Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

MUMS METAI SU BISKIU IRGI ATSIKLOJA NAKTI NORS TU KA,KAIP BEUZKLOTUM.PALIEKU TAIP ATSIKLOJUSI,KAI NAKTI ATSIKELIA MP,TAI PAMAITINU,UZKLOJU,VAIKAS SUSYLA IR VEL ATSIKLOJA,AS MANAU,VAIKUI GERIAU ZINO,KAS JAM GERAI IR TOKIO AMZIAUS biggrin.gif IR NIEKO JOKIOS SLOGOS IR LANGAS DABA TRUPUTI PRAVIRAS MIEGAMOJO,BALKONAS ISTIKLINTAS,TAI NETAIP PUCIA VEJAS IR VAIKAS NESERGA. tongue.gif
Atsakyti
Mano dukrytei greit 10men., miega storam miegmaisiuke, tai ramu, gali nakti raitytis ir vartytis kiek nori. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
musu grudas irgi naktyn nusispardo...tai jei gridziu kaip muistosi ji...atsikeliu apklot...jei ne tai ne smile.gif, bet seip tai aprengiu dar po pizamyte siltesne bliuskute ir uzdedu kojinytes.....ismiega visa nakty. Jei butu salta....manau ramiai nemiegotu smile.gif
Atsakyti
mano mažius irgi pastoviai nusiklodavo doh.gif ir rengiau šilčiau, ir į miegmaišį kišt bandžiau-nepadėjo. užtikau maximoj antklodės segtukus. kainavo kelis litus, tad paėmiau keturis (2 komplektus). kažin ko nesitikėjau, bet ...suveikė thumbup.gif du prisegiau aukščiau, du- žemiau ir viskas tvarkoj. tenka dar atsikelt prie jo naktį, bet tikrai ne taip dažnai, kaip anksčiau.
Atsakyti
mums padejo miegmaisiukas
dar papildomai dekuti uzkaisioju gerai uz lovytes krastu
nusispardo, bet daug reciau
dabar bandysiu pasisiuti is kaldros ALE miegmaisiuka, tik dar ir rankytes paslepsiu ax.gif
Atsakyti
Mes tik pietu miega miegam uzsiklojusios, o nakti tai ............. sokiai.gif niekaip. Tiesiog pries miega tenka silciau apsirengti.
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 11 11, 01:32)
mano mažius irgi pastoviai nusiklodavo  doh.gif  ir rengiau šilčiau, ir į miegmaišį kišt bandžiau-nepadėjo. užtikau maximoj antklodės segtukus. kainavo kelis litus, tad paėmiau keturis (2 komplektus). kažin ko nesitikėjau, bet ...suveikė  thumbup.gif  du prisegiau aukščiau, du- žemiau ir viskas tvarkoj. tenka dar atsikelt prie jo naktį, bet tikrai ne taip dažnai, kaip anksčiau.

Reiks bėgt ir man į Maximą,pirkt segtukų. Dukra taip pradėjo spardytis doh.gif ,kad tenka keltis po 100 kartų ir užklojinėti,kad nesušaltų. ax.gif
Atsakyti
Mūsiškė visada nusiklojus miega. Neramu, bet niekaip nepavyksta susitarti.
Per miegus jeigu nepavyksta nusispirti anklodės tai pradeda verkti.
Tai dabar rengiam šilčiau, naktį nueinam į jos kambarį ir užklojam doh.gif
Atsakyti
Numojau ranka. MAniškei davar 4 metai su trupučiu. Turbūt per visus 4 metus nei karto nemiegojo visą naktį užsiklojus, nors kambary langas žiema-vasarą naktimis praviras, kitaip visiems mums oro trūksta. Netgi tada kai mažoji atiena pas mus su vyru ir atsigula tarp mūsų - ji sugeba nusispardyt kaldrą - tada šalam visi trys hihihi.gif - t.y. mes su vyru šalam o ji lyg ir ne.
Panašu kad jos miegą tikdo pats faktas - kad iš viršaus kažkas dar yra.
Nebekovoju. Juk jei sušaltu užsiklotų? arba sirgtų dažnai, o šiaip tai lyg ir ne. Jei ir suserga tai tikrai nenaktį. smile.gif
Atsakyti
Dukrele dabar kazkaip isigudrino ir su miegmaisiu budama nusispardyti kaldra, o ryte randu ir su atsegtu miegmaisio uztrauktuku...
Atsakyti
Aš turiu tokius segtukus, tad galiu kam nors padovanoti... 4u.gif
Atsakyti
mano sūnus nakty visuomet nusispardo. Jei užkloju -dažniausiai pažadinu.
dabar bandau naują būdą - prie kaldrytės prisiuvau raištukus, su kuriais pririšu kaldrytę prie lovelės strypų - tada vaikas gali laisviau apsiversti ant kito šono, negu pririšant pačios kaldros kampus.
Kiek pamenu savo vaikystę - mane rišo prie lovos biggrin.gif ir gana ilgai, nes labai sirgdavau doh.gif
o maximos segtukai mums nepadėjo - nes verčiantis jie papraščiausia atsipaliduoja ir kladrytė būna sau, o vaikas sau....
Atsakyti