Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

labai faina paveikslėlį Mintė įdėjusi....- neradau, net issiskleidusi daugiau paveiksleliu. ilgokai ziurejau, kol supratau jo prasme.... - per mazai patirties blush2.gif , o dabar is viso sausra...
As si karta jau ne liudna, ne linksma.... per viduriuka... vIlciu nededu- bus lengviau isgyventi, o jei viskas bus gerai, tada ir tapsiu linksmesne.... Nors vis dar noriu pasakoti apie savo drauge, apie kuria as cia jau siek tiek pasakojau... pasakojau, kad labai sunkus nestumas - vakar klinikose netgi prof. Gintautas, apie kuri as cia jau nemazai girdejau, nezinojo ka su ja daryti tai paleido namo... tipo, vaikas vystosi per letai- nors as paziurejau knygoje, tai viskas normaliai- ir dar liepe laukt 2 savaites. Siandien ji jau Jonavoj ligoninej po sirdies smugio.... nezino, ka daryt. pumpuoja jai vaistus, o kaip vaika gelbet nezino, nes gali neatlaikyt jos sirdis.... Siuntimo toliau irgi niekur neduoda.... virsune... nesuprantu... Ji ten jau visko prisigalvojo ir su viskuo susitaike... Niekas nepaguodzia, net mama sako, kad cia tau Dievo bausme.... uz tai, kad savaitgaliais budavo su savo busimuoju vyru...- tipo gyveno nesusituokus kartu, o vaikeli pradejo tik po vedybu.... jei cia visus taip Dievas baustu, tai nubaustu butu daugiau nei ne baustu....
mane irgi turbut Dievas nubaude,- nors esu katalike, vos ne kas sekmadieni baznycioj- nes karta visai netyciom, anytai uzvaziavau- Matot, koki slunkiu uzauginot, o ji man atsake- paziuresim, ka tu uzauginsi.... tai, tikrai jauciu likimo pirsta.... Puoliau po to ant keliu anytos atsiprasineti, o man deme ir liko.... Bet kiek tu nepilnameciu ir visokiu kitokiu prisigimdo vaikus, meto pagrioviais ir patvoriais - niekas ju nebaudzia... ai, kaip Dievulio skirta, taip ir turim atkentet... Nieko cia nekaltinu.... Kaip yra, taip... reikia kentet... mano dauguma draugiu zenijosi is reikalo budamos vos 18 arba dar ne tiek ir gimde sveikus vaikus ir .... jokiu persileidmu, viskas gerai.... svarbiausia, nezinau, kelinta karta kartojuosi, tureti likimo sesiu, tokiu, kaip jus, nes su tais turinciais vaiku nepasiguosi.... mirksiukas.gif
Papildyta:
dar noriu paklaust , ar kuri nors is jusu jau leidotes Abraicio skirtus vaistus i pilvo raumenis. Jei taip, tai kas jums leido? ar guletes i ligonine, ar pacios, kaip kad jis demonstruoja, jog galima susileist paciai, ar kas nors kitas... as isivaizduoju, jei tiek dagyvensiu, kol reikes leisti tuos vaistus, tai gulsiuosi pas save i ligonine ir tegul leidzia... pati tai neeksperimentuosiu tikrai su savim.... sako net kateteriu galima venas prasidurti, taigi.... nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 07 kovo 2007 - 19:46
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 07, 20:39)
labai faina paveikslėlį Mintė įdėjusi.... ilgokai ziurejau, kol supratau jo prasme.... 
As si karta jau ne liudna, ne linksma.... per viduriuka... vIlciu nededu- bus lengviau isgyventi, o jei viskas bus gerai, tada ir tapsiu linksmesne.... Nors vis dar noriu pasakoti apie savo drauge, apie kuria as cia jau siek tiek pasakojau... pasakojua, kad labai sunkus nestumas - vakar klinikose netgi prof. Gintautas, apie kuri as cia jau nemazai girdejau, nezinojo ka su ja daryti tai paleido namo... tipo, vaikas vystosi per letai- nors as paziurejau knygoje, tai viskas normaliai- ir dar liepe laukt 2 savaites. Siandien ji jau Jonavoj ligoninej po sirdies smugio.... nezino, ka daryt. pumpuoja jai vasitus, o kaip vaika gelbet nezino, net gali neatlaikyt jos sirdis.... Siuntimo toliau irgi niekur neduoda.... virsune... nesuprantu... Ji ten jau visko prisigalvojo ir su viskuo susitaike... Niekas nepaguodzia, net mama sako, kad cia tau Dievo bausme.... uz tai, kad savaitgaliais budavo su savo busimuoju vyru... o vaikeli pradejo tik po vedybu.... tai cia visus taip Dievas baustu, tai nubaustu butu daugiau nei ne baustu.... 
mane irgi Dievas nubaude, nes karta visai netyciom anytai uzvazaivau- Matot, koki slunkiu uzauginot, o ji man atsake- paziuresim, ka tu uzauginsi.... tai, tikrai jauciu likimo pirsta.... Bet keik tu nepilnameciu ir visokiu kitokiu prisigimdo vaikus, meto pagrioviais ir patvosiriais - niekas ju nebaudzia... ai, kaip Dievulio skirta, taip ir turim atkentet... Nieko cia nekaltinu.... Kaip yra, taip... reikia kentet... mano dauguma draugiu zenijosi is reikalo ir gimde sveikus vaikus ir .... jokiu persileidmu, viskas gerai....  sarbiausia, nezinau, kelinta karta kartojuosi, tureti likimo sesiu, tokiu, kaip jus, nes su  tais turinciais vaiku nepasiguosi.... mirksiukas.gif
Papildyta:
dar noriu paklaust,, ar kuri nors is jusu jau leidotes Abraicio skirtus vaistus i pilvo raumenis. Jei taip, tai kas jums leido? ar guletes i ligonine, ar pacios, kaip kad jis demonstruoja, jog galima susileist paciai, ar kas nors kitas... as isivaizduoju, jei tiek dagyvensiu, kol reikes leisti tuos vaistus, tai gulsiuosi pas save i ligonine ir tegul leidzia... pati tai neeksperimentuosiu tikrai su savim.... sako net kateteriu galima venas prasidurti, taigi....  nono.gif

