Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

O gal žinot kokia Yasminelle kaina? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 07 07, 18:38)
O gal žinot kokia Yasminelle kaina? wink.gif

As perku Camelia vaistinej tai su nuolaidu kortele +/- 37 Lt. O be nuolaidos man rods 42 Lt.
Atsakyti
Na va išsiregistruoju iš jūsų būrelio- nelabai man tiko šios tabletės kažkaip- jaučiau tokį nuovargį, visai nesinorėjo smileysex.gif tai va- rinksiuos senesnes bet jau išbandytas tablietkas. Labai šaunu kam tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2007 07 08, 08:03)
Na va išsiregistruoju iš jūsų būrelio- nelabai man tiko šios tabletės kažkaip- jaučiau tokį nuovargį, visai nesinorėjo smileysex.gif tai va- rinksiuos senesnes bet jau išbandytas tablietkas. Labai šaunu kam tinka 4u.gif

svarbu tu gerai jaustumeisi pati, jei netinka- tai netinka 4u.gif kam save kankinti, ir ne tik save blush2.gif
Atsakyti
Naudojau Yasminelle kokius tris menesius, nes nutariau isideti spirale, taigi sios KT man labai patiko ir nors visi nemalonumai del KT prisitaikymo ivyksta pirmuosius menesius, su vienintelemis siomis tabletemis nuo pat pirmos dienos nejauciau jokio diskomforto. Kaip tik sustandejo krutine, isnyko spuogeliai, kurie nuo praejusiu KT vartojimo pabaigos buvo atsirade. Vienu zodziu man TIKO! smile.gif
Atsakyti
Suvartojau viena pakuote, baigus ja antra diena sulaukiau menesiniu...skausmu jokiu, net patiket negalejau mirksiukas.gif Biski buvau supanikavus, kad pradejus vartoti dingo bet koks noras myletis. Bet dabar norai atsistate friends.gif thumbup.gif: nepatogumu del tableciu pavyko isvengti, gal tik pradzioje kai pradejau vartoti biski pikindavo bet nekenksmingai. Isvada: berods kad tiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggirute: 20 liepos 2007 - 09:21
na, ką, vartoju šiuos KT daugiau nei pusę metų. ir mano išvada tokia: mesiu aš jas per balkoną mad.gif
priežastys:
1. visiškai neturiu noro mylėtis. nesakau, kad tai įtakoja tik KT. savo trugrašį prikiša ir nuovargis, neišmiegotos naktys, irzlus vaikas ir panašios bla bla bla.
2. makštis sausa, kad ojojij..... niekas nepadeda, net vyro glamonės ar kažkas panašaus.
3. per visus šituos nesklandumus, mudu pasimylim vos karta į savaitę ar net rečiau.

tai kam man reikalinga kas mėnesį išmest 40lt, jei tik tiek retai man tereikia angel_sadangel.gif

Įtariu, kad nuo sekančio mėnesio saugosimės kitaip. gal bandysim žvakutes ar dar kokį kitą biesą g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 07 21, 19:31)
na, ką, vartoju šiuos KT daugiau nei pusę metų. ir mano išvada tokia: mesiu aš jas per balkoną  mad.gif
priežastys:
1. visiškai neturiu noro mylėtis. nesakau, kad tai įtakoja tik KT. savo trugrašį prikiša ir nuovargis, neišmiegotos naktys, irzlus vaikas ir panašios bla bla bla.
2. makštis sausa, kad ojojij..... niekas nepadeda, net vyro glamonės ar kažkas panašaus.
3. per visus šituos nesklandumus, mudu pasimylim vos karta į savaitę ar net rečiau.

tai kam man reikalinga kas mėnesį išmest 40lt, jei tik tiek retai man tereikia  angel_sadangel.gif

Įtariu, kad nuo sekančio mėnesio saugosimės kitaip. gal bandysim žvakutes ar dar kokį kitą biesą  g.gif

Tai kad žinok norą mylėtis "numuša" kaip ir visi kontraceptikai ir makštis nuo jų visų sausa būna verysad.gif Man tas pats buvo, bandžiau mesti gerti KT (tiesa, aš gėriau ne yasminelle), tai marmūzė visa spuogais nuėjo, mėnesinės skausmingos, prakaituot kaip paršas pradėjau doh.gif Aišku ir saugotis teko kitaip, bandžiau žvakutes, tai ką aš žinau.... siaubas doh.gif nuo tų žvakučių šlapia kaip baloj, o jau graužė kaip doh.gif (ir man, ir vyrui). Tai grįžau aš prie savo senų gerų kontraceptikų, nutariau, kad pliusų juose vis tik daugiau nei minusų, nusipirkau lubrikantą ir psio ax.gif
Atsakyti
sveikos, man tai patinka yasminele KT, daud geresnes uz logesta, nera visai salutiniu poveikiu biggrin.gif
Atsakyti
Yasminelle naudoju dar neseniai, todėl jokių nusiskundimų neturiu smile.gif Tik šiek tiek baisu mylėtis be prezervatyvo... Mokėjau 44lt.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2007 07 23, 16:42)
Yasminelle naudoju dar neseniai, todėl jokių nusiskundimų neturiu smile.gif Tik šiek tiek baisu mylėtis be prezervatyvo... Mokėjau 44lt.

kodel bijai? as jau apie puse metu geriu tas KT ir nieko, nemanau, kad jos nepatikimos, bet nieko nera simtas procentu blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Pabandysiu ir siam skyrely uzklausti - ar tiesa, kad kontraceptiku be recepto nebeparduos? Jau kelis metus perku ramiai, o dabar prisireike recepto vastinej, sake paskutine pakuote parduoda be jo g.gif
Atsakyti