Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

Vo aš ir tas kojines iki kelių nešioju ir striukę ar kailinius ilgesnius,kad šiknytę dengtų ir problemos kaip nebūta smile.gif Nu nemėgstu gi tų pėdkelnių...
Atsakyti
oi negaliu pernesti as tu pedkelniu, nei tu elastiniu nei tokiu kur buna medvilnines su elastano 2ar 5% ir viduj pasiltintos man tai nesmagu su jom pokelniu ir dar jei visa diena isbunu su pedkelnem tai paskui isberia kelioms dienoms man kojas...
as pries pedkelniu nesiojima po kelnem (ta prasme as nenesioju o kitiems jei tik patinka prasom), man geriau ilgos siltos kojines ir koks ilgesnis virsutinis lauko rubas...
Atsakyti
O man visai patogu buti su pedkelnemis po kelnemis. Taip rengiuosi retai, bet pasitaiko. Kadangi man visada salciau nei kitiems, tai tenka taip sildytis biggrin.gif
Atsakyti
Na, jau, kai buna daug salcio, tai apsimaunu pedkelnes po kelnemis, bet siaip, tai nelabai patinka. smile.gif Jei zinau, kad ilgai busiu lauke, kai salta, tai tikrai nekenciu salcio...
Atsakyti
Nepatinka man pedkelnes po kelnem schmoll.gif ,baisiai nepatogu schmoll.gif Kelis kartus,saltesniu oru,bandziau taip "pasishildyt" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 14 kovo 2005 - 00:34
Skaitau skaitau ir nesuprantu - vadinasi aš nenormali. Ne tik kad kojines kelnes nešioju, dar deduosi plonas "getras", o tik tada kelnes. Ir dar kailiniai mano natūralūs ilgi ilgutėliai. Kitaip sušalčiau.
Atsakyti

QUOTE(Ašara @ 2005 03 14, 10:16)
Skaitau skaitau ir nesuprantu -  vadinasi aš nenormali. Ne tik kad  kojines  kelnes nešioju, dar deduosi plonas "getras", o tik tada kelnes. Ir dar kailiniai mano natūralūs ilgi ilgutėliai.  Kitaip sušalčiau.

normali normaliausia, as tiesa sakant negaliu suvokti, kaip galima prie kad ir -5 eiti tik su dzinsais, po kuriais patenka saltas oras? doh.gif doh.gif doh.gif

nusalciau oda baisiausiai. Ir nesuvokiu, kame tas nepatogumas? blink.gif
kad silta?

su koijinemis iki puses slaunu galiu buti tik uzsidejusi palta ilgesni...
Atsakyti
Man ir visai nieko muveti medvilnines kojines iki keliu, tikrai patogu ir silta... ypac jei dar saltukas paspaudzia. Bet jau, kaip minejau, as kai labai salta ir zinau, kad teks pabuti lauke, maunuosi pedkelnes po kelnem. Tikrai priprasti galima, nei salti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraB @ 2005 03 14, 12:35)
normali normaliausia, as tiesa sakant negaliu suvokti, kaip galima prie kad ir -5 eiti tik su dzinsais, po kuriais patenka saltas oras?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nusalciau oda baisiausiai. Ir nesuvokiu, kame tas nepatogumas?  blink.gif
kad silta?

su koijinemis iki puses slaunu galiu buti tik uzsidejusi palta ilgesni...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[FONT=Impact][SIZE=14][COLOR=orange][B]Pritariu tikrai kai salta tai tik pedkelnes antraip atsalsim ir subines ir visa k1 turim gero ax.gif
Atsakyti
As tai jau grieztai atsisakau pedkelnu po kelnem, nors ir speigas blink.gif Nepatogu man...Blauzdas dengiu tokiom siltom kojinem be pedu iki keliu,nezinau, kaip jos vadinas, bet labai patogu, nesunkiai ir nusimegzti galima!
Atsakyti
As tai beveik visa ziema isvaiksciojau su kojinem iki keliu po kelnem, bet kai spustelejo saltukas, tai uzsidejau slidzias pedkelnes - visai nieko - silta smile.gif
Atsakyti