Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(vanilliuke @ 2011 01 13, 22:39)
man IIligoninej kovo men niekas neklauses padare  smile.gif

kaip suprantu II ligoninėj niekad neklausia, daro ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Man nereikejo jokiu klizmuciu nes per saremius paleido vidurius, tai iki gimdymo spejo viskas pasisalinti smile.gif

O ir siaip kol vyras atvaziavo su visais daiktais (nes teko pataloginiam guleti) tai jau nebuvo laiko kada klizmute daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 14, 15:45)
kaip suprantu II ligoninėj niekad neklausia, daro ir tiek biggrin.gif

greiciausiai biggrin.gif bet gal tai ir geriau
Atsakyti
As kaip paklausiau ar darys KMUK, akusere atsake, kad jau niekada nedaro ax.gif
Atsakyti
per pirma gimdyma pacioje ligonineje klizma padare, tai labai patenkinta buvau. o per antra kazkaip nepasiule. turejau microlac, pati pasidariau, bet ju poveikis nepalyginamai prastesnis, na bet geriau nei jokios klizmos.
Atsakyti
As ir pati norejau, kad pries gimdyma padarytu normalia klizma ax.gif
O po gimdymo oi kaip sunku buvo. Sunaudojau 3 microklizmutes, bet nepadejo schmoll.gif Tada emiausi visokiausiu valgymo priemoniu ir valio thumbup.gif padejo.
Atsakyti
as tai pati norejau, kad man pries gimdyma padarytu klizmute. taip isvale zarnas, kad tik po 4 dienu kakojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 17 balandžio 2011 - 05:38
man pries gimdyma niekas nei sake, kad pasidaryciau klizmute, nei jie patys dare. dar pati net akuseres paklausiau pries stumima, o tai klizmos nedarysit biggrin.gif sako ne, jei ka, dar ne tiek mate, bet aciu dievui viskas praejo gerai smile.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau VGN, tai padare ligoninej klizma, kuo labai dziaugiuosi, nes gimdymo metu nukrito vienas galvos skausmas thumbup.gif
O pries antra gimdyma apsirupinau pati klizmutem, nes sioj saly, kur gyvenu, a la naturalistai jokiu klizmu nedaro doh.gif Bet neprireike, pries gimdyma pora paru saremiavau, tai viskas issivale savaime
Atsakyti
pirmaji kai gimdziau, tai GN padare klizma, o mazaji kai gimdziau, tai namuose pasidariau pati blush2.gif
Atsakyti
Man nereikejo jokiu klizmuciu,pvz antro nestumo gale pats organizmas subludijo,galvojau gimdau kai pasileido.Is tiesu buvau sokiruota ir issigandus,skambianu i klinika.O cia pasirodo normali kuno reakcija issivalyt pries gimdyma.Ir is tiesu po issivalymo keleta dienu variau gimdyti.
Atsakyti
Man irgi pats organizmas issivale puikiai pries pat gimdyma. O va dabar laukiam planinio cezario, sakykit, pries cezari reikalinga klizmute? g.gif
Atsakyti