Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(Akrila @ 2007 07 12, 20:09)
Yra man tekę irgi susidurt su kažkuo nepaaiškinamu... Studijų metais nuomojaus 2 kambarių butą. Nakčiai visada palikdavau virtuvės ir vonios duris atidarytas iki galo. Dažnai girdėdavau, kaip jas kažkas lėtai uždaro. Atrodė, kad kažkas stengėsi manęs nepažadint. O dar viršūnė buvo, kai naktim šviesa pati įsijungdavo. Gan greitai iš to buto išsikrausčiau.

O tai ka, durys ryte uzdarytos budavo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2007 07 12, 20:09)
Yra man tekę irgi susidurt su kažkuo nepaaiškinamu... Studijų metais nuomojaus 2 kambarių butą. Nakčiai visada palikdavau virtuvės ir vonios duris atidarytas iki galo. Dažnai girdėdavau, kaip jas kažkas lėtai uždaro. Atrodė, kad kažkas stengėsi manęs nepažadint. O dar viršūnė buvo, kai naktim šviesa pati įsijungdavo. Gan greitai iš to buto išsikrausčiau.

Aš išprotėčiau blink.gif rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 07 11, 22:38)
O aš mačiau laidą, su tuo pačiu bioenergetiku apie kauno pilį. Tai ten rodė, kad net laikant rankoje česnaką, aplink tą žmogų energija švaresnė ir virbulė ramiai reaguoja smile.gif

taip pagalvojus... ką tokio ypatingo turi viena daržovė, ko neturi kita? g.gif gal ir su morka atsistojus kažkas toje energijoje keičiasi?
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2007 07 12, 20:48)
O tai ka, durys ryte uzdarytos budavo?  blink.gif

Tikrai taip...
Papildyta:
QUOTE(Marsella @ 2007 07 12, 21:56)
Aš išprotėčiau blink.gif  rimtai.

Na, nedaug ir man trūko. Draugės mama siūlė šventinto vandens, bet atsisakiau, nes esu girdėjus, kad galima dar labiau pablogint situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2007 07 13, 10:29)
Tikrai taip...
Papildyta:

Na, nedaug ir man trūko. Draugės mama siūlė šventinto vandens, bet atsisakiau, nes esu girdėjus, kad galima dar labiau pablogint situaciją.

O kaip šventintu vandeniu gali pabloginti situaciją? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 07 13, 12:35)
O kaip šventintu vandeniu gali pabloginti situaciją? unsure.gif  smile.gif

Kai tiksliai nežinai su kuo susiduri, tik šventinto vandens gali ir neužtekti, kad tą kažką išvarytum... Esu girdėjus, kad būna atvejų, kai šventintas vanuo padeda tik laikinai, o vėliau kai nepasiseka to kažko išvaryti vienu kartu, tai tas kažkas gali pradėti dar labiau siautėti... Manau, kad aš neturiu tokių galių, kad galėčiau viena susitvarkyt...
Atsakyti
Na pas mus namuose irgi gyveno bildukas, vyras sedejo prie kompo, ir isgirdo kaip kazkas atsitrenke i spinta miegame garsiai, galvojo mano tevas, kai man pasake, atsakiau jog tevo nera, i kaima isvaziaves, tai nustebom abu, po to dar keistesni dalykai dejosi, nakti miegu, girdziu tevas ikauses parejo, po keliu minuciu girdziu trink virtuves durys, po to vel ir vel gal 4 kartus, nu galvoju gal jau ant baltu uzsoko, ateinu i virtuve o ten nieko nera, tevas ramiu ramiausiai knarkia miegame... Po to dar, vaziavom i kaima, pries tai valgem ledus ir palikom nesvarius puodelius, gryztam, puodeliai isplauti tose paciose vietose stovi, daiktai irgi dingdavo, vienoj vietoj pasidedi, visur ieskai, po to matomoj vietoj randi, nors atrodo jau ten ieskojai... Buvau pas bureja, ta is kart pasake kad pas mane dvasios vaiksto, nors as apie tai net neuzsiminus buvau, patare nepalikinet sakuciu ant stalo, padet kokiu morku atseit jiem pasivaisint. Taip ir dariau, ir jau kokie metai nieko keisto nebesidaro, gal susidraugavom, arba atsibodo mus gasdint, ir kur kitur isejo. Tiesa, eidama pro miegamo duris jausdavau kazkokia paniska baime ir saltis per visa kuna nueidavo, dabar jau to nera smile.gif
Atsakyti
Nu bet man įdomu su tom morkom kaip ten yra g.gif
Kaip kažkas sakė, o kur kakiukai?
O šiaip, jos taip ir stovėdavo nepaliestos?
Atsakyti

