Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

g.gif
LABAS AS GERIAU JAS 2MEN IR LABAI NUSIVILIAU.TEKO NUTRAUKTI PRADEJO MANE PIKIMTI IR SVAIGTI GALVA VAIKSTAI JAU 5 PARA KAIP PRIGERUS GINEKOLOGE SAKO KAD ISBALANSAVO MANO ORGANIZMA NA GAL CIA TIK MAN TAIP.
Atsakyti
[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=darkviolet]

Oi merginos, aš tai su yasminele PASTOJAU!!!!!! išrašė privati ginekologė(180lt už konsultaciją splojau blink.gif ). Po 2 kurso nebesusirgau, nuejau pas kita ginekologa, tai sako, kas tau israse tas kt? Jos yra skiriamos jaunoms, negimdžiusioms merginoms. blush2.gif . Tai va. Aš visada buvau prieš kt, bet nusprendžiau pabandyt ir kaip išėjo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mergicka @ 2007 07 05, 13:26)

Oi merginos, aš tai su yasminele PASTOJAU!!!!!!  išrašė privati ginekologė(180lt už konsultaciją splojau blink.gif ). Po 2 kurso nebesusirgau, nuejau pas kita ginekologa, tai sako, kas tau israse tas kt? Jos yra skiriamos jaunoms, negimdžiusioms merginoms. blush2.gif . Tai va. Aš visada buvau prieš kt, bet nusprendžiau pabandyt ir kaip išėjo g.gif .

Na tai sveikinu! doh.gif
Atsakyti
MAN KA TIK PRIRASE YASMINELLE....PASKAICIAU CIA, IR SUABEJOJAU...BLIAMBA...ANKSCIAU GERIAU NOVINETTE, KAIP IR NIEKO, BET SVORIO PADIDEJO...O JEI NUO TU YASMINELLE PASTOJA ZMONES TAI SIAUBAS...
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 05, 12:56)
MAN KA TIK PRIRASE YASMINELLE....PASKAICIAU CIA, IR SUABEJOJAU...BLIAMBA...ANKSCIAU GERIAU NOVINETTE, KAIP IR NIEKO, BET SVORIO PADIDEJO...O JEI NUO TU YASMINELLE PASTOJA ZMONES TAI SIAUBAS...

Pastoti gali lygiai taip pat ir nuo "novinette",juk raso,kad pastojimo galimybe yra 1% su visom KT,as esu gimdzius ir man gydytoja skyre "yasminele",negirdejau tokio dalyko,kad jos yra skirtos jaunom ir negimdziusiom,zinau viena moteri kuriai 50 ir ji taip pat geria "yasminele".
Atsakyti
QUOTE(mergicka @ 2007 07 05, 13:26)

Oi merginos, aš tai su yasminele PASTOJAU!!!!!!  išrašė privati ginekologė(180lt už konsultaciją splojau blink.gif ). Po 2 kurso nebesusirgau, nuejau pas kita ginekologa, tai sako, kas tau israse tas kt? Jos yra skiriamos jaunoms, negimdžiusioms merginoms. blush2.gif . Tai va. Aš visada buvau prieš kt, bet nusprendžiau pabandyt ir kaip išėjo g.gif .

Na, man 'Yasminelle' patare vartoti irgi privati ginekologe, jau suvartojau viena pakuote. Keleta dienu jauciausi ne kaip, o paskui viskas gerai. Kazkaip niekur negirdejau,kad sitos kontraceptines piliules butu skiriamos tik jaunoms ir negimdziusioms. O kaip suprasti 'israse'? Kiek zinau Lietuvoje betkurioje vaistineje galima nusipirkti kontraceptines, o ginekologes tik pataria,kokias. Man, pavyzdziui, bere veida, ir ginekologe patare vartoti 'Yasminelle',kad susitvarkytu hormonai.
Beje,mergaites, reikia patarimo ax.gif Ar nieko tokio,jei suvartojus pirma pakuote ('Yasminelle'),pereisiu prie kitu kontraceptiniu piliuliu? Siuo metu esu ne Lietuvoje ir taip gavosi,kad negavau 'Yasminelle'.
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti kam nuo „Yasminelle“ padidėjo krūtinė ir ar žymiai? Ar jos netapo skausmingos? Mano A dydis doh.gif todėl norėčiau šiek tiek jas pkoregoti kontraceptikų pagalba, o šios atrodo sukelia mažiausiai šalutinių pojučių.
Atsakyti
QUOTE(Rraimonda85 @ 2007 07 06, 14:27)
Sveikos, norėjau paklausti kam nuo „Yasminelle“ padidėjo krūtinė ir ar žymiai? Ar jos netapo skausmingos? Mano A dydis doh.gif  todėl norėčiau šiek tiek jas pkoregoti kontraceptikų pagalba, o šios atrodo sukelia mažiausiai šalutinių pojučių.

Siek tiek padidejo ax.gif Kiek esu vartojusi kitas kontraceptines,tai irgi padidedavo.
Atsakyti
Sveikutes, as vartoju jau daugiau kaip pusmeti, bet ftiu ftiu ftiu... viskas thumbup.gif ir jokiu problemu... ir nepatekau i ta 1% nestuke.gif
Atsakyti
Ar darėt pertrauką keisdamos KT? Kaip tik žadu pereiti prie Yasminelle ir nežinau ar reikalinga 7 dienų pertrauka...
P.S. Atsiprašau, kad ne vietoje rašau, bet dėl tokio klausimuko nemanau, kad reikėtų užvest naują tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 07 06, 22:35)
Ar darėt pertrauką keisdamos KT? Kaip tik žadu pereiti prie Yasminelle ir nežinau ar reikalinga 7 dienų pertrauka...
P.S. Atsiprašau, kad ne vietoje rašau, bet dėl tokio klausimuko nemanau, kad reikėtų užvest naują tema  4u.gif

tiesiog darai petrauką, ir kai turėtum gerti jau po petraukos - imi tuos kitus ir viskas.

dėl krūtinės - man nepadidėjo, tik svoris pradėjo kristi bigsmile.gif bet apie tai jau rašiau anksčiau irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš dariau mėn. pertrauką, kai perėjau prie yesminele, gavau gert kaip pirmą kart, pirmą menetruacijų dieną blush2.gif
Atsakyti