Įkraunama...
Įkraunama...

Įauginėjantis kojos piršto nagas

Sveikos vargšiukės,
kaip aš jus suprantu.
Kiek atsimenu visda turėjau problemų su kojų nykščiais (turbūt kokia 10 metų kaip niekur), kažkaip manaiu čia man vienai tokia bėda doh.gif .
Nežinau ar čia man taip vadinamas įauginėjimas, nes man pats nagas neįauga į mėsą, bes kažkaip sužaloja, nes pradeda skaudėti ir pūliuoti, tada prakrapštau ir dezinfekuoju su VANDENILIO PEROKSIDU, labai padeda, išputoja ir gan greitai praeina, bet čia tik toks simptomų gydymas, o ne pačios bėdos...
Vis norėjau eiti pas gydytojus, bet kai pati susitvarkau, kad nebeskauda ir nebepūliuoja, tai ir nenueinu. Bet čia radau info apie "superines" sesutes Kauno Ortopediniame, tai manu "nešiu" savo pirštukus ten smile.gif))
Atsakyti
Oi turejau sia problema, prasidejo nestumo metu. Po nestumo tiesiu keliu nulekiau kaune i ortopedini. Ten geriau pakliuti pas ausra, bet ir janina nieko. Niekas siais laikais nagu nerausto, tiesiog priklijuoja spec ploskteles kad nagas nuaugtu tiesiai be jokiu ilinkimu. Man taip sutvarke, super thumbup.gif Proceduru kainos nedideles, tik tos ploskteles brangiau kainavo. Nagui berods 200lt. Zinau kas net is vln atvaziuoja. Tai vienintelis nagu kabinetas per visa lietuva pritaikytas diabetikams, kuriems reikia ipatingo sterilumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 18 balandžio 2008 - 15:25
QUOTE(SANTA @ 2008 04 04, 19:14)
O kur sita gehwoli galima isigyti ?vaistineje ?ar kur kitur?

jo reikia ieskoti grozio salonuose,arba kur pardavineja tokias prekes,kaune jei kam ydomu yra silainiu maximoj antram aukste kirpykloj ir kazkada buvo "holivude" bet nzn ar dabar ten yra
Atsakyti
O man visada gydytoja šaukia kad kojų nagus reikia kirpti tiesiai. Kiek tame tiesos nežinau. Tai kažkaip problemų nėra.
Atsakyti
man taip pat iaugyneja didieji nagai doh.gif as stengiuosi i savaite karta issikirpt,kad nespetu iaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 05 21, 22:27)
O man visada gydytoja šaukia kad kojų nagus reikia kirpti tiesiai. Kiek tame tiesos nežinau. Tai kažkaip problemų nėra.

Oi apturėjau aš tą džiaugsmą doh.gif paskutinį kartą prieš metus...
Viskas prasidėjo dar vaikystėje- paauglystės pradžioje... Tiksliau dar vaikystėje.... Kai dar nagus karpydavo mama. Man labai skaudėdavo. Tada, kai tik suvokiau kad tą procesą man reik perimti į savo rankas, viskas pasikeitė thumbup.gif Tada dar nieko nežinojau apie nagų įauginėjimus. Kol vieną dieną, vyresnė sesuo pamatė kad aš nagus kerpu tiesiai. Ji taip mane prigąsdino kad įaugs jei kampų neiškirpsiu doh.gif aš ir iškirpau ant savo galvos doh.gif Na ir prasidėjo.... vienos kojos nykštį tvarkė du kartus, o kitos tris kartus kol normaliai ataugo... Man buvo liepta kirpti tiesiai, nes mano raumenų pagalvėlės aplink nagus yra laba putlios blush2.gif Po to dar daug kartų pačiai teko tvarkytis. Viena kosmetologė mane pamokino, kad jei jau kažką įtartino pajuntu, reikia po nagu kuo giliau prikišti kuo daugiau vatos, kad ta vata keltų į viršų nagą ir neleistų jam įauginėti. Tai tikrai padėdavo, nes vos tik daugiau nukirpdavau nago, taip ir vėl ta pati dainelė doh.gif Bet prieš metus puliuot pradėjo vienas nagas prie nago šaknies. Nesupratau kas ir kaip įvyko, bet teko kreiptis į poliklinikos chirurgą, Jis man užšaldė ir pašalino ketvirtadalį nago. Bet tas nagas ataugo toks plonas, kad aš net jo nepastebėjau... ir jis vėl man įaugo. Šį kartą mano kantrybė baigėsi. Kreipiausi į privačią kliniką, kurioje man pridegino su vaistais tą dalį nago šaknies. Nieko nepadarysi- nagas bus siauresnis. Bet kadangi mano nykščių nagai labai platūs, tai dabar tas nagas atrodo kaip normalus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 26, 15:32)
Matau kaunietė esi. Va. Įeini į patį ortopedinį per centrinį įėjimą. Pasuki į dešinę ir eidama koridoriumi pamatysi po dešine kabinetą su užrašu "gydomasis pedikiūras" ar kažkas labai panašaus į tai smile.gif Viskas biggrin.gif  4u.gif O skambinti gali ortopedinio registratūros numeriais smile.gif

