As si karta jau ne liudna, ne linksma.... per viduriuka... vIlciu nededu- bus lengviau isgyventi, o jei viskas bus gerai, tada ir tapsiu linksmesne.... Nors vis dar noriu pasakoti apie savo drauge, apie kuria as cia jau siek tiek pasakojau... pasakojau, kad labai sunkus nestumas - vakar klinikose netgi prof. Gintautas, apie kuri as cia jau nemazai girdejau, nezinojo ka su ja daryti tai paleido namo... tipo, vaikas vystosi per letai- nors as paziurejau knygoje, tai viskas normaliai- ir dar liepe laukt 2 savaites. Siandien ji jau Jonavoj ligoninej po sirdies smugio.... nezino, ka daryt. pumpuoja jai vaistus, o kaip vaika gelbet nezino, nes gali neatlaikyt jos sirdis.... Siuntimo toliau irgi niekur neduoda.... virsune... nesuprantu... Ji ten jau visko prisigalvojo ir su viskuo susitaike... Niekas nepaguodzia, net mama sako, kad cia tau Dievo bausme.... uz tai, kad savaitgaliais budavo su savo busimuoju vyru...- tipo gyveno nesusituokus kartu, o vaikeli pradejo tik po vedybu.... jei cia visus taip Dievas baustu, tai nubaustu butu daugiau nei ne baustu....
mane irgi turbut Dievas nubaude,- nors esu katalike, vos ne kas sekmadieni baznycioj- nes karta visai netyciom, anytai uzvaziavau- Matot, koki slunkiu uzauginot, o ji man atsake- paziuresim, ka tu uzauginsi.... tai, tikrai jauciu likimo pirsta.... Puoliau po to ant keliu anytos atsiprasineti, o man deme ir liko.... Bet kiek tu nepilnameciu ir visokiu kitokiu prisigimdo vaikus, meto pagrioviais ir patvoriais - niekas ju nebaudzia... ai, kaip Dievulio skirta, taip ir turim atkentet... Nieko cia nekaltinu.... Kaip yra, taip... reikia kentet... mano dauguma draugiu zenijosi is reikalo budamos vos 18 arba dar ne tiek ir gimde sveikus vaikus ir .... jokiu persileidmu, viskas gerai.... svarbiausia, nezinau, kelinta karta kartojuosi, tureti likimo sesiu, tokiu, kaip jus, nes su tais turinciais vaiku nepasiguosi....

Papildyta:
dar noriu paklaust , ar kuri nors is jusu jau leidotes Abraicio skirtus vaistus i pilvo raumenis. Jei taip, tai kas jums leido? ar guletes i ligonine, ar pacios, kaip kad jis demonstruoja, jog galima susileist paciai, ar kas nors kitas... as isivaizduoju, jei tiek dagyvensiu, kol reikes leisti tuos vaistus, tai gulsiuosi pas save i ligonine ir tegul leidzia... pati tai neeksperimentuosiu tikrai su savim.... sako net kateteriu galima venas prasidurti, taigi....