Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 17, 00:26)
ar parduodamos nezinau, gal ir yra, bet greiciausiai kitu pavadinimu, cia tau tik gydytojas pasakys. Iseitis - nusipirkti LT.
Idealiai ta pacia valanda nebutina, gali pradet geriau anksciau. Turint omeny laiko skirtuma, ir kad tu gerdavai 8 ryto - 7 val. vietos laiku butu 1 nakties, reiskia gali isgert vakare prie tai bet kuriuo tau patogiu laiku pries miega, paskui tuo paciu reiks ir kitas tabletes gert.

nieko nesupratau .. smile.gif

krc, per sudertinga cia man, suds visks yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balte @ 2007 05 18, 10:15)
labux,
nei apetitas nei svoris nepakito, tik, kaip jau rasiau, krutine padidejo nuo B iki C dydzio. O parduoda be recepto, manes nei karto jo nepaprase.

aciu "balte" uz ats .. smile.gif na bandysiu ir as jas pradet vartot, kai tik prasides mmm, na tada pasipasakosiu, koks poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 05 18, 19:17)
nieko nesupratau .. smile.gif

krc, per sudertinga cia man, suds visks yra  doh.gif

na ir ko tu nesupratai? unsure.gif

Siulau pradet gert vakarais pries miega naujuoju Amerikos laiku - kada tau patogu butu - bet kada pries miega. Isgerk pirma tablete vakare pvz. 9 val. kaip tik pries ta ryta, kai turetum detis zieda ir toliau gerk tada 9 val. tuo paciu laiku.
O ar tabletes tokiso Amerikej yra, cia jau reiktu nusinest tableciu pakeli su sudetim pas gydytoja Amerikoje ir pasitart.
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2007 05 18, 12:46)
O man ir toliau varo 5-6 dienas...  doh.gif

ta prasme varo? Norejai pasakyt, kad tokio pat smarkumo menesines isliko kaip ir be KT? Na juk ne visom toks pat poveikis. Pvz. man su vienom KT tik apnyko skausmas pirma mmm diena, bet jos gana gausios budavo net ir geriant KT, o pakeitus i kitas KT, ir kraujavimas sumazejom dabar tik tepliojimu galeciau tevadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 19, 22:39)
ta prasme varo? Norejai pasakyt, kad tokio pat smarkumo menesines isliko kaip ir be KT? Na juk ne visom toks pat poveikis. Pvz. man su vienom KT tik apnyko skausmas pirma mmm diena, bet jos gana gausios budavo net ir geriant KT, o pakeitus i kitas KT, ir kraujavimas sumazejom dabar tik tepliojimu galeciau tevadint  biggrin.gif

Na gal šiek tiek persūdžiau, jos ne tokios gausios, bet tokios pat ilgos. ax.gif O kad poveikis visoms skirtingas, tuo nė kiek neabejoju.
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 05 12, 23:14)
sveikos paneles;) skaitinejau temele... ziuriiu, kad daug kam tiko ir patiko yasminelle... va noriu pradet kt vartot arba pleistra ir nzn kas geriau... gal kuri bandet? del svorio , nenoriu, kad priaugtu.. tai kiek skaiciau yasminelle nesukelia rupesciu del svorio.. taip? smile.gif butu lb gerai.. kazin kaip is tikro... neapsisprendziu del pleistro ir siu tab. pagelbekit:) galvoju gal tab. rinktis, nes svoris gal neaugs

Man svoris visiskai nepakito, o ir kad butu apetitas padidejes nepastebejau.
QUOTE(glossi @ 2007 05 14, 14:04)
O ar maziau gausios mm, vartojant siuos kt?

Man pradejus jas gerti, tai mm isvis negausios, uztenka ikloto.
Atsakyti
Na buvau siandien pas gydytoja del tu tableciu, nes nzn ar testi ar ne, del spuogiuku paakyje. Tai man patare testi ir israse recepta 6 men. (Londone jas dykai duoda gavus recepta). Sake jei tie spuogiukai nepraeis dar koki men. ,tai eisu pas juos vel.
Tai dabar eisiu ir pabandysiu pakeisti krema, kuri diena is dienos naudoju ir tada bus viskas aisku. Nes tesiu tas pacias KT, bet keisiu dienini krema. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 05 22, 14:20)
(Londone jas dykai duoda gavus recepta).

Nu cia tai man patinka. As irgi galeciau dazniau apsilankyt pas gydytoja recepto jei tik jas dykai duotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 05 22, 14:24)
Nu cia tai man patinka. As irgi galeciau dazniau apsilankyt pas gydytoja recepto jei tik jas dykai duotu  ax.gif

Taip taip ir kokiu tik nori, nesiu recepta siandien i vaistine ir ryt pasiimsiu tabletes 6 menesiam i prieki mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 19, 22:39)
na ir ko tu nesupratai?  unsure.gif

Siulau pradet gert vakarais pries miega naujuoju Amerikos laiku - kada tau patogu butu - bet kada pries miega. Isgerk pirma tablete vakare pvz. 9 val. kaip tik pries ta ryta, kai turetum detis zieda ir toliau gerk tada 9 val. tuo paciu laiku.
O ar tabletes tokiso Amerikej yra, cia jau reiktu nusinest tableciu pakeli su sudetim pas gydytoja Amerikoje ir pasitart.

