Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 08 03, 11:48)
SVEIKOS SVEIKOS ...............
Na,israse man ginekologas sias YASMINELLE,bet apie jas dar nebuvau isvis nieko girdejusi,tad įšokau čia- ir vajė kiek visko priskaičiau  doh.gif  Labiausiai užkliuvo dalykas,kad krūtinė nuo jų padidėja  blush2.gif  va tas-tai man OJ-KAIP AKTUALU  blush2.gif    lotuliukas.gif    Siandien gersiu dar tik penktaja tablete,tad labai nieko tokio dar nezinau kaip čia su jomis bus......
Antrą ir trečią dieną-labai galvą skaudėjo,šianakt lyg vėl buvo užėję  doh.gif  Nu bet skaičiau,kad 3 mėn. jos taikosi prie organizmo,tai žiūrėsiu,bandysiu išlaukti ir žiūrėsim  smile.gif 
Tik va,kad PASTOJO ČIA KAŽKAS SU JOMIS,TAI NET APAKAU  cool.gif

sveika, taip galva man ir nezmoniskai skauda, sakau gal ir man nuo ju cia toks poveikis, aciu dievui, kad as jau isgeriau 3 pakuote ir daugiau jau aciu...sekmes tau geriant smile.gif taip krutine tikrai pasikeite, ji galbut neauaga, o tik tokia standi panasiia kaip per nestuma, isburkusios.
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2007 08 03, 13:21)
sveika, taip galva man ir nezmoniskai skauda, sakau gal ir man nuo ju cia toks poveikis, aciu dievui, kad as jau isgeriau 3 pakuote ir daugiau jau aciu...sekmes tau geriant smile.gif taip krutine tikrai pasikeite, ji galbut neauaga, o tik tokia standi panasiia kaip per nestuma, isburkusios.

sveikos,
juk norejau pasitarti... buvau pas gydytoja, nes geriau cilesta ir veidas ziaurus pasidare, siaubs doh.gif gydytoja sake, kad jos stiprios, tai neleido iskart prie yasminelle sokt, nes tipo nuo stipriu prie silpnu iskart negalima... unsure.gif siule pagerti marvelona arba yarine kokius du menesius, o paskui prie silpnesniu. kaip manot ar tikrai taip daryt? ar negaliu is kart yasminelle?
ir isvis, kai pakeisiu KT, po kiek laiko mazdaug nereikia papilomos apsaugos?
Atsakyti
Gal kas žinote - pirmąkart pradėjau naudoti KT. Pirmąją išgėriau pirmą mėnesinių dieną. Tai ar mėnesinės vistiek turi būt ar jų neturi būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 08 04, 20:19)
Gal kas žinote - pirmąkart pradėjau naudoti KT. Pirmąją išgėriau pirmą mėnesinių dieną. Tai ar mėnesinės vistiek turi būt ar jų neturi būt?  g.gif

menesines tikrai bus, gal nedaug arba daug, bet bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 08 04, 18:19)
Gal kas žinote - pirmąkart pradėjau naudoti KT. Pirmąją išgėriau pirmą mėnesinių dieną. Tai ar mėnesinės vistiek turi būt ar jų neturi būt?  g.gif

Menesines turi buti tokios kokios visada,po keliu vartojimo menesiu gali sutrumpet ir tapti maziau gausesnes,bet dabar nusiramink,viskas kaip ir turi buti.
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2007 08 04, 22:27)
Menesines turi buti tokios kokios visada,po keliu vartojimo menesiu gali sutrumpet ir tapti maziau gausesnes,bet dabar nusiramink,viskas kaip ir turi buti.

