Tai čia bildukas, o ne naminukas. Savo mamos namuose aš irgi visokių būtybių esu mačius, ir mano vaikai. Kai kurios tos būtybės ilgiau pagyvena, kai kurios tik trumpam užeina...
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 18:56)
Tai čia bildukas, o ne naminukas. Savo mamos namuose aš irgi visokių būtybių esu mačius, ir mano vaikai. Kai kurios tos būtybės ilgiau pagyvena, kai kurios tik trumpam užeina...
as tai jei jau pamatyciau kad mano vaikas susidraugavo su kokiu bilduku ar naminuku, visas sienas svestu vandeniu nuplauciau,kad tik atsikratyciau

QUOTE(Puikutė @ 2006 09 24, 18:00)
as tai jei jau pamatyciau kad mano vaikas susidraugavo su kokiu bilduku ar naminuku, visas sienas svestu vandeniu nuplauciau,kad tik atsikratyciau 

Su naminuku galima susidraugauti, bet su po namus šliūrinėjančiomis mirusiųjų dvasiomis...Brrr... Nors...visi mes esam viena-ir gyvieji, ir mirusieji...
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 19:00)
Su naminuku galima susidraugauti, bet su po namus šliūrinėjančiomis mirusiųjų dvasiomis...Brrr... Nors...visi mes esam viena-ir gyvieji, ir mirusieji...
vien nuo minties nupurte,kad mano vaikas galetu draugauti,matyt ,kalbetis su kokio savizudzio ar dar kokia kraupiai nuzudyta smeklele

QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 19:00)
o kaip su juo susidraugauti, jei jo net nepastebiu, kad gyventu pas mus

QUOTE(Puikutė @ 2006 09 24, 18:06)
vien nuo minties nupurte,kad mano vaikas galetu draugauti,matyt ,kalbetis su kokio savizudzio ar dar kokia kraupiai nuzudyta smeklele 

Bet jeigu tas vaikas mažas ir dar neturi suaugusiųjų baimių, jis į tai žiūri kaip į natūralų dalyką

QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 19:11)
Bet jeigu tas vaikas mažas ir dar neturi suaugusiųjų baimių, jis į tai žiūri kaip į natūralų dalyką 

as turiu baimiu uz mudvi abidvi

QUOTE(Puikutė @ 2006 09 24, 18:19)
Tai čia jau tavo, problema, o ne jos...Tik žinok, kad dėl tavo baimių dukra gali sirgti, o tu ir nežinosi, kodėl. Vaikai iki 7 m. energetiškai prie mamų labai prisirišę. Pati tai matau, tris vaikus augindama. Tik rimčiau susinervinu, už poros trejeto dienų dukra ir suserga...Ar bent temperatūra pakyla.
o kaip galima susidraugauti su tais naminukais ar bildukais? kaip juos isvaikyti, jei riekia? svesto vandens uztenka pakrapnoti?
kita vertus, pagalvojau..o gal jei, sakykim, kokia nors dusele uzklydo i namus, tai gal jai kazkaip galima padeti atsiristi nuo materialiojo pasaulio?
kita vertus, pagalvojau..o gal jei, sakykim, kokia nors dusele uzklydo i namus, tai gal jai kazkaip galima padeti atsiristi nuo materialiojo pasaulio?

QUOTE(awyte` @ 2006 09 24, 19:11)
o kaip galima susidraugauti su tais naminukais ar bildukais? kaip juos isvaikyti, jei riekia? svesto vandens uztenka pakrapnoti?

Gal ir nereikia su jais draugauti...Naminuko geriau nevyti, jis gali įsižeisti ir pradėti juokus krėsti...
O dvasioms galima pamėginti padėti. Mano mama už juos meldžiasi ir jie išeina...
Kuo namai energetiškai švaresni, tuo mažesnė tikimybė, kad ten nekviesti svečiai lankysis. O jei užeis, tai tik trumpam apsidairyti...
Mano mamos namai seni, energetiškai labai užteršti, todėl ten ir lankosi visokie padarai...Vasarą kai ten atostogavau, kambarį, kuriame miegojau, kiekvieną dieną smilkalais smilkydavau (kasdien po dėžutę sandalo) ir kasdien reiki ženklus dėliodavau. Pavyko išvalyti. O kitur nelindau- mama nenorėjo. Jos pasirinkimą gerbiu.
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 20:42)
Vasarą kai ten atostogavau, kambarį, kuriame miegojau, kiekvieną dieną smilkalais smilkydavau (kasdien po dėžutę sandalo)
as irgi megstu smilkalus uzsidegti

QUOTE(awyte` @ 2006 09 24, 19:51)
as irgi megstu smilkalus uzsidegti
ypac kai nesaugiai namie pasijuntu. Bent jau psichologiskai tai padeda 

Smilkalai pakelia aplinkos vibracijas. Todėl ne visi juos mėgsta.