bigsmile.gif taip,kazkas tokio:
user posted image

drasiai imkit 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif po 3 savaiciu taip pat planuoju kelione ir ketinu imt tik rankini bagaza, tad norejau issiaiskint:
1) ar vaistai (skyscio pavidalu) su receptu isiskaiciuoja i maximalu skyscio gabenimo kieki?
2) ka patartumet del lesiu skyscio? g.gif visgi 10 dienu reiketu bent jau 150ml, o ir vel atsimusu i max. leidziama skyscio kieki
3) gal zinot budu kaip prasigabent kelis buteliukus kremo nuo saules? lotuliukas.gif
Atsakyti
Hm, keista.. Skridau begale kartu su Ryanairu ir niekada gyvenime niekas netikrino rankinio bagazo g.gif Ir viska deduosi thumbup.gif Ir net su virssvoriu 5 kg pralendu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2010 05 27, 11:18)
sveiki  4u.gif po 3 savaiciu taip pat planuoju kelione ir ketinu imt tik rankini bagaza, tad norejau issiaiskint:
1) ar vaistai (skyscio pavidalu) su receptu isiskaiciuoja i maximalu skyscio gabenimo kieki?
2) ka patartumet del lesiu skyscio?  g.gif visgi 10 dienu reiketu bent jau 150ml, o ir vel atsimusu i max. leidziama skyscio kieki
3) gal zinot budu kaip prasigabent kelis buteliukus kremo nuo saules? lotuliukas.gif

dėl skysčių nieko nežinau, aš kai jų nesiruošiu vežtis tai man neaktualu, man aktualiau kiek blokų cigarečių galima prasivežti rankiniame ir išvis ar galima.
Dėl kremo, tai susitepi visą ant savęs ir vežiesi biggrin.gif juokauju aišku biggrin.gif net nežinau, visgi skystis...
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2010 05 29, 21:50)
Hm, keista.. Skridau begale kartu su Ryanairu ir niekada gyvenime niekas netikrino rankinio bagazo g.gif  Ir viska deduosi thumbup.gif  Ir net su virssvoriu 5 kg pralendu 4u.gif

skrendi iš rygos ar iš kauno, ar ir iš ten ir iš ten tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2010 05 27, 11:18)
sveiki  4u.gif po 3 savaiciu taip pat planuoju kelione ir ketinu imt tik rankini bagaza, tad norejau issiaiskint:
2) ka patartumet del lesiu skyscio?  g.gif visgi 10 dienu reiketu bent jau 150ml, o ir vel atsimusu i max. leidziama skyscio kieki
yra vienadieniu lesiu 4u.gif juos perku kelionems ir ir rankiniame bagaze vezantis tikrai nesikabina niekas smile.gif
Atsakyti
Merginos, kazin kaip yra.. ismatavau musu maziausias lagaminukas viskas tiktu tik i ploti ne 20 o 22cm na galvoju gal paspausim jei reiks doh.gif kaip manot .. ar geriau nerizikuoti?
p.s su ryanair is kauno i paryziu skrendam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 30 gegužės 2010 - 15:04
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 30, 16:04)
Merginos,  kazin kaip yra..  ismatavau musu maziausias lagaminukas viskas tiktu tik    i ploti ne 20 o 22cm  na galvoju gal paspausim jei  reiks  doh.gif  kaip manot .. ar geriau nerizikuoti?
p.s su ryanair  is kauno i paryziu skrendam

o kokie čia tie išmatavimai turi būti? Aš net nežinau nieko... čia rankinio bagažo ar kurio? Aš tik su rankiniu, tai yra kažkokie išmatavimai duoti? Jei galima parašykite
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2010 05 29, 20:50)
Hm, keista.. Skridau begale kartu su Ryanairu ir niekada gyvenime niekas netikrino rankinio bagazo g.gif  Ir viska deduosi thumbup.gif  Ir net su virssvoriu 5 kg pralendu 4u.gif

Visada rankinį tikrina mirksiukas.gif Taigi einant į laukiamąją salę, ten kur reik į atskirą krepšelį praeinant laikrodžius, diržus nusiimt ir kišenes iškraustyt, "rankinis nešulys" pro tokį aparatą pravažiuoja. Tik nevisada svorį tikrina ir matmenis į tą rėmą kiša g.gif

Ir kur čia saugumas būtų, jei rankinio netikrintų, taigi būtų galima ginkluotam iki ausų į lėktuvo saloną praeit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 30 gegužės 2010 - 15:27
QUOTE(a79 @ 2010 05 30, 16:26)
Visada rankinį tikrina  mirksiukas.gif Taigi einant į laukiamąją salę, ten kur reik į atskirą krepšelį praeinant laikrodžius, diržus nusiimt ir kišenes iškraustyt, "rankinis nešulys" pro tokį aparatą pravažiuoja. Tik nevisada svorį tikrina ir matmenis į tą rėmą kiša g.gif

Ir kur čia saugumas būtų, jei rankinio netikrintų, taigi būtų galima ginkluotam iki ausų į lėktuvo saloną praeit.

aš kai skridau ir man tikrino, visiems tikrina, na kaip sakote pravažiuoja viskas pro ten tą reikalą biggrin.gif o jie per kompus pažiūri viską smile.gif bet dėl svorio ir matmenų nieko nesakė kai skridau iš rygos, dabar iš Kauno taip pat tilps mano tašiukas, nekibs prie išmatavimų
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 05 30, 16:24)
o kokie čia tie išmatavimai turi būti? Aš net nežinau nieko... čia rankinio bagažo ar kurio? Aš tik su rankiniu, tai yra kažkokie išmatavimai duoti? Jei galima parašykite

55x40x20 cm
tai man toje vietoje ne 20 o 22 doh.gif bijau kad neprikibtu, nes draugam prikibo jos buvo labai plati tase bet siaurute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 05 30, 16:52)
55x40x20 cm
tai man toje vietoje ne 20 o 22  doh.gif    bijau kad neprikibtu, nes  draugam prikibo jos buvo labai plati tase bet siaurute  doh.gif

dėkui labai eisiu matuotis, bet man rodos viršysiu gerokai limitus biggrin.gif
Atsakyti