QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 23:05)
aš vis laikausi tos nuomonės - kad tiek gydytojai, tiek vaistininkai rekomenduoja tuos vaistus, už kuriuos į kišenę gauna

aaaišku, visokių būna, man ne kartą yra pasiūlę pigesnius vitaminus su tokia pačia sudėtim vaistinėj, bet labaai retas atvejis

todėl dažnai naudojuos www.vaistai.lt ypač gavus gydytojos receptėlį.. tos pačios sudėties vaistų kaina dažnai skirias dvigubai ar net trigubai.. nu bet čia biškį nukrypom nuo temos.

viena gydytoja pvz man primygtinai rekomendavo Mirena, nors aš geriau tabletes, jokio pašalinio poveikio ar nusiskundimų nebuvo, bet vistiek liepė sekantį kartą atsinešt spiralę, kol kas dar nėjau, bet manau keisiu ne vaistus, o ginekologę

Pritariu

Bet Yasminelle yra nauji kontraceptikai, ir visur juos taip kisa, reikia, nereikia, bet siulo is tableciu tik situos, beje dar ir brangius, prisvaigsta ale koks cia naujas geras kontraceptikas

Nueik pas ginekologa - yasminelle, pasikonsultuok internetu su ginekologais - yasminelle, jau toks universalus ir visiem tinkantis

Nesiginciju, gal jis ir geras, gal daug kam ir tinka (nu bet tikrai ne visiem), bet yra ir kitų gerų ir beje per pus pigesniu kontraceptiku

Nezinau, ne pirma karta cia jau rasau, kad buvau pas ginekologe, kuri yra mano mamos drauge, tai ji man labai nuosirdziai nepatare vartoti yasminelle, ale hormonu per daug, tai kas, kad jie gal ir paskutiniai sukurti, bet ...