Na pas mus namuose irgi gyveno bildukas, vyras sedejo prie kompo, ir isgirdo kaip kazkas atsitrenke i spinta miegame garsiai, galvojo mano tevas, kai man pasake, atsakiau jog tevo nera, i kaima isvaziaves, tai nustebom abu, po to dar keistesni dalykai dejosi, nakti miegu, girdziu tevas ikauses parejo, po keliu minuciu girdziu trink virtuves durys, po to vel ir vel gal 4 kartus, nu galvoju gal jau ant baltu uzsoko, ateinu i virtuve o ten nieko nera, tevas ramiu ramiausiai knarkia miegame... Po to dar, vaziavom i kaima, pries tai valgem ledus ir palikom nesvarius puodelius, gryztam, puodeliai isplauti tose paciose vietose stovi, daiktai irgi dingdavo, vienoj vietoj pasidedi, visur ieskai, po to matomoj vietoj randi, nors atrodo jau ten ieskojai... Buvau pas bureja, ta is kart pasake kad pas mane dvasios vaiksto, nors as apie tai net neuzsiminus buvau, patare nepalikinet sakuciu ant stalo, padet kokiu morku atseit jiem pasivaisint. Taip ir dariau, ir jau kokie metai nieko keisto nebesidaro, gal susidraugavom, arba atsibodo mus gasdint, ir kur kitur isejo. Tiesa, eidama pro miegamo duris jausdavau kazkokia paniska baime ir saltis per visa kuna nueidavo, dabar jau to nera