Man tai atrodo, kag jei gydytojai leidzia galima ir paciai isileisti, kiek zinau ta heparina leidzia tik po oda.. blush2.gif Ne i vena ar panasiai, tai nieko ten gal sudetingo, nors as tai niekad svirksto nelaikius, is skyrus kai is ju laistemes budami vaikai biggrin.gif
Atsakyti
kokie forumai dar cia idomesni... i tuos, kur nestukems, dar nera upo listi, nes neaisku kokia as cia pati.... cia daug kur uzstringa akys, bet taip per visus eiti reikia daug laiko...
Atsakyti
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 07, 19:39)
liepe laukt 2 savaites. Siandien ji jau Jonavoj ligoninej po sirdies smugio.... nezino, ka daryt. pumpuoja jai vaistus, o kaip vaika gelbet nezino, nes gali neatlaikyt jos sirdis....

tai tau rado antifosfolipidini?
tu is jonavos?
Atsakyti
as tai is Marijampoles ir man tas antifosfolipidinis s., o cia aprasiau dar ir savo drauge is Jonavos- jai kitokios bedos... Su moters diena, saulutes 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 08, 00:29)
tai tau rado antifosfolipidini?
tu is jonavos?

O tu Zvirbliuke is Jonavos kilus??? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 08, 10:44)
as tai is Marijampoles ir man tas antifosfolipidinis s., o cia aprasiau dar ir savo drauge is Jonavos- jai kitokios bedos...  Su moters diena, saulutes  4u.gif  oro_buckis.gif

O tai Sidrute tu geri aspirina? g.gif

Visas su Moters diena, gavau nuo diriko tulpe lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 08, 10:44)
as tai is Marijampoles ir man tas antifosfolipidinis s., o cia aprasiau dar ir savo drauge is Jonavos- jai kitokios bedos...  Su moters diena, saulutes  4u.gif  oro_buckis.gif

Su tokiom bedom gultis i Jonavos ligonine-savizudybe... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos su MOTERS DIENA!!!!!

Aš taip pat šį antifosfolipidinį sindromą turėjau, kaip ir anksčiau minėjau turiu nuostabų sūnų, visada liksiu dėkinga Vytui Abraičiui.Nuostabus žmogus ir daktaras, senai bendrauju galiu užtikrinti 4u.gif .
Tiesa merginos, kuriom paskirs naudoti FRAGMIN 2500, galiu padovanoti 5 ampoles, kadangi liko nuo nėštumo.
Visom linkiu išnešioti savo brangius vaikelius, nebijoti vaistukų, juk vaikai mūsų gyvenimo puošmena.Šiuo metu aš svaigstu nuo savo sūnelio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolik @ 2007 03 08, 11:13)
Sveikos merginos su MOTERS DIENA!!!!!

