Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Morkytė @ 2007 06 28, 14:23)
Geriau jau rinkis lindynette, yasminelle beveik tiek pat hormonu, kiek ir yarina, tikrai daug, lindynette ju daug maziau. Tikrai zinau, bo buvau pas ginekologe konsultuotis del siu tableciu, man ji yasminelle nepatare butent del didelio hormonu kiekio, o patare lindynette arba novynette (jos hormonu kiekiu vienodos ir hormonu nedaug)  4u.gif

Bet hormonu kiekis nebutinai pasako, kokia ju kokybe... ax.gif jau kazkur rasiau, kad nuo novynette as pagarazejau plius 10kg, o va nuo yasminelle nieko... jokio padidejusio apetito. Juk yasminelle naujos kartos hormonas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 06 28, 13:59)
Bet hormonu kiekis nebutinai pasako, kokia ju kokybe...  ax.gif jau kazkur rasiau, kad nuo novynette as pagarazejau plius 10kg, o va nuo yasminelle nieko... jokio padidejusio apetito. Juk yasminelle naujos kartos hormonas...  mirksiukas.gif

O ir hormonai skirtingi yasminelle ir lindynette g.gif
Atsakyti
Būtent, juk hormonai tai skirtingi, nesvarbu kad mažiau ar daugiau. Drospirenonas, esantis Yasminelle, - naujos kartos.
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 06 28, 13:59)
Bet hormonu kiekis nebutinai pasako, kokia ju kokybe...  ax.gif jau kazkur rasiau, kad nuo novynette as pagarazejau plius 10kg, o va nuo yasminelle nieko... jokio padidejusio apetito. Juk yasminelle naujos kartos hormonas...  mirksiukas.gif

Novynette ir lindynette irgi naujos kartos tabletės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 28, 17:08)
Novynette ir lindynette irgi naujos kartos tabletės  mirksiukas.gif

Kur jau cia naujos. As Novynette pries 4 metus geriau. O yasminelle tik pries metukus rinkoj atsirado. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 06 28, 16:32)
Kur jau cia naujos. As Novynette pries 4 metus geriau. O yasminelle tik pries metukus rinkoj atsirado.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nu tai kas, kad prieš 4 metus tongue.gif Mercilonas dar seniau atsirado, bet ir jis priskiriamas naujos kartos kontraceptikam dėl mažo hormonų kiekio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 28, 18:31)
Nu tai kas, kad prieš 4 metus  tongue.gif  Mercilonas dar seniau atsirado, bet ir jis priskiriamas naujos kartos kontraceptikam dėl mažo hormonų kiekio  rolleyes.gif

nu bet hormonas vistiek gi ne tas pats. o be to kažkada ir pačios pirmos tabletės buvo naujos kartos, tiesiog laikas eina ir keičias ta karta mirksiukas.gif kol kas pačios pačios naujausios kartos yra tik Yasminelle
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 28, 21:35)
nu bet hormonas vistiek gi ne tas pats. o be to kažkada ir pačios pirmos tabletės buvo naujos kartos, tiesiog laikas eina ir keičias ta karta  mirksiukas.gif  kol kas pačios pačios naujausios kartos yra tik Yasminelle

Beje nezinau ar cia daug reiskia, bet gydytoja man israse Lindynette, o pati pasirinkau yasminelle. Man labai nepatiko kad lindynette vengriskos. Yasminelle - vokiskos, tai man patikimesnes atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 28, 19:31)
Nu tai kas, kad prieš 4 metus  tongue.gif  Mercilonas dar seniau atsirado, bet ir jis priskiriamas naujos kartos kontraceptikam dėl mažo hormonų kiekio  rolleyes.gif

Nepainiojam naujos kartos tablečių su naujos kartos hormonu, kuris panašiausias į natūralų. ax.gif
Atsakyti
Na vis dėlto pasirinkau yasminelle rolleyes.gif žiūrėsiu, kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 06 28, 21:00)
Beje nezinau ar cia daug reiskia, bet gydytoja man israse Lindynette, o pati pasirinkau yasminelle. Man labai nepatiko kad lindynette vengriskos. Yasminelle - vokiskos, tai man patikimesnes atrodo  mirksiukas.gif

aš vis laikausi tos nuomonės - kad tiek gydytojai, tiek vaistininkai rekomenduoja tuos vaistus, už kuriuos į kišenę gauna mirksiukas.gif aaaišku, visokių būna, man ne kartą yra pasiūlę pigesnius vitaminus su tokia pačia sudėtim vaistinėj, bet labaai retas atvejis mastau.gif todėl dažnai naudojuos www.vaistai.lt ypač gavus gydytojos receptėlį.. tos pačios sudėties vaistų kaina dažnai skirias dvigubai ar net trigubai.. nu bet čia biškį nukrypom nuo temos. blush2.gif viena gydytoja pvz man primygtinai rekomendavo Mirena, nors aš geriau tabletes, jokio pašalinio poveikio ar nusiskundimų nebuvo, bet vistiek liepė sekantį kartą atsinešt spiralę, kol kas dar nėjau, bet manau keisiu ne vaistus, o ginekologę laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 23:05)
aš vis laikausi tos nuomonės - kad tiek gydytojai, tiek vaistininkai rekomenduoja tuos vaistus, už kuriuos į kišenę gauna  mirksiukas.gif  aaaišku, visokių būna, man ne kartą yra pasiūlę pigesnius vitaminus su tokia pačia sudėtim vaistinėj, bet labaai retas atvejis mastau.gif todėl dažnai naudojuos www.vaistai.lt ypač gavus gydytojos receptėlį.. tos pačios sudėties vaistų kaina dažnai skirias dvigubai ar net trigubai.. nu bet čia biškį nukrypom nuo temos.  blush2.gif viena gydytoja pvz man primygtinai rekomendavo Mirena, nors aš geriau tabletes, jokio pašalinio poveikio ar nusiskundimų nebuvo, bet vistiek liepė sekantį kartą atsinešt spiralę, kol kas dar nėjau, bet manau keisiu ne vaistus, o ginekologę laugh.gif

drinks_cheers.gif Pritariu drinks_cheers.gif Bet Yasminelle yra nauji kontraceptikai, ir visur juos taip kisa, reikia, nereikia, bet siulo is tableciu tik situos, beje dar ir brangius, prisvaigsta ale koks cia naujas geras kontraceptikas schmoll.gif Nueik pas ginekologa - yasminelle, pasikonsultuok internetu su ginekologais - yasminelle, jau toks universalus ir visiem tinkantis biggrin.gif Nesiginciju, gal jis ir geras, gal daug kam ir tinka (nu bet tikrai ne visiem), bet yra ir kitų gerų ir beje per pus pigesniu kontraceptiku mirksiukas.gif Nezinau, ne pirma karta cia jau rasau, kad buvau pas ginekologe, kuri yra mano mamos drauge, tai ji man labai nuosirdziai nepatare vartoti yasminelle, ale hormonu per daug, tai kas, kad jie gal ir paskutiniai sukurti, bet ... ax.gif
Atsakyti