QUOTE(Mintė @ 2007 03 05, 18:46)
Sveikos,
Aš turėjau du nesivystančius nėštumus. Abu kartus turėjo daryti abraziją. Po antrojo nesėkmingo nėštumo pas Abraitį pasidariau antifosfolipinį tyrimą. Atsakymų eisiu tik kovo 21. Skambiausi, tai sakė tiksliai pasakyti nieko negali, bet kažką rado negero. Žinoma, nelabai džiugu, kad kažkas negerai, bet širdyje kirba vilties kibirkštėlė, kad gal kitą kartą radus priežastį sėkmingai sulauksiu leliuko.
Pasakykite, kurios jau leidotės vaistus į pilvą, kaip jūs su tuo susitvarkėte? Ar pačios leidotės, ar nesudėtinga. Juk neįmanoma, kad kasdien kažkas kitas suleistų. Aš didelė bailė ir bijau adatų, bet dėl vaikelio viską padarysiu.
Dariausi ir genetinius tyrimus, jie irgi panašiu laiku turėtų būti. Ach tikiuosi, kad motulė gamta į genetiką nieko blogo neįdėjo.
Aš turėjau du nesivystančius nėštumus. Abu kartus turėjo daryti abraziją. Po antrojo nesėkmingo nėštumo pas Abraitį pasidariau antifosfolipinį tyrimą. Atsakymų eisiu tik kovo 21. Skambiausi, tai sakė tiksliai pasakyti nieko negali, bet kažką rado negero. Žinoma, nelabai džiugu, kad kažkas negerai, bet širdyje kirba vilties kibirkštėlė, kad gal kitą kartą radus priežastį sėkmingai sulauksiu leliuko.
Pasakykite, kurios jau leidotės vaistus į pilvą, kaip jūs su tuo susitvarkėte? Ar pačios leidotės, ar nesudėtinga. Juk neįmanoma, kad kasdien kažkas kitas suleistų. Aš didelė bailė ir bijau adatų, bet dėl vaikelio viską padarysiu.
Dariausi ir genetinius tyrimus, jie irgi panašiu laiku turėtų būti. Ach tikiuosi, kad motulė gamta į genetiką nieko blogo neįdėjo.
Labutis Minte,
as irgi esu po dvieju nesivystanciu ir pradejau lankytis pas Abraiti. Man taip pat pas ji kovo 21 d.

O pas genetikus buvai Kaune? Manes kazkodel ten neregistravo, sake registruokis Vilniuje, bet Abraitis man sake prisiregistruoti Kaune, tai dabar nezinau ar duos jis man siuntima. Blema o Vilniuj milziniskos eiles

Uzpuoliau as cia tave klausimeliais, bet, kad labai viskas man cia panasiai, kaip ir tau. Sekmes tau planuojant

Papildyta:
QUOTE(zioga @ 2006 08 29, 20:50)
Sveikos!
Pasiskaiciau jusu diskusija ir nutariau pasitikrint galvoju pinigai pinigais, bet rami siela brangiau. Persiskambinau per poliklinikas niekas tokio nezino kaip koki bauba po kelis kartus kartojau pavadinima, bet savo pasiekiau
. Klaipediskes jei norite pasidaryti tyrima eikit i miesto poliklinika ten daro. Kainuoja 37 Lt be jokiu siuntimu. Jei norit pasiteirauti galite skambinti i imunologijos laboratorija tel. 8(46) 396530. Surenka keleta krauju ir padaro tyrima. As laukiu dabar atsakymo sake savaites gale pasiskambinti. Jei ir ras tai bent zinosiu nuo ko gydytis.
O gal kas zinot kuom dar kenksminga si liga be to kad itakoja persileidimus?
Sekmes visom!
Pasiskaiciau jusu diskusija ir nutariau pasitikrint galvoju pinigai pinigais, bet rami siela brangiau. Persiskambinau per poliklinikas niekas tokio nezino kaip koki bauba po kelis kartus kartojau pavadinima, bet savo pasiekiau

O gal kas zinot kuom dar kenksminga si liga be to kad itakoja persileidimus?
Sekmes visom!
Va cia buvo parasyta apie Klaipeda