Sveikos
"Yasminelle" vartoju jau mazdaug 5 menesius. Na jokiu salutiniu pozymiu nepastebejau
Nors kitu KT bandziusi nesu
Tiesa, pienlige ir mane pradejo kamuot
nesu tikra ar cia nuo ju, taciau visko gali buti. Ir beje si liga nera pagydoma, galima tik trumpam ja pradanginti
ech kiek vargo mums, moterims...
Vartoju as jas jau metelius.
Siaip viskas gerai, tik kartais tas sausumo ir maudimo jausmas - pasibeldzia netiketai pabuna pora dienu toks nemalonus ir dingsta. Ir jis bjaurybe net neturi reguliarumo tai ar cia ju poveikis ar nea, net nezinau
O siaip apetitas sumazejo, neteplioja, menesines prasideda keleta dienu veliau:) bet viskas ciotkei
Siaip viskas gerai, tik kartais tas sausumo ir maudimo jausmas - pasibeldzia netiketai pabuna pora dienu toks nemalonus ir dingsta. Ir jis bjaurybe net neturi reguliarumo tai ar cia ju poveikis ar nea, net nezinau
O siaip apetitas sumazejo, neteplioja, menesines prasideda keleta dienu veliau:) bet viskas ciotkei
As irgi naudoju beveik metus, dideliu salutiniu pojuciu nera tik krutine kartas nuo karto patinsta, bet siaip man patinka
QUOTE(renatux22 @ 2007 12 04, 23:18)
sveikos
norejau paklaust, ar pertraukos metu kada negeri tableciu esi apsaugota kada geri nebe pirma pakuote? ta prasme ar eikia ta savaite papildomom apsaugos priemones naudotis, ar nea?
siaip visada saugomes, bet gal be visai be reikalo 
Be reikalo. Tą savaitę esi saugi.
QUOTE(Pasaulė @ 2007 12 05, 17:50)
tai vienuzodziu visada, net ir per mm savaite taip?
Per mm savaite irgi esi saugi, JEIGU astunta diena pradesi nauja KT pakuote. T.y. jeigu nusprendei daugiau nebegerti, tada saugi diena yra ta, kada isgerei paskutine tablete.
As ir naudoju sias KT. Esu patenkinta, nes jokio salutinio poveikio nepajutau, Ko negaleciau pasakyti apie pries tai naudotas.
O gal kas galit pasakyt, po kiek laiko reikia daryti pertrauka naudojant KT? as ne apie savaite trunkancia pertrauka.
O gal kas galit pasakyt, po kiek laiko reikia daryti pertrauka naudojant KT? as ne apie savaite trunkancia pertrauka.
Aš tai nusprendžiau baigti saugotis ir pradėti planuoti leliuką. Viskas, quit.
QUOTE(Pasaulė @ 2007 12 06, 18:17)
sveikinu su tokiu sprendimu ir dideliausios sėkmės
QUOTE(rrr? @ 2007 12 06, 20:13)
As ir naudoju sias KT. Esu patenkinta, nes jokio salutinio poveikio nepajutau, Ko negaleciau pasakyti apie pries tai naudotas.
Pertraukos dayti nereikia, nebent planuoji tureti vaikeli
Mano nuomonė tokia, kad beveik visi daktarai atsiradus Yeesminelle, pradėjo jas skirti, (tikriausiai tam įtaką darė farmacijos kompanija ), tačiau mes visos nesusimastėm apie vieną dalyką
Mano patirtis byloja, kad nuo pradžių geriant Yeesminelle, viskas būna tiesiog puiku: išnyksta spuogai, kai kurioms sumažėja apetitas, oda pasidaro lygesnė, mmm būna trunpesnės ir dažniausiai negausios, ir šiaip visas jautrumas organizmo yra sumažėjęs
BET VISI GERI AR BLOGI POŽYMIAI PRIKLAUSO NUO MŪSŲ ORGANIZMO INDIVIDUALUMO.
bet reikia nepamiršti, kad kai geriam KT mūsų gimda neveikia, už ją veikia KT, tai nėra gerai.
Mano blogoji šių KT patirtis:
- brangioji vietelė sausa ir niekas beveik nepadėjo
- pienligės proveržiai
- sumažėjęs noras
- po ilgo Yeesminelle gėrimo organizmas pradėjo sparčiai priešintis: atsirado visi nėštumo siptomai, nors
Man visuomet buvo įdomu, kodėl tik maža dalis moterų po KT nuraukimo pastoja per pirmus du mėnesius, o didesnioji dalis gali to laukti ir iki metų.