Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Pas mus ta pati problema. As savo pupai naudoju tokia kaldryte-miegmaisi su uztrauktuku. Labai geras daiktas thumbup.gif Ir siltas ir patogus ir mamai ramu, jog nenusispardys. Ji nesuosi ir i svecius kai reikia migdyti, tai panele jau zino, kad reikia miegoti ir jaucia namu kvapa.
Jo kaina parduotuvese apie 80 lt.
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 14, 17:42)
Mes tai turim tokį klouną: maišas su petnešėlėmis. labai patogu, nes niekaip nenusispardo vaikas  thumbup.gif  Bet naktį kai reikia sauskelnes keisti, tai tingiu vaiką iš to maišo krapštyti  tongue.gif

Miegmaisis nepamainomas dalykas. Yra tokiu kurie ties kojytemis atsisega, tai tik atsegei ir pakeitei sauskelnes, vaiko istraukt is ju net nereikia thumbup.gif
Maniskis dar lyg siol nusispardo. Lovelej jau senai nebemiegam schmoll.gif turim normalia lova, taciau nusikloti lyg siol nusikloja doh.gif o joje nera nei kur pririst nei uzkist antklodes, kad nenusiklotu doh.gif O su vientisa pizama vyras atsisako jau miegot doh.gif Jis jau didelis vyras ir tokiu leliukisku jam nereikia doh.gif Net nezinau ka sugalvot doh.gif Ko gero teks sagutes siuti ar dar kazka israsti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 05 sausio 2007 - 10:21
o as savo mazyles nesikeliu uzkloti,nes tada tureciau likti visai be miego.as skaiciau jei vaikui salta bus jis prades verkt.bandziau apkamsyti bet tada nemiegodavo,tai dabar miega dazniausiai be kaldros,o aprengiu tik maikute ir sliauztinuka
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 01 05, 11:19)
Pas mus ta pati problema. As savo pupai naudoju tokia kaldryte-miegmaisi su uztrauktuku. Labai geras daiktas  thumbup.gif  Ir siltas ir patogus ir mamai ramu, jog nenusispardys. Ji nesuosi ir i svecius kai reikia migdyti, tai panele jau zino, kad reikia miegoti ir jaucia namu kvapa.
Jo kaina parduotuvese apie 80 lt.

as savosios i toki miegmaisi negaledavau ikist verysad.gif muistydavos,verkdavo.tai teko nei karto nepanaudota ir parduot 4u.gif
Atsakyti
na manoji irgi nusispardo koldryte ir ne tik nakti.anksciau galvojau kad susals ir nuolat klodavau,o ji imdavo ir prabusdavo,arba tuoj pat vel nusispardydavo doh.gif bandziau risti kampus bet ji kazkaip islipdavo per virsu arba pradedavo zysti ir sukinetis.kazkur skaiciau kad jei vaikutis nusispardo vadinasi jam per silta ,o kai pradeda salti ,pradeda zirziliuoti sukinetis.na ir palikau ramybeje.o be to miega su pizamyte, tai nelabai dabar kreipiu demesi. 4u.gif

-------------------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti
maniskis irgi nakty nusispardo bet nesikelu uzklot nes tada prasibudina verysad.gif tai tenka duot pieno is buteliuko ir vel uzmiega smile.gif dar irgi miega iki puses nusispardes
Atsakyti
Mano mažulka irgi nusispardo,bet aš tiesiog nelabai kreipiu dėmesio,nes aprengta bodžiuku ir šliauštais arba pižamyte,tiesiog žiūriu,kad viršutinė dalis nešaltų.Ir šiaip pas mus bute šilta.O mano mama nusistebėjo,kad nepririšu kaldrytės,ji sakė visalaiką rišdavo su rankšluosčiu.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 01 05, 10:19)
As savo pupai naudoju tokia kaldryte-miegmaisi su uztrauktuku.

aš irgi drinks_cheers.gif pirkau iš secon-hand'o už 5 lt blush2.gif bet labai gražus rūžavas su vinipūchu biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai pat labai nusispardo, tai keliesi ir keliesi pasižiūrėti kaip jis ten. Pirmajam tai pat rišdavau kaldrytės kampus , o mažiui dar nebandžiau. Gal kada kai jau pabos keltis reiks prisiminti senus laikus....
Atsakyti
Mano miega be kaldrytes taip pat, jei tik uzsnududi uzkloju, visad besispardydamas prabunda, turiu laukti kol imigs gerai, tada trumpam uzsikloje pamiegam. Uzdejau siltas kojines, atsukau kambaryje didesne siluma ir miegam su sliauztukais ant kaldrytes biggrin.gif
Atsakyti
turiu miegmaišiuką, bet į jį kartais tik guldau. šiaip nusipirkau specialų kaldrytės prisegėją, tai labai patenkinta, prisegi ir ramu, nenusispardo thumbup.gif yra Maximoj, gal 4-5 lt.
Atsakyti
Maniske irgi nusispardo, tai silciau aprengiu, su sliaustais storesniais, ir nebijau. Nakti kai prabunda ir muistosi, apkloju.
Atsakyti