Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Ir mano "karštas vaikas". Vis bijodavau, kad sušals. Jei jau pasidaro šalta, kad net pabunda, nueinu ir apkloju. O šeip, apmaunu koinytes, aprengiu pižamą ilgom rankovėm ir viskas. Pfu, pfu, pfu neserga smile.gif
Atsakyti
Mes tai turim tokį klouną: maišas su petnešėlėmis. labai patogu, nes niekaip nenusispardo vaikas thumbup.gif Bet naktį kai reikia sauskelnes keisti, tai tingiu vaiką iš to maišo krapštyti tongue.gif
Atsakyti
Mes tai su pižama miegam tokia kur kojytes su pėdutėm tai kažkaip nesušala jei ir nusispardo ta anklode.
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2004 09 26, 13:08)
Sveikos. Šiąnakt visai trūko kantrybė. Bute šildymas neįjungtas, virtuvėje dar langą pravėriau, kad gryno oro įeitų, tai visai vėsoka. Nežinau, kiek kartų kėliausi vis savo sūnelį apkloti -- miegodamas nusispardo ir guli sau ant anklodės visas atvėsęs. O nosis ir taip bėga g.gif

Nesinori nakčiai storiausiai privilkti -- juk ir suaugusiems negera, kai judesiai suvaržyti, dabar dar mano 1.9 metų pilietis miega su pižama ilgom rankovėm. Bet kažką daryti reikės. Juk kai šildymą įjungs, langą norėsis praverti dry.gif

Man mažai tai mama kampelius antklodės prie lovytės virbų guma pririšdavo. Gal reikės pabandyti. O gal kas geriau ir efektyviau šią problemą išsprendė?Iš anksto ačiū už patarimus

AS IRGI TURIU TOKI KAIP MIEGMAISIUKA... thumbup.gif LIUKS,NENUSISPARDO VISAI...IR DAR GALIMA NUPIRKT PATALYNE KURI UZSISEGA SONUOSE SXU UZTRAUKTUKAIS AS TOKIA NUPIRKAU...TIK KAD MANOJI NEMIEGA VIENA LOVYTEJ... doh.gif
Atsakyti
Aprengiu vientisa sliauzta nakciai- nesusala.. 4u.gif
Atsakyti
Sagutes prisiudavau prie kaldrytes, o prie lovytes gumeles ir uzsegdavau.
Atsakyti
Maniškė jau penkiametė, bet iki šiol jokių antklodžių nepripažįsta. doh.gif Žieną nakčiai velkamės, kaip mes vadfinam "teletebius" - didelius šliaužtus. Tik kuo panelė didyn, tuo sunkiau jų gaut.
Atsakyti
Dukra lig šiol nusispardo naktį.prabundu apkloju, nes ji taip galėtų visą naktį iš miegot doh.gif
Atsakyti
Aš tai pririšu kaldrytę prie lovytės strypų ir tvarka ax.gif
Atsakyti
maziukas labai judrus, net nakti truputeli prabudes nusispiria kaldryte..tenka nakti keltis n sykiu jo uzkloti, kad nesusaltu..norejau paklausti ,gal yra sumaniu mamyciu, kurios sugalvojo ka daryti kad maziukas nenusispardytu nakti kaldrytes..
Atsakyti
Galeciau du dalykus patarti - arba det vaika i vaikiska miegmaisi, arba aprenkti ji vilnoniais apatiniais rubeliais. Tada busit ramus.
Atsakyti
manoji taip pat nakti nusispardo 4u.gif esu kazkur skaiciusi kad jei vaikutis nusispardo reiktu kaldrytes kampus priristi prie lovytes groteliu....esu tai isbandzius porai valandu,bet mazajai tai labai nepatiko schmoll.gif o dabar nekreipiu demesio jei jau pradeda muistytis- uzkloju 4u.gif
Atsakyti