QUOTE(Irma77 @ 2008 05 21, 22:27)
O man visada gydytoja šaukia kad kojų nagus reikia kirpti tiesiai. Kiek tame tiesos nežinau. Tai kažkaip problemų nėra.
Oi apturėjau aš tą džiaugsmą

paskutinį kartą prieš metus...
Viskas prasidėjo dar vaikystėje- paauglystės pradžioje... Tiksliau dar vaikystėje.... Kai dar nagus karpydavo mama. Man labai skaudėdavo. Tada, kai tik suvokiau kad tą procesą man reik perimti į savo rankas, viskas pasikeitė

Tada dar nieko nežinojau apie nagų įauginėjimus. Kol vieną dieną, vyresnė sesuo pamatė kad aš nagus kerpu tiesiai. Ji taip mane prigąsdino kad įaugs jei kampų neiškirpsiu

aš ir iškirpau ant savo galvos

Na ir prasidėjo.... vienos kojos nykštį tvarkė du kartus, o kitos tris kartus kol normaliai ataugo... Man buvo liepta kirpti tiesiai, nes mano raumenų pagalvėlės aplink nagus yra laba putlios

Po to dar daug kartų pačiai teko tvarkytis. Viena kosmetologė mane pamokino, kad jei jau kažką įtartino pajuntu, reikia po nagu kuo giliau prikišti kuo daugiau vatos, kad ta vata keltų į viršų nagą ir neleistų jam įauginėti. Tai tikrai padėdavo, nes vos tik daugiau nukirpdavau nago, taip ir vėl ta pati dainelė

Bet prieš metus puliuot pradėjo vienas nagas prie nago šaknies. Nesupratau kas ir kaip įvyko, bet teko kreiptis į poliklinikos chirurgą, Jis man užšaldė ir pašalino ketvirtadalį nago. Bet tas nagas ataugo toks plonas, kad aš net jo nepastebėjau... ir jis vėl man įaugo. Šį kartą mano kantrybė baigėsi. Kreipiausi į privačią kliniką, kurioje man pridegino su vaistais tą dalį nago šaknies. Nieko nepadarysi- nagas bus siauresnis. Bet kadangi mano nykščių nagai labai platūs, tai dabar tas nagas atrodo kaip normalus