Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

sveikos dar karta. visu pirma aciu jums uz atsakymus 4u.gif
na po truputi pradeda aisketi. atrodo, nesu juk tokia jau kvaila, bet su tom KT man kazkaip sunkiai doh.gif
taigis, kolkas geriu 22 val. tik man taip ir liko neaisku, ar as esu apsaugota , ar reiktu kolkas papildoma apsauga naudoti? ta prasme, ar nieko, kad taip pakeiciau laika?
na o kai nuvaziuosiu i amerika , tai atemus laiko skirtuma, t.y. 7 val, man kaip jau sakiau gausis gerti 15ta valanda. tai galesiu taip ir gerti siuo laiku kol pabaigsiu pakuote, ten jau tik kelios dienos bus belike. o kai sakei, kad galima bus po to pakeisti gerimo laika po pirmuju menesiniu, tai cia turi omeny, pakeisti pradedant nauja pakuote?
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 05 24, 20:21)
sveikos dar karta. visu pirma aciu jums uz atsakymus  4u.gif
na po truputi pradeda aisketi. atrodo, nesu juk tokia jau kvaila, bet su tom KT man kazkaip sunkiai  doh.gif
taigis, kolkas geriu 22 val. tik man taip ir liko neaisku, ar as esu apsaugota , ar reiktu kolkas papildoma apsauga naudoti? ta prasme, ar nieko, kad taip pakeiciau laika?
na o kai nuvaziuosiu i amerika , tai atemus laiko skirtuma, t.y. 7 val, man kaip jau sakiau gausis gerti 15ta valanda. tai galesiu taip ir gerti siuo laiku kol pabaigsiu pakuote, ten jau tik kelios dienos bus belike.  o kai sakei, kad galima bus po to pakeisti gerimo laika po pirmuju menesiniu, tai cia turi omeny, pakeisti pradedant nauja pakuote?

Taip, kai pradesi nauja pakuote gali pakoreguoti ir laika, tik dabar pasistenk tuo paciu laiku, tuo labiau, kad tai pirma pakuote mirksiukas.gif smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 05 24, 18:21)
sveikos dar karta. visu pirma aciu jums uz atsakymus  4u.gif
na po truputi pradeda aisketi. atrodo, nesu juk tokia jau kvaila, bet su tom KT man kazkaip sunkiai  doh.gif
na o kai nuvaziuosiu i amerika , tai atemus laiko skirtuma, t.y. 7 val, man kaip jau sakiau gausis gerti 15ta valanda. tai galesiu taip ir gerti siuo laiku kol pabaigsiu pakuote, ten jau tik kelios dienos bus belike.  o kai sakei, kad galima bus po to pakeisti gerimo laika po pirmuju menesiniu, tai cia turi omeny, pakeisti pradedant nauja pakuote?

Na del papildomo atsargumo gali pirmas 7 d. papildomai saugotis. Veliau nebutina. Del laiko pakeitimo, nieko tragisko nebus, jei isvaziavus imsi gert 7 val. veliau - AMerikos laiku pries miega tau patogiu metu. 7 val. ilgesne pertrauka viena karta dar nera velavimas, ypac jei ir toliau gersi tuo naujuoju laiku. Tik aisku, jei neplanuoji grizinet i Lietuva daznai, tada jau reiktu stengtis tuo pat metu gert grizus Lt, kaip kad ir Amerikoj gersi.
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 05 24, 21:50)
Taip, kai pradesi nauja pakuote gali pakoreguoti ir laika, tik dabar pasistenk tuo paciu laiku, tuo labiau, kad tai pirma pakuote mirksiukas.gif  smile.gif !

na tai taip, be abejo, sita pakuote be problemu smile.gif thumbup.gif

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 24, 22:11)
Na del papildomo atsargumo gali pirmas 7 d. papildomai saugotis. Veliau nebutina. Del laiko pakeitimo, nieko tragisko nebus, jei isvaziavus imsi gert 7 val. veliau - AMerikos laiku pries miega tau patogiu metu. 7 val. ilgesne pertrauka viena karta dar nera velavimas, ypac jei ir toliau gersi tuo naujuoju laiku. Tik aisku, jei neplanuoji grizinet i Lietuva daznai, tada jau reiktu stengtis tuo pat metu gert grizus Lt, kaip kad ir Amerikoj gersi.

na man geriau atimti tiesiog tas 7 valandas ir gerti 15 val., taip bus aiskiau, o be to ,tai tik kelios dienos bus like.
o sakydama, kad reiktu stengtis TUO PAT METU gert grizus Lt, kaip kad ir amerikoj gersiu, tai turi omeny, tokia pacia valanda, nepaisant laiko skirtumo?

tuoj isprotesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 05 24, 20:21)

na man geriau atimti tiesiog tas 7 valandas ir gerti 15 val., taip bus aiskiau, o be to ,tai tik kelios dienos bus like.
o sakydama, kad reiktu stengtis TUO PAT METU gert grizus Lt, kaip kad ir amerikoj gersiu, tai turi omeny, tokia pacia valanda, nepaisant laiko skirtumo?

tuoj isprotesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na jei tik kelios tabletes bus like, geriau gerk 15 val. Amerikoj.
Butinai reikia paisyt laiko skirtuma! Kas tiek pat valandu gert, nesvarbu, ar pakeiti laiko juosta. Jei jau gersi Amerikoj 15val., tai i Lt grizus pridedi 7 val. ir geri 22val.
Atsakyti
QUOTE(aurutte @ 2007 05 24, 19:52)
as perku camelijos vaistinej su nuolaidu kortele tai kazkur 34Lt gaunas, o esu kitoj vaistinej pirkau tai 43Lt sumokejau  verysad.gif

Šiandien kaip tik pirkau Camelia vaistinėje, tai be nuolaidos 41,87. Su nuolaida - 37,68.
Atsakyti
ok, aciu, supratau 4u.gif

o sakykit, kaip gauti nuolaida camelia vaistinej? kokia kortele ten reikia tureti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 25 gegužės 2007 - 20:13
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 05 25, 21:11)
ok, aciu, supratau  4u.gif

o sakykit, kaip gauti nuolaida camelia vaistinej? kokia kortele ten reikia tureti?

Ten nuėjus galima užpildyti anketą (paprašyk vaistininkės) ir iš karto gauti kortelę. Ji suteikia 10% nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 05 25, 21:19)
Ten nuėjus galima užpildyti anketą (paprašyk vaistininkės) ir iš karto gauti kortelę. Ji suteikia 10% nuolaidą.

dekui 4u.gif jau turiu ja! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos prisijungsiu ir as prie jusu... va nusipirkau yasminelle.. wink.gif sakykit, ar butina jas gert nuo pirmos menesiniu dienos ar galima ir anksciau pradet vartot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 05 30, 09:16)
sveikos prisijungsiu ir as prie jusu... va nusipirkau yasminelle.. wink.gif sakykit, ar butina jas gert nuo pirmos menesiniu dienos ar galima ir anksciau pradet vartot? g.gif

Manau turi butinai sulaukti menesiniu ir tada pradet.
Atsakyti
Labutis, jungiuosi ir aš mirksiukas.gif Pirkau jas, nes noriu vasarą ramiai atostogaut, o ne vis nervintis, kad nelaiku ir ne vietoj doh.gif lotuliukas.gif Šiandien pradedu, nors ir antra sirgimo diena, bet galima ir penktą(taip rašo) ax.gif
Ačiū visoms už info, kurią vakar per naktį studijavau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti