Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Monce_g @ 2007 01 11, 16:44)
esu girdejusi kad būna originaliai isleista 3 pakuočių komplektacija, kuri, kaip suprantama, būna pigesnė

Matai kaip blink.gif , aš tai vis pirkinėju, pirkinėju po vieną... bet vistiek su nuolaida tongue.gif "Eurovaistinėje", sekmadieniais...
Atsakyti
Aha, tai reikes tada ir man paieskot g.gif nes siaip jau jos nera labai pigios wink.gif
Atsakyti
As pirkau iskart 4 menesiam ir be problemu ir be recepto pardave. thumbup.gif O kai paklausiau, gal turi 3 men pakuote, tai iskart kategoriskai pasake NE. blink.gif
Atsakyti
O kiek keturių mėnesių pakuotė kainuoja? blush2.gif
Aš vakar pirkau Eurovaistinėj pirmą pakuotę tai mokėjau 42 Lt su centais....
dar tik vieną tabletę išgėriau, kaip ir nieko... tikiuosi viskas bus ok... Čia mano pirmos KT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2007 01 16, 08:30)
O kiek keturių mėnesių pakuotė kainuoja? blush2.gif
Aš vakar pirkau Eurovaistinėj pirmą pakuotę tai mokėjau 42 Lt su centais....

Gal stoty pirkai? blush2.gif nes yra Eurovaistinių ir kitur. pvz. Akropolyje. tai ten truputį pigiau jos kainuoja (39.99Lt) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 16, 12:08)
Gal stoty pirkai?  blush2.gif  nes yra Eurovaistinių ir kitur. pvz. Akropolyje. tai ten truputį pigiau jos kainuoja (39.99Lt)  mirksiukas.gif

Pirkau akropolyje 42-45lt schmoll.gif bet su nuolaida apie 38lt mokejau.

Geriu pirma savaite.
Simptomu blogu ner bigsmile.gif , bet uztat valgyti visai nenoriu blink.gif
Gal pagaliau ir svoris nukris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 01 18, 20:53)
Pirkau akropolyje 42-45lt  schmoll.gif bet su nuolaida apie 38lt mokejau.

blink.gif dar labiau pabrango? taigi prieš mėnesį Akropolyje pirkau dar 39.99Lt mokėjau... doh.gif
aš galvojau čia tik stoty brangiau... g.gif
nu ne, dar šį mėnesį draugausiu su šitom, o nuo kito grįšiu prie Logest tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2006 11 04, 00:09)
Kaip taip imsi ir gerusi Yarina, pati pakeisi jas i Yasminelle, manai tai nieko tokio?

console.gif kas man pasakys kurios geresnės
Atsakyti
Naujoke25 turbut mane ne taip supratai. mirksiukas.gif pirkau keturias pakuotes keturiems men iskarto. Nes issivesti norejau. O pirkau maksimos vaistinej su maximos kortele savaitgali po 36lt su centais. cool.gif
Atsakyti
As geriu sita "brudeli" jau pora savaiciu, tai taip blogai nesu jautusis ;// karscio-salcio priepuoliai pastovus, nuotaiku kaita nereali, anksciau geriau Yarine, kazkaip to nebuvo.
Plius krutine lb maudzia ;/ kas ilgaiu vartojate, gal galite pasakyti kada tai baigsis?
Atsakyti
As jau beveik antra pakuote baigiau.
Galiu pasakyt, kad visai padoriai viskas.
Pirma pakuote tepliojo, krutine maude kaip turi but, beveik prisiliest neimanoma buvo. Bet tik praejo pirmos mmm, krutine pamaudzia retai, o tepliojimas dingo thumbup.gif . Siaip man patinka sitos rozines, nes nuo yarinos buvo pradeje skaudet galva.doh.gif
Bet zinoma viskas kiekvienai individualiai.
Atsakyti
Aš taip pa pradėjau gerti jas gydymo tikslais, tai baisesnių šalutinių požymių nesu turėjusi doh.gif Kaip mane baisiai pykino dvi savaites tąsė kaip nėščią doh.gif Raumenis, kaulus skaudėt pradėjo, šaltis-karštis mušė, silpna darėsi, nuotaika kažkokia depresinė pasidarė, o anksčiau nebuvo doh.gif ina sau, skiau jau mesi, bet gyd. paprašė būtinai pabaigt kursą,tai jau baigiu pakuotę, jau dauguma požymių dingo, bet galvą vis paskauda ir nuotaika slogi kažkokia, viskas nervina, matyt nuo vaistų, nes niekad taip nebūdavo, taigi man tos tabletės doh.gif
Atsakyti