Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

o cia specialus brangus tik tinka?
Nors man vis tiek- nuo bet kokiu kvapu didziausia alergija prasideda... biggrin.gif
Atsakyti
Parduotuvėse sandalo dėžutė kainuoja 99 centų. Yra ir pigesnių.
Atsakyti
vakar vakare buvau labai dirgli,tai ir manasis pradejo barbenti, bet kadangi nenorejau pyktis,tai atsikeliau ir isijungiau kompa.....
uzsidejau ausines....o tas biesas koloneles pradejo jungineti doh.gif
tai sedejau ir galvojau,kad labai gerai,kad jis toks netobulas...o jei sugalvotu kokia programa istrinti
blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 25, 08:19)
vakar vakare buvau labai dirgli,tai ir manasis pradejo barbenti, bet kadangi nenorejau pyktis,tai atsikeliau ir isijungiau kompa.....
uzsidejau ausines....o tas biesas koloneles pradejo jungineti  doh.gif
tai sedejau ir galvojau,kad labai gerai,kad jis toks netobulas...o jei sugalvotu kokia programa istrinti 
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip nemalonu..bet tu taip ramiai i tai reaguoji bigsmile.gif
nors pas mane ir nera jokiu sieleliu, bet ir tai kartais pasivaidena, kad kazkas i mane ziuri, ir siaip visad bijau kojos net mazaji pirstuka pro kaldra iskist, toks jausmas, kad kazkas griebs...
bet cia jau mano fantazijos vaisiai, paziurejus koki siaubiaka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 09 25, 22:55)
kaip nemalonu..bet tu taip ramiai i tai reaguoji bigsmile.gif
nors pas mane ir nera jokiu sieleliu, bet ir tai kartais pasivaidena, kad kazkas i mane ziuri, ir siaip visad bijau kojos net mazaji pirstuka pro kaldra iskist, toks jausmas, kad kazkas griebs...
bet cia jau mano fantazijos vaisiai, paziurejus koki siaubiaka rolleyes.gif

Puikiai suprantamas jausmas biggrin.gif Mane po "Vandens" visa menesi seubas buvo apemes bijau.gif tad geriau netersti sielos tokiais beureis dalykais mirksiukas.gif
Atsakyti
Neprisigalvokit!Jokiu bilduku nebuna!Tai tik fantazijos padarinys!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 14:12)
Neprisigalvokit!Jokiu bilduku nebuna!Tai tik fantazijos padarinys!!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

taip sako itin bailus zmones,kurie savo beime slepia neigimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 13:12)
Neprisigalvokit!Jokiu bilduku nebuna!Tai tik fantazijos padarinys!!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dar pasiūlyk kreiptis į gydytoją arba vaistininką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 04:12)

O kas yra fantazija?
Kur ji lokalizuojasi kune?Gal smegenyse?
Kas tai per daiktas - fantazija, o kas yra protas?
Ir kaip mes fantazijas suvokiam, jei bildukai tik fantazijos, o pati sakai fantazijos egzistuoja, logiska jog jie taip pat... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nenoriu sia tema net diskutuot-BILDUKU NERA tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif Kaip tik jais tiki tas kas turi problemu su psichika ir kasko ko istikruju nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 18:56)
Tai čia bildukas, o ne naminukas. Savo mamos namuose aš irgi visokių būtybių esu mačius, ir mano vaikai. Kai kurios tos būtybės ilgiau pagyvena, kai kurios tik trumpam užeina...

Nu cia tai geras tongue.gif Tikrai pas gyditoja reikia,kaip galima matyti to,ko nera???/
Papildyta:
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 27, 14:36)
taip sako itin bailus zmones,kurie savo beime slepia neigimu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Klysti brangioji,as nebijau to ko nera.Galima bijoti aukscio,greicio,tamsos....nu bet bilduku bijot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 15:23)
Nenoriu sia tema net diskutuot-BILDUKU NERA tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif Kaip tik jais tiki tas kas turi problemu su psichika ir kasko ko istikruju nera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:

Nu cia tai geras tongue.gif Tikrai pas gyditoja reikia,kaip galima matyti to,ko nera???/

su beviltiskais paranojikas nebendrauju schmoll.gif

o tamstele ar skaityt nemokat,ar skirtumo tarp zodziu matymas ir girdejimas nematot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikutė: 27 rugsėjo 2006 - 14:32
na tai ir gerai tada, skeptikams cia ne vieta cool.gif
Atsakyti