Šiame subforume siūlau nesilankyti stabilios psichikos žmonėms, o tai nuo mūsų- psichinių ligonių- užsikrėsti galima.

Tai papasakokit kaip tie jusu isivaizduojami bildukai atrodo,ka jie daro?Ka sako?

Jei nematai, kas yra maiše, dar nereiškia, kad ten nieko nėra.
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 14:53)
atsakymas tau virsuje

QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 15:07)
Juokas- dalykas rimtas. Bet čia ne humoro skyrelis...
bet jei labai nori galiu pasakyti kas yra bildukas, tai tas kuris sedi apacioj, o jo nesimato
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 05:24)
Nenoriu sia tema net diskutuot-BILDUKU NERA
Kaip tik jais tiki tas kas turi problemu su psichika ir kasko ko istikruju nera

Papildyta:
Nu cia tai geras
Tikrai pas gyditoja reikia,kaip galima matyti to,ko nera???/
Papildyta:
Klysti brangioji,as nebijau to ko nera.Galima bijoti aukscio,greicio,tamsos....nu bet bilduku bijot

Papildyta:
Nu cia tai geras

Papildyta:
Klysti brangioji,as nebijau to ko nera.Galima bijoti aukscio,greicio,tamsos....nu bet bilduku bijot

Mieloji Ingriduk, kai as nenoriu temoje diskutuoti, as paprasciausiai ne tik kad nerasau - as net neskaitau.Todel jei jau ikisai nosi i si puslapi buk tolerantiska kitaip manantiems...

Daug dalyku yra , kuriu nematom, bet jais tikim.
Vieni zmones augina suniuka, kiti - gyvate namie.Yra tokiu, kurie nieko nelaiko ir nieko naugina.Todel sakyti jog jei tavo namai ramus ir ten nieks be taves negyvena, dar nereiskia, jog tai tiesa.Matyt subtilusis pasaulis tave saugo ir nesirodo ar nesileidzia buti pazintu tik todel, kad tavo isitikinimu sistema nepalaiko tavo mastymo ir kyla gresme tavo psichikai.Todel gincytis apie Bildukus ar dvasias nesudaro prasmes.Ypac su tais, kurie jautresni ar kitaip mastantys.
Subtiliajame pasaulyje yra kiek kitaip.Jis yra tosk subtilus, kad ji net jausti kartais yra sunku.Jis sudarytas is tokiu mazu daleliu, kad ju neimanoma matyti.Jas galima stebti tik stebint ju judejimo trajektorija, kuri matoma kaip bruksneliai ar taskeliai.Tai mokslo irodyta.Todel subtilusis pasaukis reikalauja atsiverimo ir savivokos bei tikejimo.
Bildukai tai - mitologija, uzrasyta ir virtusi pasakomis.Bet ji neatsirado siaip is pirsto islauzta.Bet cia jau kita tema.
Pakantumo Tau saulele, pakantumo... o tai pavirsi i Jadze....

Žinot o aš kažkodėl tikiu tokiais dalykais, tik labai jų bijau. Kai atsikraustėm gyventi kitur iš karto perėjau visus kampus su žvake degančia, gal tai ir nieko nereiškia, bet man pačiai nuo to ramiau. Kažkodėl mane gasdina viskas kas susiję su tamsa ar mirtim, gal čia biški ir ne į temą, bet paskutiniu laiku lenda visokios mintys apie mirtį, labai jos bijau...
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 27, 16:29)
vyras tave paliko,tai tau akivaizdziai stogas pavaziavo
pakantumo ir tau
Pasimelsiu uz tavo siela....

kokio velnio reikia lįsti į temą ir kalbėti nesąmones? neturi ką pasakyti protingo - neik ir neskaityk. Jei aš nesu valgius kiaulienos, neisiu į kiaulienos patiekalų temą ir neaiškinsiu - kiauliena neskani, fui

viso gero