Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Visai neseniai tie maišeliai Kauno oro uoste buvo nemokami...
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 08 01, 18:35)
Visai neseniai tie maišeliai Kauno oro uoste buvo nemokami...

Ane, tai nebent pakeitė ką, kiek tas neseniai? aš atgal skridau birželio 22,tada ir mačiau kai liepė pirkt, dar ta stovinti prie chekino nusistebėjo, kaip gali būt nemokami, moteris dar ta sako, na iš Anglijos kai skridom, nereikėjo mokėt..
tai nežinau kaip yra. skridau tik kartą iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 08 01, 17:09)
kai eisi pro bagazo skenavima, tai atskirai turi padeti greta visu metaliniu daiktu ir litro talpos permatoma maisiuka (juos nemokamai duoda ten, kur registruoji bilietus, darai check-in).. ten sudek kremus, dantu pasta ir kt. skyscio pavidalo dalykelius (as nededu tusu ar lupu blizgesiu). Atsimink, kad jei pirksi kvepalus duty free, ju buteliukyje neturi buti daugiau nei 100 ml nes atims, net jei supakuota butu.. viskas.. jokiu sampunu, apsaugos nuo saules kremu ir pan, nes jie didesniu kiekiu... lagamine ta prasme, nes ji imsi kaip rankini... duso zele, sampunus ir kitas nesamones, turesi pirkti ten, kur skrendi.. kitu atveju, tiesiog uzsimokek uz bagaza ir atiduok ji (ne kaip rankini)..
Jei skrisi per frankfurta, ten tokios gestapininkes kartais buna, prie visko kabinejasi.. pamaciusios ka nors su didesniu krepsiu ar lagaminuku, net jei jau stovi prie isodinimo, pasikviecia is eiles ir liepia pasverti bagaza smile.gif turek omeny, kad tavo lagaminas jau sveria ne maziau kaip 1,5 kg, taigi turi viso max 8 kg svorio..  4u.gif

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif 4u.gif
Reikes ieskoti tu maisiuku doh.gif Turiu permatoma kosmetine, bespalve, is minksto plastiko ir ji uzsidaro kaip vakuminis maiselis, gal tiks g.gif nes daugiau nezinau kur ieskoti tu maiseliu, nenoriu ten Oro uoste nieko pirkti, noriu viska supakuoti namie gad ramu butu blush2.gif
Jokiu sampunu ir duskiu neimsiu, viska ten turesiu, tik krema veidui, kvepalus 35ml.
Skrisiu tiesiai Kaunas-Paris BEAUVAIS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 02 rugpjūčio 2010 - 08:23
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 02, 09:22)
Aciu uz issamu atsakyma  4u.gif  4u.gif
Reikes ieskoti tu maisiuku  doh.gif Turiu permatoma kosmetine, bespalve, is minksto plastiko ir ji uzsidaro kaip vakuminis maiselis, gal tiks  g.gif nes daugiau nezinau kur ieskoti tu maiseliu, nenoriu ten Oro uoste nieko pirkti, noriu viska supakuoti namie gad ramu butu  blush2.gif
Jokiu sampunu ir duskiu neimsiu, viska ten turesiu, tik krema veidui, kvepalus 35ml.
Skrisiu tiesiai Kaunas-Paris BEAUVAIS.

na kai kur prie tu maisiuku kabinejas, pvz liverpooli mane sustabde del maisiuku, ir liepe nusipirkti ta specialu, nors i paparsta buvau viska susidejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2010 08 02, 09:28)
na kai kur prie tu maisiuku kabinejas, pvz liverpooli mane sustabde del maisiuku, ir liepe nusipirkti ta specialu, nors i paparsta buvau viska susidejus rolleyes.gif

Čia paprastas, tai tas parduotuvinis, kur sveriamas prekes dedame? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 02, 13:47)
Čia paprastas, tai tas parduotuvinis, kur sveriamas prekes dedame? blush2.gif

joa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 02, 08:22)
Turiu permatoma kosmetine, bespalve, is minksto plastiko ir ji uzsidaro kaip vakuminis maiselis, gal tiks  g.gif

vat aš tokią pat ,bent jau iš aprašymo, irgi turėjau, tik dar didelis užrašas vienoj pusėj loreal, pavartė kas viduj ir psio.dėl visa ko turėk 2lt pasiėmus, jei reiks pirkt, jei ne,praiesi kaip turi.,
Atsakyti
Ar galiu imti i rankini bagaza:
rutulini dezodoranta, 60ml
pl.aliejuka stikliniame buteliuke, 30ml smile.gif
Atsakyti
Gali imti, tik įdėk į plastikinį maišelį.
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 04, 20:11)
Ar galiu imti i rankini bagaza:
rutulini dezodoranta, 60ml
pl.aliejuka stikliniame buteliuke, 30ml smile.gif

galimi visi skysciai iki 100 ml, tik va acetono, plauku dazu negalima, o tai ka isvardinai drasiai gali vestis mirksiukas.gif
Atsakyti
O kazin jei isorini kietaji diska pasiimsiu, neprisiknis?... Sogerkai sake vos laptopo neateme, bet del kokiu priezasciu tik nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 05, 11:03)
O kazin jei isorini kietaji diska pasiimsiu, neprisiknis?... Sogerkai sake vos laptopo neateme, bet del kokiu priezasciu tik nezinau g.gif

manau ,kad ne tik ji reikia isimti is lagamino ir atskirai padeti
Atsakyti