Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

sveikos Yasminellininkes biggrin.gif jau i pabaiga mano pirmoji pakuote, is pradziu gal biski zyzenau, smarkiau patepliojo, dabar viskas good.gif ir pastebejau toki dalyka, kad svoris pradejo kristi... seniau buvo tokia ruba, kai niekaip negalejau perzengti, o dabar (zinoma, dar karsciai kazkiek prisidejo) - fit ir krenta po biski bigsmile.gif gal tikrai sitiek KT neuzlaiko vandens organizme? g.gif
Atsakyti
As jau antra pakuote geriu,jauciuosi gerai,pirma menesi galva svaigo,pykino truputi,o dabar kolkas jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu,tikiuosi ir nejausiu smile.gif
Atsakyti
as sugeriau tik 1 pakuote, po to perejau ant kitu K,nes geriant yasminelle, vakarais visada pykindavo verysad.gif ,ir nuotaika tai buvo tokia bloga, kad sakaiu jog tokios baisios depresijos dar niekada neturejau, jei kad tuos i asaras, vyras ne taip paziurejo..i asaras...darbe kas nors ne taip ir vel i asaras... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kengurka @ 2007 05 31, 14:10)
as sugeriau tik 1 pakuote, po to perejau ant kitu K,nes  geriant yasminelle, vakarais visada pykindavo  verysad.gif ,ir nuotaika tai buvo tokia bloga, kad sakaiu jog tokios baisios depresijos dar niekada neturejau, jei kad tuos i asaras, vyras ne taip paziurejo..i asaras...darbe kas nors ne taip ir vel i asaras... verysad.gif

man irgi panasiai buvo vartojant, as menesio laiko neistempiau su jom, be protiska savijauta kol galu gale nualpau cool.gif
Atsakyti
Niu ir as bandysiu vartot sias KT, sian nusipirkau. Pries tai 4 m. geriau Logest, jokiu yaptingu pasaliniu poveikiu nejauciau, tai tikiuos ir sios Kt tiks. Tik dbr neaisku man.. pradesiu gert jas po iprastines 7 d. pertraukos nes gydytoja taip patare ir kiek skaiciau informaciniam lapely tai ten parasyta kad keiciant kitas KT i Yasminelle jas pradedi vartot po ipratsos pertraukos (kaip as ir darysiu) ir neuzsiminta kad reikia papildomai saugotis savaite ar kiek. kaip kazin is tikruju yra? Ar padideja rizika pastot ar viskas lieka po senovei kadangi logest ir Yasminelle panasios KT?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 06 02, 20:30)
Niu ir as bandysiu vartot sias KT, sian nusipirkau. Pries tai 4 m. geriau Logest, jokiu yaptingu pasaliniu poveikiu nejauciau, tai tikiuos ir sios Kt tiks. Tik dbr neaisku man.. pradesiu gert jas po iprastines 7 d. pertraukos nes gydytoja taip patare ir kiek skaiciau informaciniam lapely tai ten parasyta kad  keiciant kitas KT i Yasminelle jas pradedi vartot po ipratsos pertraukos (kaip as ir darysiu) ir neuzsiminta kad reikia papildomai saugotis savaite ar kiek. kaip kazin is tikruju yra? Ar padideja rizika pastot ar viskas lieka po senovei kadangi logest ir Yasminelle panasios KT?
Aciu uz atsakymus  4u.gif

