Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

visi vaikai spradukai doh.gif galima pririst anklodes kampus prie lovytes strypeliu thumbup.gif
Atsakyti
nusispardo ir manasis,tenka keltis naktį,kad apklot.Atrodo tik apkloju ir vėl jis makaluojasi su kojytėm kol nusispardo.Nežinau kaip bus žiemą,reikės ir man kampus kaldrytės rišt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 08 14, 09:52)
nusispardo ir manasis,tenka keltis naktį,kad apklot.Atrodo tik apkloju ir vėl jis makaluojasi su kojytėm kol nusispardo.Nežinau kaip bus žiemą,reikės ir man kampus kaldrytės rišt biggrin.gif

į miegnmaišį guldžiau, bet jau rudeniui bus, matyt, mažas. Reiks pardavinėti.
Atsakyti
Kai dukra buvo mazyte, tai as irgi keldavausi ir uzklodavau, dabar jai jau 3,5 m., tai tikrai nesikeliu ir nekloju, nes manau, kad jeigu man silta, tai ir jai nieko blogo neatsitiks, jei miegos nusiklojus. O kai buna salta, tai ir miegodama papraso, kad apklociau
Atsakyti
migdau su pižamytę, ir užkloju, nakty dažniausiai patikrinu ar neatsiklojes smile.gif bet jis megėjas nusispardyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 21:13)
migdau su pižamytę, ir užkloju, nakty dažniausiai patikrinu ar neatsiklojes smile.gif bet jis megėjas nusispardyti  blink.gif

as irgi migdau su pizama, nakti keliuosi uzkloti nes nusispardo
Atsakyti
neskaiciuoju kiek tenka per nakti keltis, bet nemazai. Nusispardo ir vel uzkloju ir taip iki ryto. Kai as buvau maziuke mama bande kaldryte priristi, bet nepadejo.
Atsakyti
As i miegmaisi kisu. Turim diiiiiiiideli. Iki 3metu uzteks.
Atsakyti
mano mažiukė irgi labai labai nusispardo, tai aš db kai atšalo oras, tai migdau su pižamytė, ji tokia su padukais, labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Musiskes nuo kudikystes nemegsta buti apklotas,todel migdau siltai aprengtas,su kojinytemis,nes siaip jau"salcmirys"yra,visada susales smile.gif .
Atsakyti
Ir mano vaikai nusispardo drinks_cheers.gif bet migdau su pižamom,tai kai nusispardo vis neguli pusplikiai mirksiukas.gif O jei pabundu žinoma vėl užkloju.
Atsakyti
Kai buvo mažiukas, rišdavau kaldrytę prie lovos, dabar nakčiai aprengiu šiltai-su kojinėm, pižama ir neimu į galvą, kad neužsiklojęs. smile.gif
Atsakyti