Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(Undzinka @ 2014 03 09, 23:50)
Kaip suprantu Santariskiu klinikose P519 kabinetas, gydytojas Ramunas Janavicius. Indikacijos atitinka mano atveji.

Aš buvau pas Janavičių, jau beveik metai po operacijos, siuntimą išrašė gydantis momologas.
Atsakyti
Laba diena, ieškau motyvuotų moterų, kurioms buvo atliktas krūties vėžios chirurginis gydymas ir po to pasireiškė rankos limfoedema. Nuoširdžiai siūlau ir prašau prisijungti prie mūsų būrio, man reikia atlikti tyrimą kineziterapijos poveikio rankos limfoedemai. Susirinktume Kaune, Aklųjų ir silpnaregių centro pastate pasimankštinti.
Jai susidomėjote, parašykite. Užsiėmimai aišku kad bus NEMOKAMI.
Būkite aktyvios, ir pasinaudokite šia proga.
Atsakyti
Sveikos damos.
Turiu klausima toms, kas gavo raudona chemija. Ka daret su plaukais? Kirpotes pacios, ar lauket kol nuslinks patys. Esu pasimetime...Slenka, slenka...Tiesiog brauki per plaukus ir pilna sauja plauku sad.gif O plauku pas mane daug...Matyt reikia isidrasinti ir nusikirpti plikai...o kaip nenoriu ir bijau...Iki siol vis kalbejau, nu kas ten tie plaukai, juk ataugs, nieko cia tokio...o va kai atejo laikas, blyn...zliubt norisi tik...zinau kad jie ataus, bet kazkaip staiga pasidare gaila...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 03 25, 12:49)
Sveikos damos.
Turiu klausima toms, kas gavo raudona chemija. Ka daret su plaukais? Kirpotes pacios, ar lauket kol nuslinks patys. Esu pasimetime...Slenka, slenka...Tiesiog brauki per plaukus ir pilna sauja plauku sad.gif O plauku pas mane daug...Matyt reikia isidrasinti ir nusikirpti plikai...o kaip nenoriu ir bijau...Iki siol vis kalbejau, nu kas ten tie plaukai, juk ataugs, nieko cia tokio...o va kai atejo laikas, blyn...zliubt norisi tik...zinau kad jie ataus, bet kazkaip staiga pasidare gaila...

suprantu, kaip yra sunku prarasti plaukus. Patarčiau ryžtis ir nusikirpti. Aš palikau kokį 1 cm, tai neužkimšo dušo kol nukrito. O kirpti tai reikia, nes pvz. man keletas plaukų liko neiškritę, tai kaip būčiau atrodžiusi su 10 ilgų plaukų ant galvos. Ir aš į save be skaros į veidrodį nežiūrėjau, dievaži, aš ir miegojau su skara arba kepure ir vonioj į veidrodį nežiūrėdavau.
Bet po paskutinės chemijos praėjus 2,5-3 mėn. plaukai ataugs ir dar kokie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 25, 12:59)
suprantu, kaip yra sunku prarasti plaukus. Patarčiau ryžtis ir nusikirpti. Aš palikau kokį 1 cm, tai neužkimšo dušo kol nukrito. O kirpti tai reikia, nes pvz. man keletas plaukų liko neiškritę, tai kaip būčiau atrodžiusi su 10 ilgų plaukų ant galvos. Ir aš į save be skaros į veidrodį nežiūrėjau, dievaži, aš ir miegojau su skara arba kepure ir vonioj į veidrodį nežiūrėdavau.
Bet  po paskutinės chemijos praėjus 2,5-3 mėn. plaukai ataugs ir dar kokie thumbup.gif

Viska as suprantu ir zinau blush2.gif Matyt prasysiu, kad vyras nukirptu...Nes dar ir galvos od blush2.gif skauda ziauriai...Toks skausmas, kai buna plaukus surisi i uodega ir itempi...
Jau nuziurejau tiurbanu risimo metodus. Reikia ismokti ristis, nes paprastos skarutes man laabai netika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 03 25, 13:49)
Sveikos damos.