o vaikus vesti galima? Manajai 1,5 metukų, vargstam su ta probelma nu gimimo...
Atsakyti
na man jau isoperavo Vilniuje Grybo g, Diagnostikos klinikoje. Sumokejau uz vieno nago viena puse 275 Lt na dabar vis dar laukiu kol praeis kraujavimas. Kraujuoja nedaug, bet visgi yra. Zinoma jau tokio skausmo neber ir puliavimas praejo. Kuo labai dziaugiuosi.
Sakau gal taip ilgai gyja, todel, kad buvo gili zaizda ir net granuliacijos buvo islindusios, kurias tos operacijos metu taip pat pasalino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2008 11 18, 16:33)
na man jau isoperavo Vilniuje Grybo g, Diagnostikos klinikoje. Sumokejau uz vieno nago viena puse 275 Lt na dabar vis dar laukiu kol praeis kraujavimas. Kraujuoja nedaug, bet visgi yra. Zinoma jau tokio skausmo neber ir puliavimas praejo. Kuo labai dziaugiuosi.
Sakau gal taip ilgai gyja, todel, kad buvo gili zaizda ir net granuliacijos buvo islindusios, kurias tos operacijos metu taip pat pasalino?  unsure.gif

kraujuoti neturi, mano 2 m. dukrai išoperavo abu pirštukus, granuliacijos buvo didžiulės doh.gif bet kraujavo tik dvi dienas, po to OK Mes už nagiukus mokėjom po 400 Lt, už abu 800 Lt, bet padarė tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 04 18, 16:24)
Oi turejau sia problema, prasidejo nestumo metu. Po nestumo tiesiu keliu nulekiau kaune i ortopedini. Ten geriau pakliuti pas ausra, bet ir janina nieko. Niekas siais laikais nagu nerausto, tiesiog priklijuoja spec ploskteles kad nagas nuaugtu tiesiai be jokiu ilinkimu. Man taip sutvarke, super  thumbup.gif Proceduru kainos nedideles, tik tos ploskteles brangiau kainavo. Nagui berods 200lt. Zinau kas net is vln atvaziuoja. Tai vienintelis nagu kabinetas per visa lietuva pritaikytas diabetikams, kuriems reikia ipatingo sterilumo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes,
turiu ir as sia problema nuo vaikystes, operaciju nemazai teko iskesti (vienas nagas 3 kartus, kitas nagas 2 kartus) ir iki siol mane kankina, nesiojau ir ploksteles ir supratau kad geriausia pora kartu per metus nuvaziuoti pas gydytoja ir jis iskerpa labai gerai, nes kai pati pradedavau karpyti, tai labai prastai budavo...
gal kas galetu parekomenduoti koki kabineta (privatu) kur galeciau nuvaziuoti, nes as ti Panevezy zinau superini gydytoja, o ten is Vilniaus daznai neprivazinesi... labai noretusi Vilniuje ka nors susirasti... ax.gif
Atsakyti
Man irgi nestumo metu nerealiai iauginejo nagai , dabar jau po visiskai nera suos bedos. O tada tai kele nerima irgi stengiausi kirpti daznai dabar tai net juokinga kad kazkada tookiu problemu buvo net nesitiki
Atsakyti