Aga aš irgi jau nežinau ką daryti,keisti dalykai buvo lyk ir nurimę, bet vėl duoda kažkas apie save žinoti ir visada naktį fear.gif ir kas įdomiausia mano sūnui greit bus 13 metų ir jis man sako negaliu miegoti kažką jaučiu kambarį ,kad yra, o aš tyliu ir pati bijau,nes pav.šianakt kažkas virtuvėj į taburetę,jos viršus odinis,kad suplojo kaip kad būgnus muštų kažkas panašaus,ir pabudau ,bet neišsigandau, nes yra buvę baisiau bet ir miegoti neina.žinot galvoju net butą keisti,bet kai kas nesutinka su ta mintim verysad.gif
o tos kurios rašo kad čia paistalai,tai ir aš gal būčiau taip anksčiau galvojusi taip,bet parašyt neišdrysčiau,kad pas pačią neateitų bildukas.
Atsakyti
QUOTE(samrasa3 @ 2007 08 08, 22:38)
Aga aš irgi jau nežinau ką daryti,keisti dalykai buvo lyk ir nurimę, bet vėl duoda kažkas apie save žinoti ir visada naktį  fear.gif ir kas įdomiausia mano sūnui greit bus 13 metų ir jis man sako negaliu miegoti kažką jaučiu kambarį ,kad yra, o aš tyliu ir pati bijau,nes pav.šianakt kažkas virtuvėj į taburetę,jos viršus odinis,kad suplojo kaip kad būgnus muštų kažkas panašaus,ir pabudau ,bet neišsigandau, nes yra buvę baisiau bet ir miegoti neina.žinot galvoju net butą keisti,bet kai kas nesutinka su ta mintim  verysad.gif
o tos kurios rašo kad čia paistalai,tai ir aš gal būčiau taip anksčiau galvojusi taip,bet parašyt neišdrysčiau,kad pas pačią neateitų bildukas.

Visiškai tikiu, pas mus irgi būdavo, kad jauti kažkas namie yra, miegantį stebi, tai girdi po koridorių vaikšto. Bet pastebėjau, jei pradedi kalbėti tai padaugėja. O kai nei nemini, nei bandai į tai dėmesį atkreipti, tai kažkaip nutyla, dingsta kažkur.... GAl pas kimynus nueina ar šiaip išeina. O būna kad aprimsta?
Atsakyti
Mano viena draugė, prancūzė senoje pilyje gyvena Prancūzijoje. Tai ten "senieji pilies gyventojai" taip ir neišsikraustė. Tai iš viso pokštauja, būna, kad naktį ir už kaklo pagriebia. Arba svečių dar prisikviečia, tai šėlsta naktimis. Jie patys (draugė su vyru) susidraugavę su tais vaidokliais, bet va kai svečiai pas juos atvažiuoja, tada tai jau jie linksminasi smile.gif

O mes kai vienuolyno patalpose dirbome, tai specialiai pasilikdavome nakčiai pažiūrėti kas gi ten dedasi. Tai ne tik durys trankydavosi, bet ir juodi šešėliai varinėdavo siaurais vienulyno koridoriais. Ir matė juos visi ten buvę. Ten kai remontavo tai buvo radę vienuolių į sienas įmūrytų, va jie, matyt ir vaikšto tais kolidoriais...
Atsakyti
Sveikos merginos,na man tai itariu patiktu bildukas jei tik butu gerybinis ax.gif ale kur ji gaut, ar atsiranda nei is sio nei is to g.gif na gal as blogoj vietoj gyvenu kad pas man ner bilduku g.gif
Atsakyti