Įkraunama...
Įkraunama...

Įauginėjantis kojos piršto nagas

QUOTE(Noa @ 2004 10 01, 21:41)
O kai operavo, tai tas chirurgas sake, kad kai kam atauga, kai kam ne. Ir dar sake, kad zmones sugeba sirdies persodinima daryt, o tikro budo, kaip kovot su nago iaugimu, dar neatrado... dry.gif

Aha. O va dabar galiu pasakyt, kad man viskas ir ataugo, žodžiu, visa operacija velniop...
Užtat po to sesutė polikliniko patarė, kaip ir čia parašyta, kirpti kojų nagus tiesiai, neišiminėt tų kampučių - ir sulig tuo pasibaigė man visi įauginėjimai smile.gif

QUOTE(china @ 2007 06 08, 15:05)
DKNY arba kas kitas kas neseniai operavosi,
gal galit placiau papasakoti apie operacija pacia, na domintu kiek truko (isivaizduoju, kad labai trumpai) ir po kiek laiko galejei normaliai vaikscioti. ir kaip nuskausmino, kada namo galejei eiti ir t.t.

Man prieš tris metus operavo, ar tiks? rolleyes.gif Tai va - operavo iškart nuėjus į ligoninę, su vietine narkoze, apie 15 min, vyras koridoriuj palaukė... Apibintavo, liepė pagert ketanovo ir paleido namo. Tiesa, ketanovo negėriau, nes maitinau kūdikį, gėriau kažką kito, bet irgi buvo nieko. Paskui nepamenu kiek - ar ne 10 dienų?- vaikščiojau su apibintuota koja, kuri netilpo į jokį batą (žiema buvo smile.gif ). Ir šiaip, kelias dienas valgyt dariau, koją ant stalo užsikėlus, kaip kokia balerina - taip mažiau skaudėjo smile.gif Dar - reikėjo vaikščiot į polikliniką perrišimui. O paskui nieko, siūlus išėmė ir tiek - man išpjovė tą nago gabalą, nage pradūrė skylę ir kaip sagą prisiuvo smile.gif
Tik vat vyrui neaktualu, o moteriai labai - tas nagas metus laiko žmoniškai neatrodė, jei ne ilgiau doh.gif Pedikiūrą darant, prašydavau, kad ant to nago kokią dailę darytų - kaip kitaip užmaskuosi tą baisybę, violetinį nagą, paskui kai jis nukritinėjo - tą perėjimą nuo seno nago prie naujo, veeeeee unsure.gif Tai taip blizgučiais ir užmaskuodavo laugh.gif Veeeee ne veeee, o su blizgučiais atrodydavo, kad čia toks meninis užmojis laugh.gif
Atsakyti
taigi taigi,zinoma problemyte....Kaune gyvenancioms galiu pasiulyti nueiti i pedos kabineta ortopediniame,savanoriu ir birzelio 23-osios kampas,ten ne viena mano pazystama isgelbejo nuo operacijos,tel.,jei bus norinciu ryt paieskosiu,jau einu miegoti.Manau kad ir VLN kazkas panasaus turi buti.iki!
Atsakyti
pavasarine ir noa, aciu uz pasakojimus, reiks gal kokios klinikos pradet rimciau iekoti, gal mano didysis bailys kaip nors iskes ta 15-30 minuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake @ 2004 10 25, 20:41)
turejau tokia problema.bet issprendziau ja pati.pasirodo anksciau per trumpai ta naga nukirpdavau.dabar kerpu tiesiai,pasilieka kampuciai kurie iauga,juos uzapvalinu siek tiek ir...puiku.niekas dabar nebetrukdo.

Man tai padeda išspręsti gera pedikiūristė thumbup.gif dabar jokių problemų
Atsakyti
As buvau labai trumpai nuplesusi naga, tai atauginedamas kamputyje man labai skauda. Tai as uzlasinu ant nago arbatmedzio eterinio aliejaus ir leidziu jam susigerti teme skaudamame griovelyje tarp nago ir odeles ir ryte jau nebeskauda smile.gif Tikiuosi visada taip issisuksiu blush2.gif
Atsakyti
Mano mažiukui, kol dar nevaikščiojo buvo įaugę abiejų kojyčių nagučiai (uošvienė apvaliai nukirpo, kai vieną dieną sėdėjau universitete doh.gif ), tai gydytoja patarė kokius penkis kartus per dieną patepti tepaliuku (atrodo Fucidin). Jis suminkština nagutį ir dezinfekuoja. po kelių dienų jam tie nagučiai praaugo, aš juos tiesiai nukirpau ir jau daugiau kaip pusantrų metų nebuvo įaugę tongue.gif
Man pačiai irgi buvo kartą įaugęs. Tiksliau dar tik įaugdinėjo, nes aš antrą dieną puoliau ieškoti, kodėl man taip skauda. Tai pačiai tada pavyko kažkaip susitvarkyti su tuo nago kampučiu. Žinoma, ir to tepaliuko nepamiršau rolleyes.gif
Atsakyti
O gal žinote tiksliai pas ką eiti tam ortopediniam ir kokios kainytės? Jei turite gal galima ir tel nr?
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2007 06 26, 13:31)
O gal žinote tiksliai pas ką eiti tam ortopediniam ir kokios kainytės? Jei turite gal galima ir tel nr?

Matau kaunietė esi. Va. Įeini į patį ortopedinį per centrinį įėjimą. Pasuki į dešinę ir eidama koridoriumi pamatysi po dešine kabinetą su užrašu "gydomasis pedikiūras" ar kažkas labai panašaus į tai smile.gif Viskas biggrin.gif 4u.gif O skambinti gali ortopedinio registratūros numeriais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 26, 14:32)
Matau kaunietė esi. Va. Įeini į patį ortopedinį per centrinį įėjimą. Pasuki į dešinę ir eidama koridoriumi pamatysi po dešine kabinetą su užrašu "gydomasis pedikiūras" ar kažkas labai panašaus į tai smile.gif Viskas biggrin.gif  4u.gif O skambinti gali ortopedinio registratūros numeriais smile.gif

Labai ačiū, o gal žinot maždaug kokios kainytės?
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2007 06 26, 16:14)
Labai ačiū, o gal žinot maždaug kokios kainytės?

berods 30 lt buvo g.gif Bijau pameluot..
Atsakyti
Labas, nergaitės
aš gal šiek tiek ne į temą, bet vis dėlto apie nagus smile.gif
Susižeidžiau (nestipriai) ranko nagą - tiesiog peiliu įpjoviau viršutinį nago sluoksnį. nei skaudėjo, nei kraujo buvo, ir apskritai pamiršau... Kol po kelių savaičių pastebėjau, kad man toje vietoje susiformavo ertmė... na ir negražu, ir apskritai nekaip atrodo...panašu, kad ta ertmė didėja sad.gif(( Ir turiu aš tokį įtarima, ar baimę, kad man tas nagas gali kaip nors nebegražiai nuaugti... susiraitys kaip nors, ar panašiai... sad.gif
Kur galėčiau pasirodyt? Pas kokį gydytoją, ar šiaip gal kosmetologę kokią? sad.gif(
Klaipėda
Atsakyti
Aš ir turiu šią problemėlę ant dviejų didžiųjų pirštų, bet kažkaip iki šiol vis pati susitvarkydavau ax.gif
Atsakyti