Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(baggirute @ 2007 08 28, 10:29)
Noreciau paklaust, paprastai geriu sias KT 19 val. apie 4 ryto biski draugavau su tualetu , nes berods apsinuodijau maistu, ar reiketu isgerti papildoma tablete, ar to nereikia? nes informaciniame lapelyje pastebeta, kad reikia isgerti papildoma KT jei praejo 3-4 val.? ir jei reikia tai kada tai padaryt, nes iki siol jauciuosi nelabai sveikai....  verysad.gif

Manau, nieko nereikia... Per tiek laiko tikrai jau bus įsisavinta ta tabletė.
Atsakyti
Na, vartoju jas jau apie puse metų ir tikrai man jie super thumbup.gif Krutinė padidėjo ir tapo labai gražios formos, kas po gimdymo labai svarbu, ne kartą klausė pažistamos sporto klube ar neidėjau silikono, nes labai patobulėjo ir išgražėjo krutinė lotuliukas.gif biggrin.gif Svoris neauga, nepikina, galva neskauda, su noru mylėtis irgi viskas tvarkoj..ko negalėciau pasakyti apie reguloną.. unsure.gif ..ten buvo išvis nekas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 31 rugpjūčio 2007 - 22:30
as ir neseniai pradejau gert, tai man klausimas, gal ir durnas, bet man iskilo blush2.gif
Ten isnstrukcijoje parasyta, kad reikia imti tabletes is eiles rodykles kryptim. As aisku zioplas daiktas pradejau nuo apatines eilutes,kai ja subaigiau, rodykle vede i virsutine eilute, bet perejau prie vidurines ir jau emu is jos:blink: tai galvoji gi visos tabletes vienodos?tikrai ne esme gert pagal ta rodykle doh.gif ar esme? gal kas zino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2007 09 05, 21:04)
as ir neseniai pradejau gert, tai man klausimas, gal ir durnas, bet man iskilo blush2.gif
Ten isnstrukcijoje parasyta, kad reikia imti tabletes is eiles rodykles kryptim. As aisku zioplas daiktas pradejau nuo apatines eilutes,kai ja subaigiau, rodykle vede i virsutine eilute, bet perejau prie vidurines ir jau emu is jos:blink: tai galvoji gi visos tabletes vienodos?tikrai ne esme gert pagal ta rodykle doh.gif ar esme? gal kas zino? ax.gif

Tikrai ne esmė. Tos rodyklės tam, kad nesusipainiotum, ar gėrei šiandien, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 09 05, 21:22)
Tikrai ne esmė. Tos rodyklės tam, kad nesusipainiotum, ar gėrei šiandien, ar ne.

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Vat ir man dabar paskyre Yasminelle, nes nuo visu kitu baisiai svoris auga. sad.gif Bet deja, ju kaina man visishkai nepatinka.. blink.gif Kadangi ilgam laikui ishvaziuoju i uzsieny reikes uzsipirkti didesni kieki, tai vat norejau paklausti, gal kuri patarsit kur dabar pigiau galima nusipirkt. Eurovaistine panaikino savo nuolaidas, bet gal kur nors dar vyksta kokios akcijos. Buciau dekinga uz informacija..
Atsakyti
Parduodu viena pakuote Yasminelle 4u.gif (be recepto) biggrin.gif

Vilnius mirksiukas.gif

Rasykite i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 16 rugsėjo 2007 - 22:16
As siandien nusipirkau pirmaja pakuote,pirmadieni pradesiu gerti...iki siol vartojau Novynette tai skubu keisti nes pasidariau kazkokia frigidiska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hollyjana @ 2007 09 21, 12:29)
As siandien nusipirkau pirmaja pakuote,pirmadieni pradesiu gerti...iki siol vartojau Novynette tai skubu keisti nes pasidariau kazkokia frigidiska schmoll.gif

Gali būti, kad ir nuo šitų taip bus... doh.gif
Atsakyti
as jau menesy geriu Yasminelle biggrin.gif tai biskuti buwo salutinis poweikis:skaudejo krutine,tepliojo,dvi dienas nezmoniskai skaudejo galwa,nu nuotaikos swyrawimai irgi buwo tokie...tox nezmoniskas piktumas uzeina is niekur..ant draugo tai ypac g.gif doh.gif bet siajp sawijauta nera bloga thumbup.gif manau dar po menesio bus dar geriau tongue.gif ai siajp pastebejau,kad spuogu pamazejo thumbup.gif
o cia kazkas rase,kad recepto reikia...nezinau,as bent jau gywendama panewezyje,nueinu i vaistine,tai jokio recepto neprase kolkas g.gif
o del sworio,tai prieaugio nera biggrin.gif net kazkaijp nera lb didelio poreikio walgyti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, klausimelis, mano kolege paskelbe gandus, kad nuo rugsejo pirmos visi kontraceptikai pardavinejami tik su receptais, ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(baggirute @ 2007 09 25, 13:17)
Merginos, klausimelis, mano kolege paskelbe gandus, kad nuo rugsejo pirmos visi kontraceptikai pardavinejami tik su receptais, ar tai tiesa?

Tiesa, bet reikia nueiti į vaistinę ir paprašyti, gali būti, kad parduos. Man pardavė, nes aš ten nuolatinė klientė, be to, sakė, kad jiems receptų palikti nereikia (bent jau kol kas), tad niekas nesuseks, kad be receptų parduoda.
Atsakyti