Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

Šią žiema pati nustebinau save... Anksčiau tik temperatūrai nukritus žemiau 0, lįsdavau į pėdkelnes, nu o šiemet turbūt taip šildžiausi tik vieną kartą ir visa likusį laiką tik su kelnėmis nebuvo šalta... unsure.gif Gal kad kojines iki keliu siltas tempiausi... Bet čia ne tas... Šiaip kas liečia patogumą, tai man jokio skirutmo su ar be pėdkelnių. Žadėjau nusipirkti ilgas prilimpančias kojines, bet taip ir nerodau kokių norėjau... 4u.gif
Atsakyti
Na sveikos mamytės čia kažkas klausė apie normalumą tai va aš norėčiau pratęsti tą temą ir paklausti aš pavyzdžiui ir dabar dar vis nesugebu išlysti iš pėdkelnių po kelnėm tai ką gal aš nenormali neswuprantu. ir šilta ir patogu ir kažkaip jautiesi seksualesne. su prabangiom pėdkelnėm kad ir po kelnėm.mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai yra patogu ir nesioju pedkelnes po kelnem tongue.gif
Atsakyti
Ėt,man tai nepatinka schmoll.gif labai erzina,kai jos smukt pradeda doh.gif tai padariau kitaip mirksiukas.gif užsidedu kojines iki kelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jura14 @ 2005 03 23, 14:48)
Na sveikos mamytės čia kažkas klausė apie normalumą tai va aš norėčiau pratęsti tą temą ir paklausti aš pavyzdžiui ir dabar dar vis nesugebu išlysti iš pėdkelnių po kelnėm tai ką gal aš nenormali neswuprantu. ir šilta ir patogu ir kažkaip jautiesi seksualesne. su prabangiom pėdkelnėm kad ir po kelnėm.mirksiukas.gif

SVEIKOS

Visiskai sutinku su sia mintimi man tai jau seniai tapo norma ir nejauciu jokiu nepatogumu 4u.gif
Atsakyti
O aš negaliu nešioti pėdkelinių po kelnėmis, man kažkaip nepatogu, patogiau su kojinaitėmis. thumbup.gif
Atsakyti
Pėdkelnės po kelnėm... Nuo vaikystės nekenčiau jų. Gal žiemą galima šiltesnes kelnes dėvėti. g.gif Net nemalonu pagalvoti apie tas pėdkelnes. Ne man jos schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės Kas geresnio?
Gal keliam temą. Labai jau šauni ji buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pedkelnes nešioju po kelnėmis, tik tada kai būna labai jau šalta. Šeip tai labai jų nemėgstu, bet nemėgstu kai būna šalta tai todėl ir nešioju. ax.gif
Atsakyti
Oj kaip nemegstu pedkelniu po kelnem doh.gif labai jau nepatogu man, bet kai jau labai labai salta tai tenka uzsidet ax.gif
Atsakyti
Oi,labai jau nepatogu su pedkelnem po kelnem schmoll.gif Geriau siltos ziemines kelnes.
Atsakyti
as tai niekad nenesioju, nes siaip labai nemegstu pedkelniu.... buna isimciu kai vaziuojam i kokia gamta,rali, ar siaip koki rengini , kuris vyksta ziema lauke... nu zodziu kai ilgai lauke tenka but, va tada pasimaunu, bet siaip schmoll.gif
Atsakyti