Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(Ugnė @ 2007 03 06, 11:43)
Stai gavau telefono numeri tos moters, jei reikes bandyk paskambinti, pasikonsultuoti. +37065516592.
Jei kreipsies, tai paskui papasakok kaip sekesi, gerai? Sekmes! mirksiukas.gif

Turbut,ir man reiks pasikonsultuoti,nes pas mus irgi kazkas neaiskaus dedasi... As tai nebijau,stengiausi viska logiskai paaiskint... Bet kad logikos jau pritruksta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tinto @ 2007 03 17, 02:02)
Turbut,ir man reiks pasikonsultuoti,nes pas mus irgi kazkas neaiskaus dedasi... As tai nebijau,stengiausi viska logiskai paaiskint... Bet kad logikos jau pritruksta  blink.gif

jei kreipsies, tai paskui papasakok, gerai.Nes man irgi reikia valyti namus, bet nesiriztu. Kol kas pati kartas nuo karto per delcia apeinu visus kampus su svesta zvake, perzegnoju ir savais zodziais paprasau iseiti, na manau nors laikinai aprimsta.
Atsakyti
Aš ir turiu naminuką namuose. Prieš porą mėnesių jis mus visus gasdino,bet dbar jau susidraugavom. O prasidėjo viskas nuo to , kad daiktai pradėjo dinkt namuose, tai vienas įvykis mus pribloškė, kai vieną vakarą dingo vyro piniginė g.gif kur tik mes jos neneiškojom,visus namus apvertėm, ten buvo visi dokumentai ir nemažai pinigų, bet niekur neradom,kitą rytą vėl ieškojom verysad.gif nors jau buvom praradę viltį, ir staiga vyras šaukia iš kito kambario, ateik čia unsure.gif jis laikė p[iniginę, kurią rado ant televizoriaus,negalėjom patikėt, mes parą ieškojom visur , bet niekopanašaus ant teliko nebuvo, o svarbiausia jinai buvo atidaryta g.gif tiek to,po poros dienų norėjau atsigert pomidorų sulčių, tvarkiausi virtuvėj, isipyliau į puodelį sulčių ir gėriau, kai kažkas paskambino,atėjau jokio puodelio nėra, nors jis buvo pilnas sulčių, tai po šia diena juokiamės su vyru,kad naminukui pomidorų sultys patinka, o kas blogiausia jog tas puodelis buvo iš virtuvinio servizo, ir po šiai dienai neatsiranda, trūksta vieno ir dar su pomidorų sultimis

blush2.gif bet tai dar ne viskas, vieną gražią dieną sedėjau ant fotelio ir žiūrėjau teliką, staiga pamačiau kažką kas labai greitai prabėgo,pro kambario sieną,aš nespėjau nieko pastebėt, nes tai buvo labai greitas manevras, bet žiauriai išsigandau, nes prieš tai jaučiau,kad mane kažkas stebi, bet tada supratau,kad pas mus tikrai yra naminukas,otas puodelis pilnas sulčių iš servizo šiai dienai dar neatsirado, ir dar prieš porą dienų virtuvėj, vėl pamačiau, kad kažkas greit pralėkė, nors prieš tai gal stebėjo, ?

doh.gif
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 03 18, 01:46)

nu is tikro cia jau naminukas,pabandyk padeti jam sokolado,pieno,susidraugausit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2006 09 20, 20:23)
Sveiki,

Ką tik pats išsijungė mano televizorius, nors prie distancinio niekas nesilietė gal 10 min smile.gif Tad nusprendžiau pasidalyti įspūdžiais, gal atrasiu likimo draugų smile.gif

Buvau jau pripratus, kad išjungus televizorių distancinio pultelio pagalba, retsykiais jis pats įsijungdavo. Maniau, gal kas "blogai su kontaktais" (čia brolio žodžiais). Šiandieninį savarankišką išsijungimą jis paaiškino: "turbut kas nors nustatė sleep timer". Tik kad niekas nenustatinėjo. O kai du kartus vieną vakarą  pats įsijungė kompiuteris, šito jau niekas negalėjo paaiškint. Visai nebaisu, tik įdomu, kas čia gali būt. Ar aš čia jau tokia visai technikos neišmanytoja ir čia elementarūs reiškiniai?

