Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 15, 22:41)
moteros, man gine sake sy tyrima darytis sulaukus 2-uju mm... g.gif  po abrazijos.

o jus matau anksciau daretes? gal galima iskart po abrazijos? na po savaites? dvieju? ar dar nerodys kad gal but yra sis sindromas?

Man si tyrima dare kita diena po abrazijos,kai dar gulejau ligoninej.Ir rado si sindroma.Tai net nezinau,ar reikia laukt.Man liepe pasidaryt Abraitis,tai manau,kad jis geriausias specelistas siuo klausimu.
Atsakyti
Laba,

man irgi si tyrima dare po abrazijos praejus 3 savaitems, ir nesulaukus menesiniu. Pats Abraitis rolleyes.gif
rezultatu dar laukiu iki kovo men.
jau buvau issigandusi gal gerb. gydytojas nepastebejo siuntime uzrasytos datos, kad as ak tik po abrazijos...
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Aš taip pat dariau šį tyrimą, dariau praėjus 1 mėn po persileidymo, tačiau abrazija nebuvo daryta, tai dr. Abraitis už tai pagyrė, jis sakė esantis tos pačios nuomonės, kad geriau pats organizmas išsivalytų.
Šį tyrimą galima daryti bet kada.
Atsakyti
Gerai, kad pats organzimas valosi, as abu kartus nepradejau kraujuoti nei laselio...
O pernesiojau pirma keturias savaites, antra tris schmoll.gif (apytiksliai)

Atsakyti
vadinasi, kai tik bus laisvo laiko- mausiu i santariskes
Atsakyti
Žvirbliuke, užjaučiu 4u.gif

dabar dėl to antifosfolipidinio keliamų kasdienių problemų: kaip tik susidūriau su tokia bėda, kaip gripas ir paaiškėjo, jog jei noriu gert kad ir APAP ar Coldrex, negaliu gert aspirino kraujo krešumui mažinti blink.gif rekomenduoju prieš geriant vaistus pasiskaityti informacinį lapelį unsure.gif nes man išgėrus Coldrex (o aspirino tą dieną net nebuvau gėrus), kraujas pasipylė iš nosies nesustabdomai...
Atsakyti
QUOTE(Medetka @ 2007 02 18, 17:30)
Žvirbliuke, užjaučiu 4u.gif

kraujas pasipylė iš nosies nesustabdomai...

ačiu ax.gif
oj kaip negerai... o kiek tu mg gerei? 100mg ar daugiau...?
man gyvenime 1 karta tik bego kraujas, ir tai vaikystej gilioj...
Papildyta:
QUOTE(Medetka @ 2007 02 18, 17:30)
dabar dėl to antifosfolipidinio keliamų kasdienių problemų

tai kaip suprantu jei turiu ta sindroma -- isgerus aspirino ar kazko turincio aspirino turi kraujas skysteti?... g.gif

beja, kada tu dareisi sy tyrima? ar nieko man jei pasidaryciau kad ir sia savaite? arba dar po savaites? na ishkart po abrazijos.
ir dar klausmas: tai iki to tyrimo geriau gal negerti jokio aspirino? nes juo juk gydomas sis sindromas?

Labai dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 18, 18:10)
ačiu ax.gif
oj kaip negerai... o kiek tu mg gerei? 100mg ar daugiau...?
man gyvenime 1 karta tik bego kraujas, ir tai vaikystej gilioj...
Papildyta:
tai kaip suprantu jei turiu ta sindroma  -- isgerus aspirino ar kazko turincio aspirino turi kraujas skysteti?...  g.gif

beja, kada tu dareisi sy tyrima? ar nieko man jei pasidaryciau kad ir sia savaite? arba dar po savaites? na ishkart po abrazijos.
ir dar klausmas: tai iki to tyrimo geriau gal negerti jokio aspirino? nes juo juk gydomas sis sindromas?

Labai dekoju uz atsakymus  4u.gif

geriu po 100 mg kasdien. Taip, jei turi tą sindromą, geriant aspiriną kraujas skystėja.
ir manau, kad iki tyrimo aspirino negerk - dabar jau nieko nepakeisi, o tyrimo rezulatams gali turėt įtakos. gali daryt tyrimą kada nori, nueini, susimoki, padaro, po mėnesio atsakymas rolleyes.gif aš dariausi 2006 m. birželį...

o vat dėl to, kad iškart po abrazijos, net nežinau, ar turi kokios nors įtakos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medetka: 18 vasario 2007 - 18:33
dar klausimas:
o valgius, nevalgius reikia eiti? ar daro itaka kas nors?
pvz pas mane hemoglobinas zemiau normos...
na ishvis kraujas prastas...
Atsakyti
Kraujas visiems skystėja išgėrus aspirino. O tyrimą galima ir pavalgius daryti.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 02 18, 19:25)
Kraujas visiems skystėja išgėrus aspirino. O tyrimą galima ir pavalgius daryti.

na Jūs man kaip paskatinimas kuo gereičiau nulėkt ir pasidaryti...
įtariu neiškęsiu ir važiuosiu savo pietų pertrauką išnaudojus kokią dieną...
tada ir atsakymas greičiau bus thumbup.gif
Atsakyti
Labukas! as ir dariau si tyrima Vilniuje, ir su gautais atsakymais vaziavau i kauna pas doc.Krumini tai jis pasake kad tokie netinka tyrimai tai dariausi kaune laukiau kazkur pusantro menesio atsakymu, ir pasake viskas gerai!!! ir kodel ivyko trys persileidimai priezasciu niekas neranda!!! verysad.gif jau nebezianu kiek tyrimu padaryta , kiek daktaru apvaiksciota, ir niekas negali padeti! o baime kad nepasikartotu begaline....ketvirto neatlaikyciua, jau ir taip stogas vaziuoja!
Atsakyti