Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

o nagu lako irgi negalima? unsure.gif degus
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 05, 15:31)
o nagu lako irgi negalima?  unsure.gif degus

galima man atrodo,nes as veziaus ne viena karta tai niekas nieko nesake, tik prie skysciu nepamirsk issidet, nes kai pamirsau ji taip ipakuot, tai apsauga visa tase iskrauste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 05, 04:03)
Sogerkai sake vos laptopo neateme, bet del kokiu priezasciu tik nezinau g.gif

ryskiai perdejo ta svogerka... rolleyes.gif

QUOTE(Jelerny @ 2010 08 05, 08:31)
o nagu lako irgi negalima?  unsure.gif degus

galima
Atsakyti
sakykit ar aš gerai supratau? į ta plastikinį maišiuką turėčiau įdėti tik tai kad pagal taisyles skaitosi skysčiai t.y akių tušas koks , vandiens buteliukas ( pirktas "saugioj" zonoj ir t.t o ten kokie sausainiai , bananai , pudros akių pieštukas lupdažis gali likti rankinuke? teisingai?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 05, 14:06)
sakykit ar aš gerai supratau? į ta plastikinį maišiuką turėčiau įdėti tik tai kad pagal taisyles skaitosi skysčiai t.y akių tušas koks , vandiens buteliukas ( pirktas "saugioj" zonoj ir t.t o ten kokie sausainiai , bananai , pudros akių pieštukas lupdažis gali likti rankinuke? teisingai?

i maiseli dedasi tik skysciai ir tik iki 100ml. visa kita ne. Kas pirkta saugioj zonoj jau yra po praejimo per apsauga, tai nieko niekur delioti ten jau nebereikia wink.gif
Atsakyti
Nors cia kalba eina apie rankini bagaza,bet gal kas zinote,kokios avialinijos dar leidzia veztis nemokamai du lagaminus is JAV i Lietuva.Buvau uzsirezervavusi bilieta per suomiu avialinijas,tai ten rode,kad galiu imti du lagaminus po 23 kg. Bet man sistema Greitai.lt pavede,atsauke rezervacija nepraejus duotam mokejimo terminui ir nebegavau to reiso. Parase i maila,kad paankstinamas mokejimo terminas visa para,o laikas tai JAV nuo LT skiriasi,nakti as neskaitau pasto.Kol ryta pamaciau pranesima, rezervacija buvo pasibaigus.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 08 05, 14:12)
Nors cia kalba eina apie rankini bagaza,bet gal kas zinote,kokios avialinijos dar leidzia veztis nemokamai du lagaminus is JAV i Lietuva.Buvau uzsirezervavusi bilieta per suomiu  avialinijas,tai ten rode,kad galiu imti du lagaminus po 23 kg. Bet man  sistema Greitai.lt pavede,atsauke rezervacija nepraejus duotam mokejimo terminui ir nebegavau to reiso. Parase i maila,kad paankstinamas mokejimo terminas visa para,o laikas tai JAV nuo LT skiriasi,nakti as neskaitau pasto.Kol ryta pamaciau pranesima, rezervacija buvo pasibaigus.

man rods is europiniu avialiniju Finnair vieninteliai kur dar 2 lagaminus leido - o jau pas juos bilietu nelike jums ar kaip, nes visad per naujo galima uzsiregistruot kai atsaukia. Paziurek sveicaru avialinijas, nezinau ar jie jau pakeite ta ar dar ne, be to nezinau ar jie skrenda ten kur tau reikia i JAV.

bet jei su kitom avialinijom kokiom labai gera kaina gauni tai ir imk, susimokesi uz ta papildoma lagamina, vistiek gal visumoj gera kaina gausis.
Atsakyti
Žmonės mielieji, gal kas patarsit biggrin.gif Kas turit kuprinę tą Ryanairo leidžiamų matmenų - 55×40×20 ? Ar artimą tokiai? KUR PIRKOT KIEK MOKĖJOT? biggrin.gif