Ar aš gerai supratau? blush2.gif Mėnesinės vistiek turi būti pirmosiomis tablečių gėrimo dienomis (aš pirmąkart gyvenime geriu ir tik tris tabletes dar išgėriau), nes pradėjau gerti per ciklo pradžią? O paskui jos atsiras tik darant 7 dienų pertrauką? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 05 rugpjūčio 2007 - 10:53
QUOTE(lekitra @ 2007 08 03, 20:52)
sveikos,
juk norejau pasitarti... buvau pas gydytoja, nes geriau cilesta ir veidas ziaurus pasidare, siaubs doh.gif gydytoja sake, kad jos stiprios, tai neleido iskart prie yasminelle sokt, nes tipo nuo stipriu prie silpnu iskart negalima...  unsure.gif siule pagerti marvelona arba yarine kokius du menesius, o paskui prie silpnesniu. kaip manot ar tikrai taip daryt? ar negaliu is kart yasminelle?

sveika, jei taip sake,tai gal taip ir daryk, juk geriau vistiek kai pataria gydytojas, sunku apsakyt,a rjos stiprios, mano gine sake, kad jose kazkokio tai hormono maza doze, todel jos zymiai geresnes, bet kiek tame tiesos cia jau neaisku, as va nustojau gert ir zymiai geriau jauciuos, nors krutine nebe taip skauda, manau rinkis tai kas tau geriausia, kai pradesi gert pajusi ar tau tinka ir priima organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 08 05, 09:45)
Ar aš gerai supratau?  blush2.gif Mėnesinės vistiek turi būti pirmosiomis tablečių gėrimo dienomis (aš pirmąkart gyvenime geriu ir tik tris tabletes dar išgėriau), nes pradėjau gerti per ciklo pradžią? O paskui jos atsiras tik darant 7 dienų pertrauką? 4u.gif

Viska gerai supratai smile.gif ,taip paskui jos atsiras darant 7 dienu pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2007 08 03, 20:52)
sveikos,
juk norejau pasitarti... buvau pas gydytoja, nes geriau cilesta ir veidas ziaurus pasidare, siaubs doh.gif gydytoja sake, kad jos stiprios, tai neleido iskart prie yasminelle sokt, nes tipo nuo stipriu prie silpnu iskart negalima...  unsure.gif siule pagerti marvelona arba yarine kokius du menesius, o paskui prie silpnesniu. kaip manot ar tikrai taip daryt? ar negaliu is kart yasminelle?

As manau, kad kaip tik negerai (bet cia asmenine nuomone) blink.gif . Ir taip organizmas sunkiai pratinasi prie pakitusios hormonu dozes, o jei dar pradesi kas kelis menesius keist tai isvis nesamone gausis. Siaip informacianiam lapelyje parasyta kad keiciant kitas KT i Yesminelle reikia pradet gert jau pirma "menesiniu" diena ir tada dar 7 dienas saugotis, o paskui jau turi sauguma uztikrint g.gif . Bet jei gydytoja taip sake tai gal taip ir turi buti... ax.gif g.gif
Atsakyti
na ir aš vartoju šitas KT.Pirmos dienos buvo tragiškos, maniau tikrai mesiu. Bet va jau 4 mėnesiukas geriu ir labai super jaučiuosi.Nebejaučiu jokio šalutinio poveikio thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. as jau geriu sias kt apie pusmeti, salutiniu poveikiu jokiu isskyrus man viena nerima kelianti dalyka, ar jums nebuna ziauri nuotaiku kaita? man atrodo po situ tableciu as lyg ir pasikeiciau, pasidariau labai pikta bejausme, pykcio priepuoliai del mentniekiu..... ar tik nebutu tai kt gerimo priezastis....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2007 08 14, 21:23)
sveikos. as jau geriu sias kt apie pusmeti, salutiniu poveikiu jokiu isskyrus man viena nerima kelianti dalyka, ar jums nebuna ziauri nuotaiku kaita? man atrodo po situ tableciu as lyg ir pasikeiciau, pasidariau labai pikta bejausme, pykcio priepuoliai del mentniekiu..... ar tik nebutu tai kt gerimo priezastis....? g.gif

Zinok gali buti,kad taip yra del KT. As geriu ketvirta menesi,buna,kad nuotaika tokia,kad noriu verkti,kazkokia depresija uzeina.
Atsakyti