Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

o man ti didziausi pliusai su suom KT po cilest. buvo dinges noras, jis perejo ant to, kad pati pradejau lipt. blush2.gif Krutine padidejo be skausmu ( maniske pernelyg maza), apetitas sumazejo visu 100 %, ir tt. daug pliusu, minusu kolkas neradau tik tai kad jos dvigubai didesnes uz ciles.
Atsakyti
sveikos as jau nusipirkau3 pakeli jei ka jos pigiausios buna savaitgaliais norfos vaistinese su nuolaida 15proc. 33,66 o be nuolaidos 39,60.
Na ka potraukis man salduminams buvo atsirades vis kazko saldaus norejau, bet lig ir jau praejo reikia tureti saika kaip skakoma viskam blush2.gif
Taip tai daugiau jokiu nusiskundimu-galvos neskauda svarbiausiai,nes su logest tai taip budavo doh.gif
Atsakyti
As pradejau tas tabletes gerti pries savaite, tai dabar kaip nescia jauciuosi,nors sienom lipk, visa laika pykina, bloga, kazkokia apatija uzeina, miegoti noriu, jegu nera. Na, vienu zodziu, norisi man nuo siu tableciu gerokai issivemti. Del pykinimo tai vis einu kazko uzvalgyti, tada lyg ir maziau pykina, tai galiam itarti, kaip cia viskas baigsis, jeigu valgysiu kas puse valandos. O nutraukti tu tableciu nenoriu, nes lyg ir nieko geriau nera, gal dar pasitaisys situacija, bet kazkaip jauciu, kad organizmas tom tabletem priesinasi visomis jegomis.
Atsakyti
QUOTE(Emile @ 2007 01 29, 11:51)
As pradejau tas tabletes gerti pries savaite, tai dabar kaip nescia jauciuosi,nors sienom lipk, visa laika pykina, bloga, kazkokia apatija uzeina, miegoti noriu, jegu nera. Na, vienu zodziu, norisi man nuo siu tableciu gerokai issivemti. Del pykinimo tai vis einu kazko uzvalgyti, tada lyg ir maziau pykina, tai galiam itarti, kaip cia viskas baigsis, jeigu valgysiu kas puse valandos. O nutraukti tu tableciu nenoriu, nes lyg ir nieko geriau nera, gal dar pasitaisys situacija, bet kazkaip jauciu, kad organizmas tom tabletem priesinasi visomis jegomis.

Dėl pykinimo man lygiai tas pats buvo, tai po dviejų savaičių beveik praėjo, tik kiti pašaliniai požymiai visgi liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 01 30, 15:35)
Dėl pykinimo man lygiai tas pats buvo, tai po dviejų savaičių beveik praėjo, tik kiti pašaliniai požymiai visgi liko  doh.gif

Manęs tai jos nei pykina, nei ką schmoll.gif jaučiuosi visiškai gerai ax.gif
Atsakyti
jau isgeriau 4 pakuote - per ta laika turejo organizmas prie ju priprasti. galiu pasakyti daugeli siu KT pliusu : krutines visiskai nebeskauda (man pastoviai skaudedavo) - nors pirmus menesius begalo maude, bet dabar jau viskas super, taip pat oda pasidare kokia ir anksciau - ne spuogelio bigsmile.gif svorio nepriaugau ir nepastebejau jokiu apetito pakitimu. vieni pliusai. o dar zinant kad hormonu doze maziausia is visu KT - tai isvis saunios KT. siaip esu naudojus Cilest, zieda ir sias. sios pacios paciausios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 31 sausio 2007 - 10:09
QUOTE(Linetė @ 2007 01 30, 16:35)
Dėl pykinimo man lygiai tas pats buvo, tai po dviejų savaičių beveik praėjo, tik kiti pašaliniai požymiai visgi liko  doh.gif

O kokie tie pozymiai? Mane pykina maziau, bet dabar valgyt nebenoriu, kaip apsinuodijus jauciuosi, tai cai gal ir teigiamas dalykas, svorio numesiu. Na bet vis tiek kazkaip jauciuosi kaip nesava, tai ir nebezinau ar pratintis man toliau prie siu tableciu, ar mesti jas i siuksliu deze.
Atsakyti
QUOTE(Emile @ 2007 02 01, 16:27)
O kokie tie pozymiai? Mane pykina maziau, bet dabar valgyt nebenoriu, kaip apsinuodijus jauciuosi, tai cai gal ir teigiamas dalykas, svorio numesiu. Na bet vis tiek kazkaip jauciuosi kaip nesava, tai ir nebezinau ar pratintis man toliau prie siu tableciu, ar mesti jas i siuksliu deze.

Tai kad visi kontraceptikai panašius požymius turi, nereikia laukti stebuklų...Šiaip tai kiekvieną priemonė turi minusų...taip jau yra...kiekvienas renkasi pagal save 4u.gif
Atsakyti
panos gal kam reikia yasmineles nes turiu 3 vnt o mano druguzis pabego bigsmile.gif taio as ju nebenaudoju malonu butu kad paimtumet kas atiduosiu uz 30lt 860722623 palikit sms, kaunas
Atsakyti
As jau ketvirta pakuote baigiu - pries jas isvis jokiu KT negalejau vartoti, isbandziau daug rusiu, bet baisiai jau blogai jausdavausi ir vis mesdavau gerti. Na o sitos salutiniu labai dideliu poveikiu nedave, bet valgau tikrai daugiau ir kokius 5 kg tikrai priaugau, nors jos sako nekaupia vandens, taciau pries baigiant gerti pakuote visada jauciuosi kaip burbulas.... nas bet kol kas vaikuciu neplanuoju tai reikia kazka gerti verysad.gif
Atsakyti
Sugeriau pirmaja pakuote, bet man jos kazko nepatinka ;/ krutine visa menesi maudzia stabiliai, padidejo (kuo visai nesidziaugiu nes ir taip double D turiu ) Miegant nebegaliu ant pilvo guleti, nes skauda kaip visus savo turimus 65Kg. uzmetus. Ka daryt ka daryt? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 02 09, 12:07)
Sugeriau pirmaja pakuote, bet man jos kazko nepatinka ;/  krutine visa menesi maudzia stabiliai, padidejo (kuo visai nesidziaugiu nes ir taip double D turiu ) Miegant nebegaliu ant pilvo guleti, nes skauda kaip visus savo turimus 65Kg. uzmetus. Ka daryt ka daryt? wink.gif

man irgi baisiai skaudejo - daugiausia nei su kitais - bet iskentejau tris menesiu ir dabar isvis niekad neskauda. vieninteles tabletes pasalinusios skausma . man jos patinka - nezadu keisti wub.gif tai siulau pakenteti - nesa krutines skausmas turi buti - kol organizmas prisitaikys cool.gif
Atsakyti