Tikrai bus lengviau vienu kartu viską nukirpt, nei pastoviai plaukus saujom rinkt.Visos sirgusios suprastų jūsų savijautą bet ir pačiai po ilgesnio laiko besidžiaugiant naujom vis besikeičiančiom šukuosenom atrodys, kad ten tik plaukai buvo, svarbiausiai įveikti tą bjaurybę. sveikatėlės jums ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Cia ir vel as su klausimais:)
Ar kuriai buvo (kai leido chemija) problemu su burnos gleivine? Ir ka daret? Man burna kaip nuplikyta...valgyt galiu tik minksta maista, skauda ir kvapas ne koks pasidare sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 03 27, 10:52)
Ar kuriai buvo (kai leido chemija) problemu su burnos gleivine? Ir ka daret? Man burna kaip nuplikyta...valgyt galiu tik minksta maista, skauda ir kvapas ne koks pasidare sad.gif

man nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 03 27, 10:52)

Gerai padeda aliejai,pvz saltalankiu,istept burnos gleivine ir duot veikt,nevalgyt kuri laik,negert. Tai pat galima Eludril skalaut,tik praskiest reik smarkiau, nes gali grauzti,bet chlorheksidinas gerai dezinfekuoja.
Atsakyti
Sveikos merginos!
Niekada nemaniau, kad prireiks patarimo tokiu klausimu... apskritai niekada nepagalvojau, kad galeciau susidurti su sia problema... aisku, gal perdedu, nes dar niekas nenustatyta, nieko nezinau, ar man kas yra ar ne, bet faktas tas, kad pries pora savaiciu teko apsilankyti pas gydytoja, pasitikrinau krutis, nes desineje krutyje apciuopiau guzeli, gumbeli. gyvenu Airijoje, gavau siuntima i ligonine birzelio 6d. pasitikrinti issamiau echoskopu, ultragarsu ar pan., nors gydytoja nuramino, kad nieko baisaus neturetu buti, juolab, kad ir mano mamai jau daug metu toje pacioje krutyje gumbelis taip pat yra. Taciau dbr menstruaciju metu, toje pacioje krutyje tik apacioje radau dar viena guzeli (netycia, pasilenkus prispaudziau krutine ir pajutau skausma), jis kitoks, kietesnis, nei sone ir labai issigandau, paspaudus ji - skauda. Kita savaite turiu atostogas, galeciau grizti i Lietuva ir pasitikrinti, nelaukus tu dvieju menesiu eiles cia, bet nezinau ka daryti, gal per daug issigandau ir vertetu palaukti tuos pora menesiu, ar geriau nieko nelaukti ir aiskintis kuo greiciau, kas per darinys pas mane, nes labai jau pergyvenu sad.gif. Noreciau patarimo is jusu, ka patartumete daryti? Aciu labai. Man 26-eri.
Beje, stiprybes besigydancioms ir jau pasveikusioms ar visa dar bijancioms.
Atsakyti
Mulacike. Labai tikiu, kad pas pacia nieko rimto nera, tiesiog visokie ten sustandejimai susije su menesinem. As nelaukciau, lekciau, ziureciau, tirciausi.Tie du menesiai mane papjautu be peilio...As poros savaiciu negalejau islaukti iki nemokamos mamografijos, lekiau orivaciai tikrintius, o cia pora menesiu...
Stiprybes!
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 03 28, 16:10)
Mulacike. Labai tikiu, kad pas pacia nieko rimto nera, tiesiog visokie ten sustandejimai susije su menesinem. As nelaukciau, lekciau, ziureciau, tirciausi.Tie du menesiai mane papjautu be peilio...As poros savaiciu negalejau islaukti iki nemokamos mamografijos, lekiau orivaciai tikrintius, o cia pora menesiu...
Stiprybes!

As taip pat tikiuosi, kad nebus nieko bent jau piktybisko.. taip ir padarysiu, perkuos bilietus ir kita svaite i lt. aciu.
Atsakyti