Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(ernesin @ 2010 08 05, 15:30)
Bet jei gerai suprantu tai galima imti tų skysčių kelių rūšių, svarbiausia kad vienetas neviršytų 100ml? Pvz. 100ml šampūno. 100ml toniko, 100ml vandens?

taip, kiekvienas iki 100ml. ir negali but tarkim 200ml sampuno pakuotej puse jo nupilta, kad gautusi 100ml, turi but kiekvienas vezamas skystis ir jo pakuote iki 100ml.

QUOTE(Lera @ 2010 08 05, 15:36)

1. nu va Vilniui draugiški o aš varysiu iš Rygos oro uosto... ar ten draugiški? anglų nemoku kokia kalbą dar su jais susikalbėti  galėčiau?  unsure.gif  rusų? nu bliamba kaip man nedrąsu..nes viena skrendų o dar už ES ribų unsure.gif

2. prisidėsiu prie klausymo , jei pvz norėčiau paimt bent 1,5l gert į saloną tai galiu svarbiausiai kad buteliiukas nebūtu didesnis kaip 100mll o jų galėtu but nors ir 20? ar taip?

1. nezinau, neskridus per Ryga as ne karto, bet jei kaip sakiau kontrabandos nezivezi tai niekas ir neprikibs prie nieko, o jei kas ne taip tai paaiskins ir tiek.

2. vandeni pirk praejus apsauga ir ten jau kokios tik nori talpos gali imti.
Atsakyti
MichGirl dėkui tau smile.gif

šiaip čia daugiausiai klausimu tiktu temai skridys pirma karta ..bet ten rečiau atsakoma tai išsibarsto klausimai per visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 05, 23:22)
taip, kiekvienas iki 100ml. ir negali but tarkim 200ml sampuno pakuotej puse jo nupilta, kad gautusi 100ml, turi but kiekvienas vezamas skystis ir jo pakuote iki 100ml.

Supratau, didelis dėkui 4u.gif

Dar prie to pačio užklausiu, o tarkim ne į rankinį bagažą, o į lagaminą galima dėtis skysčius didesnėmis talpomis, ar aplamai negalima? Iš anksto dėkui už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 05 rugpjūčio 2010 - 23:06
QUOTE(ernesin @ 2010 08 06, 00:05)
Dar prie to pačio užklausiu, o tarkim ne į rankinį bagažą, o į lagaminą galima dėtis skysčius didesnėmis talpomis, ar aplamai negalima? Iš anksto dėkui už kantrybę 4u.gif

galima detis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 05 rugpjūčio 2010 - 23:13
QUOTE(borjomi @ 2010 08 06, 00:13)
galima detis  smile.gif

Pasitikslinsiu: ir tarkim po 200ml?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 05, 17:26)
Pasitikslinsiu: ir tarkim po 200ml?

i registruojama gali detis kiek tik nori skysciu ir kokiom nori talpom, tol kol jie aplamai leidziami gabenti (ta prasme kanistro benzo jau neisidesi biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2010 08 05, 22:14)
pirkau turguje, puikiai viskas suejo, niekas net netikrina, tik paziuri kokia forma ir viskas jiems jau aisku;) pasiimk centimetra pirkdama

Tai aš gi su centimetru, arba parduotuvėj pareikalauju - jie turi, arba aplamai užrašyti tie cm... Bet jau užkniso matuot biggrin.gif Galvojau, gal kas pasakys, va, mol, turiu tokios firmos terbą, labai viską atitinka biggrin.gif

Nes yra tik tų tokių lagaminukų, bet jie nėr labai patogūs... Ta prasme, patogūs, bet su tokiu jau tik iki viešbučio. O ne tai, kad dar pusę miesto apžiūrėjai... Gi būna, tarkim, kad atskrendi ryte, o viešbutis tik nuo pietų. Tai su čiumodanu valkiotis kažkaip... O alternatyvos nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 06, 10:08)
Tai aš gi su centimetru, arba parduotuvėj pareikalauju - jie turi, arba aplamai užrašyti tie cm... Bet jau užkniso matuot biggrin.gif Galvojau, gal kas pasakys, va, mol, turiu tokios firmos terbą, labai viską atitinka biggrin.gif

žinok bazėse , kur prekiauja lagaminais , visada pasako va 6itas galimas ir tinkamas rankiniam bagažui , šitas jau ne ir tttt
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 06, 11:08)
Gi būna, tarkim, kad atskrendi ryte, o viešbutis tik nuo pietų. Tai su čiumodanu valkiotis kažkaip... O alternatyvos nerandu sad.gif

Aš tokiu atveju palieku lagaminėlį saugoti stoties bagažo skyriuje ir laisvai sau valkiojuos po miestą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 06, 11:08)

N Gi būna, tarkim, kad atskrendi ryte, o viešbutis tik nuo pietų. Tai su čiumodanu valkiotis kažkaip... O alternatyvos nerandu sad.gif

Viešbuty visada maloniai priima daiktus pasaugot, jei turi rezervaciją. Daug kartų iš ankstyvo ryto esu palikusi lagaminą viešbutį, o paskui jau ateini, kai pačiam patogu. Girdėjau, kad kartais už tą luggage room ima papildomai mokestį, bet man asmeniškai dar nepasitaikė. Lygiai taip pat galima palikti lagaminą ir išvykimo dieną.
Atsakyti
[quote=Lera,2010 08 05, 22:36]
blyyyn o aš pilna terbą ginklų narkotikų, peiliu ir tt prikiša tai ką negalima??? blink.gif verysad.gif
nu va Vilniui draugiški o aš varysiu iš Rygos oro uosto... ar ten draugiški? anglų nemoku kokia kalbą dar su jais susikalbėti galėčiau? unsure.gif rusų? nu bliamba kaip man nedrąsu..nes viena skrendų o dar už ES ribų unsure.gif
Rygoj policininkai bjaurus.Esu pati nukentejusi ir kai skridau paskutini karta- vyras atveze i aerouosta,nespejo iskrauti lgaminu ir itempti man pro duris, nes viena nepajegiau ,tuoj prisistate varnai ir ziauriai nubaude . Aisku nepigiai,nes tie ju latai brangus,o nei velnio neverti dabar.
Atsakyti
Persiprasau ,jeigu apie tai jau buvo rasyta ir kazka praleidau..... Suprantu, kad skyscio talpa ne daugiau 100 ml, bet MB nori veztis odekolona- talpa 200 ml, bet butelaitis tik "ant puses" pilnas , tai jau 100 ml gaunasi , ar prisikabins g.gif ? aciu 4u.gif
Atsakyti