QUOTE(Preila @ 2007 03 17, 23:46)
Aš ir turiu naminuką namuose. Prieš porą mėnesių jis mus visus gasdino,bet dbar jau susidraugavom. O prasidėjo viskas nuo to , kad daiktai pradėjo dinkt namuose, tai vienas įvykis mus pribloškė, kai vieną vakarą dingo vyro piniginė
kur tik mes jos neneiškojom,visus namus apvertėm, ten buvo visi dokumentai ir nemažai pinigų, bet niekur neradom,kitą rytą vėl ieškojom
nors jau buvom praradę viltį, ir staiga vyras šaukia iš kito kambario, ateik čia
jis laikė p[iniginę, kurią rado ant televizoriaus,negalėjom patikėt, mes parą ieškojom visur , bet niekopanašaus ant teliko nebuvo, o svarbiausia jinai buvo atidaryta
tiek to,po poros dienų norėjau atsigert pomidorų sulčių, tvarkiausi virtuvėj, isipyliau į puodelį sulčių ir gėriau, kai kažkas paskambino,atėjau jokio puodelio nėra, nors jis buvo pilnas sulčių, tai po šia diena juokiamės su vyru,kad naminukui pomidorų sultys patinka, o kas blogiausia jog tas puodelis buvo iš virtuvinio servizo, ir po šiai dienai neatsiranda, trūksta vieno ir dar su pomidorų sultimis
bet tai dar ne viskas, vieną gražią dieną sedėjau ant fotelio ir žiūrėjau teliką, staiga pamačiau kažką kas labai greitai prabėgo,pro kambario sieną,aš nespėjau nieko pastebėt, nes tai buvo labai greitas manevras, bet žiauriai išsigandau, nes prieš tai jaučiau,kad mane kažkas stebi, bet tada supratau,kad pas mus tikrai yra naminukas,otas puodelis pilnas sulčių iš servizo šiai dienai dar neatsirado, ir dar prieš porą dienų virtuvėj, vėl pamačiau, kad kažkas greit pralėkė, nors prieš tai gal stebėjo, ?

o siaube, preila, man taip butu numirciau is baimes, as baile esu, ypac bijau tokiu nepaaiskinamu reiskiniu. isivaizduok, jei namie isgirstu koki krebzdejima ar bildejima, vis bandau kazkaip paaiskint ir vis save guodziu, kad bilduku bei vaiduokliu nera...o pasirodo jie yra, yra...o ziaube, kaip baisu!!!!!!!!!!!