Pas mane lygiai tas pats darydavosi su TV biggrin.gif tai cia distanciniam pultelyje buvo uzstriges mygtukas rolleyes.gif O kai su kompiuteriu, tai elektrai takart kazkas nutike buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 03 18, 00:46)
otas puodelis pilnas sulčių iš servizo šiai dienai dar neatsirado

būtinai parašyk, jei tas puodelis atsirastų, ir dar su sulčių likučiais biggrin.gif
Atsakyti
Būtinai parašysiu biggrin.gif Bet jau neturiu vilties,kad jis atsiras g.gif
Atsakyti
PAs mane dabar namie taip yra tik viena lėkštė dingusi, ir keletas šakučių biggrin.gif O kaip įvykis su pinigine, tai kai man buvo kokiu 12 metu pas mus namie žirklės dingo, ir labai skubiai mums jų reikėjo, tai išieškojom visus namus, visas lentynas, visus stalčius, sekcijas ir t.t., o po pusdienio matomiausioj vietoj atsirado, bet mes nenustebom, nes žinojom, kad namie nykštukas gyveno biggrin.gif

Vieni sako kad netiki, nes tai skersvėjis arba girdys traška dėl temperatūros kaitos, nu gal ir traška, bet kai būni antrame aukšte, o girdi kaip pirmame kažkas vaikšto ir taip garsiai, nusileidi pasisveikint su namiškiu kuris grįžo, o nulipęs matai, kad namai tušti tai ką čia beprigalvosi. Arba kaip buvom namie dviese su maniškiu, abu antram aukšte, trai sėdi, girdi kaip duris darinėjasi arba kaip kažkas vis lipa laiptais, bet taip ir neužlipa, na tik garsas girdisi ir kaip tai paaiškinsi:dėl laiptų kilimo į viršų vienas po kito laiptelis nuolatos traška??? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 03 17, 23:46)
isipyliau į puodelį sulčių ir gėriau, kai kažkas paskambino,atėjau jokio puodelio nėra,

Preila, visai realu, kad kazkam paskambinus i duris tu tiesiog nepagalvojus puodeli ismetei i siuksliu deze, todel nerandi. Tai tikrai nera juokinga versija, nes mano pussesere irgi nuolat skundesi, kad jai dingsta sauksteliai. Paskui paaiskejo, kad kai grietine baigiasi ir saukstelis buna tame indelyje, tai ji viska ir ismeta (dukra pastebejo siuksliadezej doh.gif ). Vat ir visa naminuko vagystes istorija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 03 06, 09:43)
Stai gavau telefono numeri tos moters, jei reikes bandyk paskambinti, pasikonsultuoti. +37065516592.
Jei kreipsies, tai paskui papasakok kaip sekesi, gerai? Sekmes! mirksiukas.gif

Ačiū Ugne. Dabar man atrodo jis išėjęs, kažkaip neaptinku jo. Kai sugrįš, susiskambinsiu ir pranešiu.
Atsakyti
O aš vat pareitą savaitę nubudau antrą valandą nakties nes maniškis į tualetą kėlėsi, miegame antrame aukšte, girdėjau kaip nulipo apačion, nuėjo į tualetą, tada kol jis ten buvo pasigirdo namie lyg vaikas koridoriumi nubegtu pirmyn ir atgal ir dingo to bėgimo garsas. Bet tiksliai girdėjosi kad vaiko žingsneliai, o ne suaugusio žmogaus. Grįžo maniškis ir sako, kas čia bėgiojo dabar, galvojau man vienai girdėjosi, pasirodo, kad ne... Namie buvome mes dviese, jokių kačių šunų neturime. O gyvename ne daugiaukštyje, kur viskas girdisi, be to buvo 2 valanda nakties... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 07 04, 19:09)
O aš vat pareitą savaitę nubudau antrą valandą nakties nes maniškis į tualetą kėlėsi, miegame antrame aukšte, girdėjau kaip nulipo apačion, nuėjo į tualetą, tada kol jis ten buvo pasigirdo namie lyg vaikas koridoriumi nubegtu pirmyn ir atgal ir dingo to bėgimo garsas. Bet tiksliai girdėjosi kad vaiko žingsneliai, o ne suaugusio žmogaus. Grįžo maniškis ir sako, kas čia bėgiojo dabar, galvojau man vienai girdėjosi, pasirodo, kad ne... Namie buvome mes dviese, jokių kačių šunų neturime. O gyvename ne daugiaukštyje, kur viskas girdisi, be to buvo 2 valanda nakties... biggrin.gif

Nu ir galvok ka nori ,abiems pasigirst juk negalejo g.gif
Atsakyti