Yra specialios kaldrytės pirkti Nuke. Vadinasi Ingeo. Jų leliukai nenusispardo, nes jos lengvos ir iš spec. pluošto, kuris palaiko tokią temp, kad kūdikiui nei karšta, nei šalta. Maniškė tokios kaldrytės niekada nenusispardo, o jei apkloju kitokia, tuoj pat ima dirbti kojytėm.
QUOTE(septyniuke @ 2007 01 08, 01:20)
turiu miegmaišiuką, bet į jį kartais tik guldau. šiaip nusipirkau specialų kaldrytės prisegėją, tai labai patenkinta, prisegi ir ramu, nenusispardo
yra Maximoj, gal 4-5 lt.

pirma karta apie toki dalyka girdziu

Jau ir manoji išmoko nusispardyti. Mano ,mama sakė, tai kaldrytės kampus pririšdavo prie lovytės. Reiks ir man šį metodą išbandyti.

maniškė irgi nusispardo, bet aš nieko nedarau, miega su bodžiuku, o ir namuose nėra šalta

As prisiuvau virveles prie uzvalkalo ir pririsu prie lovos virbu. Problema lyg ir isspresta - vaikas spardosi kiek nori, bet antklode ne is vietos.
aš irgi prisiuvau prie kaldrytės raištelius, rišu prie virbų, pamąstau ir apie tą miegmaišiuką, bet jau ir tos žiemos ne kažkas liko o ir tokiems deliems ar pirkt yra?
maniskis ir jei lengvesne kaldryte, nusispardo, bet as kloju ji su suaugusiu patalais ir problemos neliko. ji sunkesne ir vaikui silta.
As savo pirmai dukrytei risdavau, nieko nepadedavo, vistiek kojos lauke budavo. O stai jai jau 4 m kita kart visa nakti plikute pramiega

mano mazius irgi pliku kojyciu megejas
Is pradziu ir as pergyvenau, bet, kai vos speji apkloti, o jis is kart kojas kelia i virsu ir nusispardo (cia miegodamas), tai dabar per daug nepergyvenu, reiskias jam nesalta
Kad miega nusispardes, tikrai nuo to dar nesusalo.

Is pradziu ir as pergyvenau, bet, kai vos speji apkloti, o jis is kart kojas kelia i virsu ir nusispardo (cia miegodamas), tai dabar per daug nepergyvenu, reiskias jam nesalta

as tai savo vyruka i miegmasi dedavau tai ir kaldros nereikia

QUOTE(Žana B @ 2007 02 07, 17:28)
Geriausias variantas