Mat, mano kuprinė baigiasi, norisi įsigyt ką nors iš tokių vat matmenų. Nes mažesnę pirkt, kai leidžiama didesnė, man godumas neleidžia, o bankrutuot labai irgi nesinori biggrin.gif Kita vertus, bala nematė to bankroto, bet net tie maži lagaminiukai, kur būna prie lagaminų specializuotose kontorose, paprastai būna biskutuką didesni... O kokia kuprinė patogiau, ir nešt, ir pakuotis, ji minkšta, daugiau pagrūst eina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 05, 21:39)
Žmonės mielieji, gal kas patarsit biggrin.gif Kas turit kuprinę tą Ryanairo leidžiamų matmenų -  55×40×20 ? Ar artimą tokiai? KUR PIRKOT KIEK MOKĖJOT? biggrin.gif

Mat, mano kuprinė baigiasi, norisi įsigyt ką nors iš tokių vat matmenų. Nes mažesnę pirkt, kai leidžiama didesnė, man godumas neleidžia, o bankrutuot labai irgi nesinori biggrin.gif Kita vertus, bala nematė to bankroto, bet net tie maži lagaminiukai, kur būna prie lagaminų specializuotose kontorose, paprastai būna biskutuką didesni... O kokia kuprinė patogiau, ir nešt, ir pakuotis, ji minkšta, daugiau pagrūst eina blush2.gif

pirkau turguje, puikiai viskas suejo, niekas net netikrina, tik paziuri kokia forma ir viskas jiems jau aisku;) pasiimk centimetra pirkdama
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 05, 14:34)
dėkui... nu tikiuosi be sklandumų mano pirmas kartas bus  doh.gif

pirmas kartas baisiausias daug kur smile.gif viskas bus OK, maziau pergyvenkit. svarbiausia neimkit i rankini nieko virs 100ml ir nieko draudziamo (peiliu, ginklu, narkotiku lotuliukas.gif ), o kitu atveju jei ten ka ne taip susipakuosit ir jiems ten per ju TV kazkas ne taip pasirodys, tai paprasys apsauginiai isimti, parodyt ir tiek, jie irgi zmones ir paprastai yra gan draugishki ir supratingi smile.gif Paslaugiausi apsauginiai man pasirode butent Vilniuj is visu butu oro uostu, turiu pripazinti, kad nusistebejau tuo pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 05, 21:09)
i maiseli dedasi tik skysciai ir tik iki 100ml. visa kita ne. Kas pirkta saugioj zonoj jau yra po praejimo per apsauga, tai nieko niekur delioti ten jau nebereikia wink.gif

Bet jei gerai suprantu tai galima imti tų skysčių kelių rūšių, svarbiausia kad vienetas neviršytų 100ml? Pvz. 100ml šampūno. 100ml toniko, 100ml vandens?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 05, 21:24)
pirmas kartas baisiausias daug kur  smile.gif  viskas bus OK, maziau pergyvenkit. svarbiausia neimkit i rankini nieko virs 100ml ir nieko draudziamo (peiliu, ginklu, narkotiku  lotuliukas.gif ), o kitu atveju jei ten ka ne taip susipakuosit ir jiems ten per ju TV kazkas ne taip pasirodys, tai paprasys apsauginiai isimti, parodyt ir tiek, jie irgi zmones ir paprastai yra gan draugishki ir supratingi smile.gif Paslaugiausi apsauginiai man pasirode butent Vilniuj is visu butu oro uostu, turiu pripazinti, kad nusistebejau tuo pati  rolleyes.gif

blyyyn o aš pilna terbą ginklų narkotikų, peiliu ir tt prikiša tai ką negalima??? blink.gif verysad.gif

nu va Vilniui draugiški o aš varysiu iš Rygos oro uosto... ar ten draugiški? anglų nemoku kokia kalbą dar su jais susikalbėti galėčiau? unsure.gif rusų? nu bliamba kaip man nedrąsu..nes viena skrendų o dar už ES ribų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 08 05, 21:30)
Bet jei gerai suprantu tai galima imti tų skysčių kelių rūšių, svarbiausia kad vienetas neviršytų 100ml? Pvz. 100ml šampūno. 100ml toniko, 100ml vandens?

prisidėsiu prie klausymo , jei pvz norėčiau paimt bent 1,5l gert į saloną tai galiu svarbiausiai kad buteliiukas nebūtu didesnis kaip 100mll o jų galėtu but nors ir 20? ar taip?

blyn žmOgai važiuojam su manim bent iki oro uosto už kompaniją biggrin.gif nu nesusitvarkysiu viena niekaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 05 rugpjūčio 2010 - 21:34