As taip pat geriau Logest kokius 5.5metu.Dabar geriu Yasmin. Man gydytoja liepe nedaryti jokios pertraukos ir iskarto gerti Yasmin. Bet nemanau, kad kas gali buti ,jei gersi po 7 dienu smile.gif !
Papildyta:
Ai tiesa merginos, rasiau,kad turejau smulkiu spuogiuku ir nezinojau ar cia Yasminele ar kremas. g.gif g.gif g.gif
Taigi, pakeiciau krema (kuris man buvo labai geras, bet jau labai ilgai naudojau) ir......oda susitvarke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !
Taip kad galiu toliau dziaugtis Yasmin 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif !!!!
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 02, 21:03)
As taip pat geriau Logest kokius 5.5metu.Dabar geriu Yasmin. Man gydytoja liepe nedaryti jokios pertraukos ir iskarto gerti Yasmin. Bet nemanau, kad kas gali buti ,jei gersi po 7 dienu smile.gif !
Papildyta:
Ai tiesa merginos, rasiau,kad turejau smulkiu spuogiuku ir nezinojau ar cia Yasminele ar kremas.  g.gif  g.gif  g.gif
Taigi, pakeiciau krema (kuris man buvo labai geras, bet jau labai ilgai naudojau) ir......oda susitvarke thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !
Taip kad galiu toliau dziaugtis Yasmin 4u.gif  biggrin.gif  thumbup.gif !!!!

Šiaip tai Yasmin (arba Yarina) ir Yasminelle yra skirtingos piliulės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 06 03, 13:29)
Šiaip tai Yasmin (arba Yarina) ir Yasminelle yra skirtingos piliulės...  ax.gif

Taip tai skirtingos KT,bet kai nuejau pas gydytoja su lietuvisku pavadinimu Yasminelle ir pasakiau kad noriu siu, ji pasake,kad tai Yasmin(cia su pavadinimu Yasminelle nera). Ir ne Yarina, o Yasmin. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 03, 13:43)
Taip tai skirtingos KT,bet kai nuejau pas gydytoja su lietuvisku pavadinimu Yasminelle ir pasakiau kad noriu siu, ji pasake,kad tai Yasmin(cia su pavadinimu Yasminelle nera). Ir ne Yarina, o Yasmin.  ax.gif

Kaip tai "cia su pavadinimu Yasminelle nera"? O Yasmin ir Yarina yra tas pats - pažiūrėk čia.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 06 03, 16:10)
Kaip tai "cia su pavadinimu Yasminelle nera"? O Yasmin ir Yarina yra tas pats - pažiūrėk čia.

Sorry, tas ,,cia``reiskia Londona. smile.gif
Tai nebezinau ka ir galvoti g.gif , nes as zinojau lietuviska Yasminelle ir uzrasiau gydytojai kokiu noriu ir ji man sako,zinau,cia tos vienos is naujausiu KT. Jos savo sudetyje turi drospirenono, del ko as ir nusprendziau jas rinktis.
Ir jau daugiau nei puse metu geriu smile.gif !
Tai taip iseina ,kad as geriu Yasmin, o tai yra ne tas pats kas Yasminelle doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif biggrin.gif smile.gif ?????????????????
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 03, 23:29)
Sorry, tas ,,cia``reiskia Londona. smile.gif
Tai nebezinau ka ir galvoti  g.gif , nes as zinojau lietuviska Yasminelle ir uzrasiau gydytojai kokiu noriu ir ji man sako,zinau,cia tos vienos is naujausiu KT. Jos savo sudetyje turi drospirenono, del ko as ir nusprendziau jas rinktis.
Ir jau daugiau nei puse metu geriu smile.gif !
Tai taip iseina ,kad as geriu Yasmin, o tai yra ne tas pats kas Yasminelle doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif  smile.gif ?????????????????

kazkaip ta isheivija vis pramusha. jau as i tokiu dalykus nesikisu, bet nesusilaikiau.
visu pirma "Yasminelle" yra NE lietuviskas pavadinimas, cia NE lietuviskas vaistas, ir sis pavadinimas nera skirtas TIK Lietuvai. o k ad geri daugiau nei puse metu ir tau jie tinka - nematau jokios problemos schmoll.gif tik dziaukis, tuo labiau, kad ir sudetis labai panasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 04 birželio 2007 - 07:48
Sveikos ir as istojau i sita kluba lotuliukas.gif Aisku dar tik kelios dienos kaip geriu, bet man idomu paaliko tai, kad pacia pirma nakti kai susirgau ir isgeriau piliule, paketa sutepiau tik ciuciut, kur iprastai visada "isplaukdavau" ar cia taip turi but ar kas netaip g.gif O siaip jauciuos labai mieguista nezinau ar su tuom taip pat susyja g.gif
Atsakyti