Viska labai idemiai perskaicius... ty - visus 30puslapiu ir aciu jums visoms, uz tikrai naudinga informacija.
Geriu siuos KT pirma menesi ir tai yra mano pirmieji KT.
Manoji ginekologe man patare jas naudoti gydimo tikslu ir as esu jomis labai patenkinta. Kelis menesius kentejau nuo keistu isberimu ant veido ir visa laika - nuo neregulariu menesiniu,nezmonisku skausmu ir netgi alpimu + tepliojimu savaite iki sirgimo ir sirgdavau iki 5-6dienu (kai anksciau budavo 3-4 dienos).
Zinoma toks smagumas visiskai varydavo i nevilti ir ilgam buvau praradusi nora myletis.
Mano pirmieji ispudziai:
Atsirado zveriskas "apetitas" myletis ( o cia manau yra + ).
Dingo apetitas valgyti ( irgi + )
LABAI pagrazejo oda ir dingo tie keisti isberimai ( dar vienas + ).
Dar keistas pastebejimas,kad padidejo krutine ( tai cia nezinau ar +- ).
Beje - kartais man ja nori pamausti,bet cia gal del to,kad ji padidejo ( ir skaiciau,kad kitoms irgi taip buvo ) - tikiuosi,kad veliau tas nemalonumas dings..
Galva kaip skaudedavo taip ir skauda - manau ( po kol kas ) - kad KT negalima kaltinti.
Kazkokiu pykinimu - nera. Tikiuosi ,kad ir neatsiras.
Va skaiciau skaiciau ir zinokite noreciau dar pasiteirauti del vieno dalyko , o kai darai ta pertrauka, na kai negeri 7 dienas ir tuo metu turi sirgti... Tai ar reikia papildomai saugotis, ar ne? Nes man arteja ta pirmoji pertrauka ir nezinau kaip reiketu elgtis. :ax:
Aciu jums uz jusu atsakymus.
QUOTE(sweete @ 2007 08 20, 16:53)
Sweikos mergaites
buvau nusipirkus belara bet paskaiciusi lapeli ir atsiliepimus persigandau
paskaiciau apie Yasminelle tj galvoju tiek geru atsiliepinu gal pabandysiu jas tj va noriu paklaust kiek jos kainuoja
tokia taupuole 

Ojoi, jei skaitei šią temą ir radai tiek gerų atsiliepimų, tai tikrai turėjai pastebėti ne vieną kartą paminėtą kainą...

QUOTE(sweete @ 2007 08 20, 21:04)
niu matai neskaiciau visu 30 puslapiu
nepataikiau ant tu kuriuose butu pamineta kaina 

Čia parašyta ir kaina.
sveikos,, turiu klausimely,,, ir noreciau suzinoti ka jus manot ir ar tai tiesa,, daktare man paskyre kt yasminelle (tai mano pirmos kt)perskaiciusi informacini lapely ( kuri galeciau pavadinti knygute) radau kad jeigu pradedi gerti pirma menesiniu diena papildomos apsaugos nereikia,, papildomu priemoniu reikia tik tuo atveju jeigu isgeri ne pirma menesiniu diena????????????

QUOTE(gotava @ 2007 08 24, 21:59)
sveikos,, turiu klausimely,,, ir noreciau suzinoti ka jus manot ir ar tai tiesa,, daktare man paskyre kt yasminelle (tai mano pirmos kt)perskaiciusi informacini lapely ( kuri galeciau pavadinti knygute) radau kad jeigu pradedi gerti pirma menesiniu diena papildomos apsaugos nereikia,, papildomu priemoniu reikia tik tuo atveju jeigu isgeri ne pirma menesiniu diena???????????? 

Teisingai. Ir jei toliau geri kaip priklauso, papildomai saugotis nuo nėštumo nebereikia.
AS JAU MENESI VARTOJU SIAS KT, JOKIU PASALIU POKYCIU NEPAJUTAU IR UZ KT ZIEDA MAN DAUG GERIAU

QUOTE(Pasaulė @ 2007 08 26, 21:55)
Teisingai. Ir jei toliau geri kaip priklauso, papildomai saugotis nuo nėštumo nebereikia.
Geriant pacia pirma pakuote saugotis 7 dienas reikia, o paskui jau nebe ir per 7 dienu pertrauka nereikia

QUOTE(egline @ 2007 08 27, 19:12)
Geriant pacia pirma pakuote saugotis 7 dienas reikia, o paskui jau nebe ir per 7 dienu pertrauka nereikia 

Netiesa. Jei išgeriama pirmą mėnesinių dieną, nereikia.
Noreciau paklaust, paprastai geriu sias KT 19 val. apie 4 ryto biski draugavau su tualetu , nes berods apsinuodijau maistu, ar reiketu isgerti papildoma tablete, ar to nereikia? nes informaciniame lapelyje pastebeta, kad reikia isgerti papildoma KT jei praejo 3-4 val.? ir jei reikia tai kada tai padaryt, nes iki siol jauciuosi nelabai sveikai....