Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Dabar turiu KZ,bet man jsi kazkaip nelabai limpa.Galvoju apie sias tabletes.Kokia ju kaina?
Atsakyti
eurovaistinėj 39,90 Lt, bet si maximos kortele savaitgaliais 15 proc. nuolaida.
Atsakyti
o nuo ju neberia spuogais..ir siaip,ar jos tikrai geresnes uz tas senesnes
Atsakyti
Nu va baigiau pirma pakuote ir mmm prasidejo po dvieju dienu (cia yra neblogai, nes su yarina prasidedavo po 3-4). Nezinau spuogiuku buvo kazkokiu pridyge, bet neaisku is kur, gal mityba netokia kaip visad, o gal ir nuo paciu KT. Krutine buvo jautri iki tol kol isgeriau paskutine tablete, o dabar kaip niekur nieko, ziuresim kaip bus kai pradesiu antra pakuote. g.gif Dalykas kuris mane neramina su sitom KT tai nuotaiku kaita, gal kai hormonai nusistoves, tai gris viskas i senas vezias. Tikiuosi.
Tai tiek mano ispudziu. tongue.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot ar Yasminelle parduoda be recepto? help.gif
Atsakyti
Pati be recepto pirkau pries savaite, pardave. Bet gal nuo nauju metu tvarka pasikeite? Nors neturejo pasikeisti. Eik i vaistine ir prasyk, neduos tai pas gydytoja nueisi israsys.
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 01 06, 17:27)
Eik i vaistine ir prasyk, neduos tai pas gydytoja nueisi israsys.

Vaikštau nuo pat KT gėrimo pradžios, bet jau man norėtūs nutraukt šitą vaikščiojimą
ax.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot ar Yasminelle parduoda be recepto?

Pati be recepto pirkau pries savaite, pardave. Bet gal nuo nauju metu tvarka pasikeite? Nors neturejo pasikeisti. Eik i vaistine ir prasyk, neduos tai pas gydytoja nueisi israsys.

smile.gif Pranesu: nieko nepasikeite. Ir siais metais KT parduoda be recopto. Siandien pirkau Yasminelle eurovaistineje, kaip visada, pardave be jokiu receptu. Eikit tiesiai i vaistine ir prasykit;)
Atsakyti
gal kas zinote kur galima nusipirkti 3 mėn pakuote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monce_g @ 2007 01 10, 09:57)
gal kas zinote kur galima nusipirkti 3 mėn pakuote? 4u.gif

Bandysiu padėt, jei tik nepasirodysiu labai senamadiška ax.gif
reikia gydytojos paprašyt recepto 3 mėnesiams iš karto. arba vaistinėje prašyti trijų pakuočių (ar pakuotės 3 mėnesiams ) g.gif
Atsakyti

i 
Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
    Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina  puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
    Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".
    Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo. Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą!
Atsakyti
na tai ir be recepto galima nusipirkti 3 pakuotes.. esu girdejusi kad būna originaliai isleista 3 pakuočių komplektacija, kuri, kaip suprantama, būna pigesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monce_g: 11 sausio 2007 - 16:45