Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Na, mano mazylis irgi nusispardo, o ir kojytes atsiduria kitoje puseje, ant pagalves. Tai kai pabundu, apkloju. Vydurineliui tuoj bus penki metai, tai vis sala, pats neapsikloja. O vyresneliui bus 10m., tai jau senokai pats apsikloja, o dar pabandyk kaldra pataisyti, tai permiegus neduoda, dar "pakovoti" reikia. biggrin.gif Ir pirmajam, ir antrajam risdavau kaldros galus, visai neblogai budavo. Tikriausiai ziema teks risti ir mazyliui kaldryte, kad nesusaltu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Brudi @ 2007 06 02, 00:12)
Tad nupirkau tokiu kaldrytes laikiklius-capukus ir viskas ciki bigsmile.gif

Kazko panasaus ir as pati ieskojau, taciau neradau. ax.gif
Atsakyti
Tokiu kaldrytes prisegeju yra hyperMAXIMOSE, o ir kainuoja nebrangiai. Apie 5 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ir mums tai amzina problema. Daznai prabundu nakti apklostyti. Bet pastebejau, kad jeigu palieku kojytes neuzklotas, tai nenusispardo - nebera ko nuspirti tongue.gif
Atsakyti
Kad ir nusispardo nepergyvenu, sušala ateina pas mane in lovą, o mažiukė, tai miega su pižama ir kojinytėm (čia kai vėsu būna), tai tas nusikapstymas nebaisus būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 06 02, 14:47)
Tokiu kaldrytes prisegeju yra hyperMAXIMOSE, o ir kainuoja nebrangiai. Apie 5 lt. mirksiukas.gif

Kuriam skyriuj konkrečiai?
O jei mažesnis vaikas, ar nebaisu, kad uždus palindęs po ta prisegta antklode?
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 04 05, 20:15)
Ir mes tokių prisipirkę  drinks_cheers.gif

o šiaip aš jau pripratusi automatiškai neatsimergdama apgrabom tikrinti ir užklodinėti  ištisą naktį unsure.gif

neseniai nakvojom pas anytą ir man teko miegoti su vyro sese, tai tiek strioko vargšiukei privariau kai naktį graibyti pradėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik norėjau patikrinti ar apsiklojusi . iš įpročio  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaliu prajuokinai iki ašarų,matau tą vaizdą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano visada miega atsiklojęs nors ir atidarytos orlaidės per naktį būna, paprasčiausiai mano buna miegodamas atsistoja lovytėje ir atsigula, ant anklodės, jau nebekreipiu dėmesio, nes žinau, kad rasiu ryte miegantį kitam lovytės gale lotuliukas.gif o kojos dar ir pro lovytės groteles iškištos, o miega su vienu body.
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 06 06, 13:41)
Kuriam skyriuj konkrečiai?
O jei mažesnis vaikas, ar nebaisu, kad uždus palindęs po ta prisegta antklode?

Skyrius tai patiem maziausiem, kur soskes ir visi kiti aksesuarai mirksiukas.gif . Kas del uzdusimo, tai nei viena, ir kolkas kita dar nezuduso. Nors yra buve, kad palenda po kaldra. Tada tik rekti pradeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O siaip daugiau jokiu problemu nera buve thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai didelį meškiną ant kojų uždedu, kad prilaikytų anklodę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prie kaldrutes krastu prisiuvau tokius raistelius ir juos pririsu prie lovos pagaliuku, niekad nenusispardo biggrin.gif
Atsakyti
as tai nakciai siek tiek silciau aprengiu smile.gif ir nesusalam thumbup.gif o seip tai yra specialus vokeliai vaikuciams nakciai, seip labai patogus dalykas.turejom ir tokius sliauztukus, rankovytes ilgos ir galas vientisas , bet gaila isaugom, o daugiau tokiu nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mažutytė @ 2007 06 19, 00:09)
Prie kaldrutes krastu prisiuvau tokius raistelius ir juos pririsu prie lovos pagaliuku, niekad nenusispardo biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mes irgi taip darom, arba dar naudojam miegmisikus thumbup.gif
Atsakyti