Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

mes savo mazes neklojam tycia, nusispardo tai daznai, bet nors ir kojytes ar rankytes vesios (jos tokios buna visada) - vaikas gerai miega, neserga - tai mes ir nekreipiam demesio. kad ir kaip kambary dabar virsh 22 silumos, tai kam cia persistengt...
Atsakyti
Mniškio negalėjau nei į vokelį įkišt, nei kaldrytę pririšt, nes spardydavosi tol, jei negalėdavo nuspirt, kad net atsibusdavo.Klodavaui jį tik per pilvuką užmetus kaldrytę, o kojytės būtinai turėjo būt išlindusios, šiaip kartais gaila būdavo, kad sušalęs ir susirietęs į kamuoliuką gulėdavo, tai ir pripratau naktį atsikelt ir apklot nors nugarytę ar pilvuką 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi sparduke, dabar nekloju - silta. Ziema tai risdavau antklodes kampus prie lovos. Taip mano mama darydavo biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Mano dukryte nusispardo, tai as ja pradeja nakciai siek tiek silciau rengti, o uzkloju tik labai lengvai, lai nusispardo, vistiek siltai aprengta. Svarbu patogi pizama smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažin ar yra tokių vaikų, kurie nenusispardo biggrin.gif Maniškis irgi nusispardo, tai vis išlipu iš lovos ir užkloju, na kokius 3 kartus per naktį. Bandžiau migdyti tam vokelyje su užtrauktuku, tai ne patiko, nes labai jame prakaituoja.
Atsakyti
tada reikia aprengti ploniau, kad nebūtų karšta, bet kad ir nesušaltų.
Atsakyti
Aš tai į miegmaišiuką dedu ir užkloju dar plonai smile.gif
Atsakyti
as irgi i miegmaisiuka idedu ir ramu bigsmile.gif
Atsakyti
aš saviškę nakčiai šilčiau aprengiu ir ploną pleduką užmetu, kurį aišku ji nusispardo biggrin.gif
Atsakyti
Manoji visada nusispardo,bet jei jai šalta,tai ji niurzga,tenka keltis
Atsakyti
Nuraminot, mamos:-)))
Nervinuosi baisiausiai, kad manishke nusispardo, o pasirodo, visi jie tokie:-) Baisu, juk ir sloga sitaip pasigaut gali g.gif As migdau su kojinem visada....
Atsakyti
maniškis taip pat visada nusispardo,bet aš prabudus visuomet užkloju smile.gif
Atsakyti