nusispardo ir manasis,tenka keltis naktį,kad apklot.Atrodo tik apkloju ir vėl jis makaluojasi su kojytėm kol nusispardo.Nežinau kaip bus žiemą,reikės ir man kampus kaldrytės rišt
nusispardo ir manasis,tenka keltis naktį,kad apklot.Atrodo tik apkloju ir vėl jis makaluojasi su kojytėm kol nusispardo.Nežinau kaip bus žiemą,reikės ir man kampus kaldrytės rišt
Kai dukra buvo mazyte, tai as irgi keldavausi ir uzklodavau, dabar jai jau 3,5 m., tai tikrai nesikeliu ir nekloju, nes manau, kad jeigu man silta, tai ir jai nieko blogo neatsitiks, jei miegos nusiklojus. O kai buna salta, tai ir miegodama papraso, kad apklociau
neskaiciuoju kiek tenka per nakti keltis, bet nemazai. Nusispardo ir vel uzkloju ir taip iki ryto. Kai as buvau maziuke mama bande kaldryte priristi, bet nepadejo.
mano mažiukė irgi labai labai nusispardo, tai aš db kai atšalo oras, tai migdau su pižamytė, ji tokia su padukais, labai geras dalykas
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....