na as kolkas vis dar Lietuvoj, ir geriu KT nuo praeito 5dienio vakaro. kai sakei, kad isgerti pries miega, tai as taip ir padariau. isgeriau 22 val. 5dieni (zieda turejau detis 6dieni 8 ryto) ir dabar visada geriu 22 val. tiesa, buvau kaip tik pas ginekologe ir jos paklausiau, ar galima buvo taip pakeisti. ji pradejo bedavot, kad OI OI OI negalima buvo taip keisti, kad dabar as nesu apsaugota minimum kokias pora savaiciu. dar jos paklausiau, ar man bunant tenai reiks atimti 7 val ir gerti 15 val, ar gerti tuo paciu laiku galima, t.y 22 val. (kaip supratau is prisimink.lt skilties "keliaujancioms"). i tai man ji atsake, kad uz mane cia niekas nieko neskaiciuos , a la " nu jau paneles, prasom skaiciuokites pacios" . man visiskas konfjuzas, taip ir likau nesupratus nieko. ai ,tiesa , ji dar pridure, kad nuo kito ciklo pradzios tai jau be problemu galima keisti gerimo laika, taip dar karta sumaisydama mano visas mintis. kitakart jau galima, o si nebuvo galima? kazkokia nemaloni moteriske isvis, susinervinau tik. kieno pagalbos prasyt, jei ne ginekologes, blyn. neskaiciuos ji mat, turiu pati viska geriau uz ja ismanyt, nors su KT susiduriau pirmakart gyvenime. help..
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 05 23, 16:17)
na as kolkas vis dar  Lietuvoj, ir geriu KT nuo praeito 5dienio vakaro. kai sakei, kad isgerti pries miega, tai as taip ir padariau. isgeriau 22 val. 5dieni (zieda turejau detis 6dieni 8 ryto) ir dabar visada geriu 22 val. tiesa, buvau kaip tik pas ginekologe ir jos paklausiau, ar  galima buvo taip pakeisti. ji pradejo bedavot, kad OI OI OI negalima buvo taip keisti, kad dabar as nesu apsaugota minimum kokias pora savaiciu. dar jos paklausiau, ar man bunant tenai reiks atimti 7 val ir gerti 15 val, ar gerti tuo paciu laiku galima, t.y 22 val. (kaip supratau is prisimink.lt skilties "keliaujancioms"). i tai man ji atsake, kad uz mane cia niekas nieko neskaiciuos , a la " nu jau paneles, prasom skaiciuokites pacios" . man visiskas konfjuzas, taip ir likau nesupratus nieko. ai ,tiesa , ji dar pridure, kad nuo kito ciklo pradzios tai jau be problemu galima keisti gerimo laika, taip dar karta sumaisydama mano visas mintis. kitakart jau galima, o si nebuvo galima? kazkokia nemaloni moteriske isvis, susinervinau tik. kieno pagalbos prasyt, jei ne ginekologes, blyn. neskaiciuos ji mat, turiu pati viska geriau uz ja ismanyt, nors su KT susiduriau pirmakart gyvenime.  help..

Nusiramink ir nepergyvenk taip!
Man gydytoja paklause ar laukia keliones kokios per 6 men, tai sakau taip, net 2,tai ji sako stenkis gerti tabletes visada tuo paciu laiku.Pvz., jei geriu UK visada 1val.,tai grizusi pvz i LT tureciau gerti 3 val.(nes 2valandu skirtumas).
KT geriu jau 6 metus ir visada tuo paciu laiku stengiuosi, dziaugiuosi ir i kitka net nezadu keist( nes man ne problema isgert tableta kiekviena diena 1Val). Pradzioje turejau priminima mobiliam, bet dabar nebereikia. Zinoma, kartais budavao ,kad ir pora valandu pasimirstu, bet nieko tokio, nes isgeriu kai tik prisimenu.

Papildyta:
Del Amerikos laiko, tai paimk per viduriuka ir nebus problemu(pvz,jei dabar geri LT 22val, USA turetum 17val(rodos 6 val.skirtumas) tada gerk kokia19-20val USA laiku.
O po pirmu menesiniu pradek gerti tokia valanda kuria noresi! mirksiukas.gif smile.gif

Ar bent jau kazka supratai ka as cia parasiau blush2.gif ax.gif smile.gif !!!!
Atsakyti
Sveikos
Galvoju keisti dabartines KT i yasminelle..Lyg atsiliepimai daugumos geri. idomu kokia kaina? Gal galit parayti kurios vartojat sias KT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 05 24, 19:01)
Sveikos
Galvoju keisti dabartines KT i yasminelle..Lyg atsiliepimai daugumos geri. idomu kokia kaina? Gal galit parayti kurios vartojat sias KT  ax.gif

as perku camelijos vaistinej su nuolaidu kortele tai kazkur 34Lt gaunas, o esu kitoj vaistinej pirkau tai 43Lt sumokejau verysad.gif
Atsakyti