Aš taip pat šį antifosfolipidinį sindromą turėjau, kaip ir anksčiau minėjau turiu nuostabų sūnų, visada liksiu dėkinga Vytui Abraičiui.Nuostabus žmogus ir daktaras, senai bendrauju galiu užtikrinti  4u.gif .
Tiesa merginos, kuriom paskirs naudoti FRAGMIN 2500, galiu padovanoti 5 ampoles, kadangi liko nuo nėštumo.
Visom linkiu išnešioti savo brangius vaikelius, nebijoti vaistukų, juk vaikai mūsų gyvenimo puošmena.Šiuo metu aš svaigstu nuo savo sūnelio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif

Tikiuosi ir as, kad Abraitis sumastys, kaip man padeti.. 4u.gif
Atsakyti
Vaistukus reikia leistis pačiai nuo 6 savaičių i pilvo pauodį, kiekvieną dieną iki gimdymo ir po jo 5 dienas, lieka mėlynės, bet ko dėl kūdikio neiškentėsi/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Man per 4-ta nestuma buvo skirta 1 100mg aspirino tablete ir viena dufastono, bet kadangi tai nepadejo, tai dabar padvigubino ir vienu ir kitu vaistu, o iki reiketu leistis heparina i poodi, dar nedagyvenau per praeita nestuma, nes ji leidzia tik tuomet, kai randa vaisiuko sirdeles veikla, o man jos nerado, net ir dar savaitele palaukus ir nutrauke nestumas, nors daktaras buvo pats pasimetes, ar yra gyvybe, ar ne.... ar dar laukti, ar ne..... Sakiau, jei ir si karta bus panasiai, prasysiu dar laukti.... nors negyvas vaisius ir kenkia motinos organizmui.... Mano brolienei buvo daug didesnis nestumas ir visai kitos bedos ir kai ji pradejo kraujuoti, daktarai jau liepe salinti, bet ji pati pasake - Ne.... na ir dabar dukterecia jau 16-os metu, kaip liepa.... tai va, ka daktarai sako, dar ne viskas, reikia ir paciom turet drasos ir valios.....
Siandien pratese biuleteni... sakiau, sakys, gerai jautiesi, varyk i darba, ka cia simuliuoji... bet labai faina daktare, sake, kiek reiks, tiek tesim..... Nepergyvenk... tai va, dabar jau dak. Abraitis turetu testi.... ziuresim, kaip toliau seksis....
As siandien islekiau su zieminiais rubais, nes jau senokai nebuvus lauke, o cia pasirodo jau siltas ir fainas pavasaris.
Aplankiau drauge, kuri turi 3 vaikucius.... jau apsipratau, jau nesigraudinau.... ne gi verksi kiekviena vaika pamacius...
Linkejimai ir nuo tikrosios Sidrutes, kuri miega man dabar tarp ranku....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidrutė: 08 kovo 2007 - 16:36
Sveikinu visas su Moters diena! Būkim Moterys iš didžiosios raidės, mylėkime save kaip tik mokam mylėti 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 07, 20:09)
Mano nuomone, vyras turetu ir ta pati isgyent, ka ir zmona isgyvena.... bet maniskiui, kaip as sakau, pamirso Dievulis ideti jausmus.... neprasau, kad zliumbtu kiekviena karta kartu su manim, bet kai as zliumbiu, o jis net ne nemato ir  ne girdi..... nesuprantu koks akmuo turi buti vietoj sirdies... Juk pasidalintas skausmas - puse skausmo, o su kuo ji daugiau dalintis jei ne su vyru...

Nepažystu tavo vyro, bet jaučiu, kad ir jis taip pat išgyvena, tik visai nemoka ir bijo reikšti jausmus. Daugeliui vyrų gal nevyriška parodyti silpnumą-švelnumą. Jam gal taip geriau kentėti kiekvienam atskirai. Negali būti, kad jam neskaudu, neliūnda ir jis nieko nejaučia. Jei myli tave, tai tikrai pergyvena, tik tyli. O tylėti juk dar sunkiau.

QUOTE(Rola @ 2007 03 07, 20:16)
Apie mano bedas zino tik vienintele drauge, bet nesuprantu, kodel ji man vis pasakoja apie savo suneli, ar ji nesupranta, kad man per skaudu??? Arba prikisa rageli ir sako pasnekek su juo, jai labai linksma, nes jis tik tik pradeda sneketi...

Aš tai nepasakoju draugei turi turi vaikutį, ji tikrai nesupras. Geriau pakeliu jos skaudžius žodžius, kada gi ir jūs turėsit vaiką. Apie mano bėdas žino tik draugė, kuri irgi tą patį išgyvenusi, tai ji puikiai mane supranta ir neskaudina, nors pati jau turi puikų vaikelį.

QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 07, 20:39)
1.Siandien ji jau Jonavoj ligoninej po sirdies smugio.... nezino, ka daryt. pumpuoja jai vaistus, o kaip vaika gelbet nezino, nes gali neatlaikyt jos sirdis....
2.Niekas nepaguodzia, net mama sako, kad cia tau Dievo bausme....
3.mane irgi  turbut Dievas nubaude,-

1. Vajetau kaip baisu, neturiu žodžių, kokios nelaimės tavo draugei. Baisu ir dėl jos ir dėl vaikelio gyvybės. Širdis neatlaikė nervų ir įpampos. Stiprybės jai ištverti visas baisybes.
2. schmoll.gif nesuprantu tokių žiaurių mamų, kaip gali taip žiauriai su savo vaikais elgtis. Kad ir ką begalvotų, tai geriau pasilaikytų mintyse, o juk dukrai taip reik jos palaikymo ir paguodos.
3. Na jau tikrai taip negalvok. Labai gerai vienoj temoj mane mergina išbarė, kai po pirmo persileidimo sakiau, kad Dievas baudžia. Ji taip davė man pylos, kad tokios mintys išdulkėjo. Tikrai Dievas nebaudžia, o jei galvoji, kad baudžia, tai juk tiki, kad ir atgailaujant Dievas viską atleidžia. Atleisk sau, nekaltink savęs, nekaltik anytos ir kitų, apvalyk savo mintis ir gal bausmė pasitrauks. Galvok teigiamai (nors ir labai sunku, kai tikrai daug žinom apie viskius pavojus). VISKAS BUS GERAI 4u.gif

QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 07, 23:46)
kokie forumai dar cia idomesni... i tuos, kur nestukems, dar nera upo listi, nes neaisku kokia as cia pati....  cia daug kur uzstringa akys, bet taip per visus eiti reikia daug laiko...

Aš tai dar lankausi laikinai atidėjusių planavimus, prie nėštumo planavimo, ten likimo draugės, ten turim nemažai ir tapusiom mamytėmis po keleto nelaimių.

QUOTE(jolik @ 2007 03 08, 11:13)
Aš taip pat šį antifosfolipidinį sindromą turėjau, kaip ir anksčiau minėjau turiu nuostabų sūnų, visada liksiu dėkinga Vytui Abraičiui.Nuostabus žmogus ir daktaras, senai bendrauju galiu užtikrinti  4u.gif .

Džiaugiuosi už tave ir tavo sūnelį. V.Abraitis ir mano paskutinė viltis, tikiu juo, kad padės tapti mama blush2.gif

QUOTE(jolik @ 2007 03 08, 12:49)
Vaistukus reikia leistis pačiai nuo 6 savaičių i pilvo pauodį, kiekvieną dieną iki gimdymo ir po jo 5 dienas, lieka mėlynės, bet ko dėl kūdikio neiškentėsi/ mirksiukas.gif

Mėlynės tai tikrai nesvarbu, bijau švirkštų ir adatų, bet jei pamokins tai dėl vaikelio viską padarysiu. O ar ne į bambą reik leistis, tik šiaip į paodį? Manau jei būtų sudėtinga, tai neleistų pačiom injekcijų darytis, ane ?
Ačiū, kad nuramini mus ir informuoji 4u.gif

Atsakyti
na mano vyras man savo meile parodo dabar, kai nebedirbu..... Pasirodo visas musu seimos trukdis - mano darbas. Jis sako, kaip faina, kai tu dabar nekalbi apie mokinius ir mokykla... bet tai juk buna neisvengiama kasdienybem, kuria reikia gyventi.... Siandien partempe geliu ir torta... tikrai, kaip niekad, ... pati stebiuosi... Myli.... bet jis yra skorpionas kandantis sau.... Ir jo mama tokia, nors ir ne skorpionas, bet labai uzdaro budo...
ta draugem apie kuria cia vis pasakoju, siandien nuo ryto tyli... parasiau kelias zinutes, neatraso..... nezinau, ka ir begalvoti.... laukiu.... Tikiuosi, viskas bus gerai...
Na, o su tom Dievo bausmem, tai jau kaip minejau, jei Dievas visas baustu, tai cia mazai butu nenubaustu... Cia yra toks likimas... O kad Dievulis atmeta musu nesivystancius mazylius tai gal ir gerai, nes neaisku, kokie jie issivystytu...
Tai vat merginos... smagu cia su jum pabendraut.... sekmes... Iki ryt biggrin.gif
Atsakyti