Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimių gelta, padidėjęs bilirubinas

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 04, 21:53)
teisingai mastai, nes galiausiai kad nervuojiesi nera gerai, per pienuka maziukas viska gauna. Aiku gydytoja gali bandyti sakyti kad nereikia bet jei pasakysi tvirtai kad darai si tyrima padarys, jis nemokamas
Parasyk paskui atsakymus  4u.gif

Butinai parasysiu,ryt paskambinsiu ir issiaiskinsiu kokia tvarka tai vyksta cia ir ketvirtadieni po apziuros,jei nesumazes,liepsiu daryti,nematau reikalo laukti schmoll.gif
Dekui tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 04, 21:23)
schmoll.gif  klysti mieloji, netgi tyrimais irodyta kad vaikams maitinamiems MP ilgiau uzsilaiko geltute  mirksiukas.gif mano maziui kai buvo as tiesiog paprasiau siuntimo patikrinti bilirubina kadangi jis buvo norma, maitinau toliau. Galejau nutraukti MP bent porai dienu ir butu praeje, bet nenorejau prarasti pienelio.

EgluteN, paprasyk kad gydytoja parasytu siuntima patikrinti bilirubina, jeigu viskas tvarkoj vadinasi tai del to kad maitini MP. tada maitink toliau ir nesinervuok.

O vat jei bilirubinas virs normos tada gali buti ligeliu priezastis, bet nesigasdink anksciau laiko

Aš sutinku, kad gelta gali užsitęsti dėl MP, mums ,beje, gelta užsitęsė iki 2,5 mėn. -ir būtent dėl to, kad aš maitinau. Bet ji užsitęsė ne dėl to, kad aš gėriau karvės pieną smile.gif, o dėl to, kad MP yra medžiaga, kuri trukdo pasišalinti bilirubinui. Tai tiek
Atsakyti
QUOTE(daivalija @ 2008 11 04, 23:40)
Aš sutinku, kad gelta gali užsitęsti dėl MP, mums ,beje, gelta užsitęsė iki 2,5 mėn. -ir būtent dėl to, kad aš maitinau. Bet ji užsitęsė ne dėl to, kad aš gėriau karvės pieną  smile.gif, o dėl to, kad MP yra medžiaga, kuri trukdo pasišalinti bilirubinui. Tai tiek

aisku, dabar kelis kartus skaiciau, ir matomai biskiuka ne taip supratau, geltute uzsitesia del MP, o ne del to ka valgo mama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 05, 00:44)
aisku, dabar kelis kartus skaiciau, ir matomai biskiuka ne taip supratau, geltute uzsitesia del MP, o ne del to ka valgo mama  drinks_cheers.gif

Aš tai ir bandžiau įrodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tik nesipykit 4u.gif O mano lelius berods baltesnis siandien ax.gif Tik vakar labai sunkiai mygdemes ir valgydami vis suverkdavom,nes pilvuka skauda verysad.gif Vis tik ryt parodysiu-ramiau sirdy bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 11 05, 13:15)
Sveikutes 4u.gif
Tik nesipykit 4u.gif O mano lelius berods baltesnis siandien ax.gif Tik vakar labai sunkiai mygdemes ir valgydami vis suverkdavom,nes pilvuka skauda verysad.gif Vis tik ryt parodysiu-ramiau sirdy bus  smile.gif

mes nesipykstam schmoll.gif tiesiog abi kalbam apie ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
grizom is klinikos,paziurejo mano suneli ,pasvere,vel 300g.priaugom per sav. thumbup.gif o del geltos paziurejo,paklausinejo ir sako tai turi buti nuo mano pieno ir praeis savaime smile.gif sirdziai nuraminti sako jei nori daryk testa,bet mes nemanom.na as zinoma ir nubegau,uzregistravau suneli ir kita treciadieni vaziuosim kraujuka duot.tikiuosi taip ir bus ir nieko kito,tikiu ,kad jam viskas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 11 06, 17:44)
grizom is klinikos,paziurejo mano suneli ,pasvere,vel 300g.priaugom per sav. thumbup.gif o del geltos paziurejo,paklausinejo ir sako tai turi buti nuo mano pieno ir praeis savaime smile.gif sirdziai nuraminti sako jei nori daryk testa,bet mes nemanom.na as zinoma ir nubegau,uzregistravau suneli ir kita treciadieni vaziuosim kraujuka duot.tikiuosi taip ir bus ir nieko kito,tikiu ,kad jam viskas gerai wub.gif

nu va kaip šaunu, o kodėl taip ilgai laukiat blink.gif mums tą pačią dieną padarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 11 06, 18:44)

Aišku, kad viskas bus gerai thumbup.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dziaugiuosi ir as ,kad maziukas jokiu simptomu nerodo ir svoris auga bigsmile.gif O savaite laukti,nes nera vietos dabar verysad.gif Tikiuosi nieko nenitiks,juolab,kad sunelis daugiau ne geltonuoja,o ir ta lt.pediatre sake laukt iki 6sav.Vat ta ateinanti treciadieni mums kaip tik ir bus 6sav.
Siandien dar ir saulute truputi islindo,tai laikau savo mieganti zmogiuka ant ranku prie lango i ja ax.gif
Labai dekui visoms uz palaikyma ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 11 07, 12:31)
Sveikutes 4u.gif
Dziaugiuosi ir as ,kad maziukas jokiu simptomu nerodo ir svoris auga bigsmile.gif O savaite laukti,nes nera vietos dabar verysad.gif Tikiuosi nieko nenitiks,juolab,kad sunelis daugiau ne geltonuoja,o ir ta lt.pediatre sake laukt iki 6sav.Vat ta ateinanti treciadieni mums kaip tik ir bus 6sav.
Siandien dar ir saulute truputi islindo,tai laikau savo mieganti zmogiuka ant ranku prie lango i ja ax.gif
Labai dekui visoms uz palaikyma ir patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aišku, juk jūs ne LT, nepastebėjau, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 07, 17:04)
aišku, juk jūs ne LT, nepastebėjau, viskas bus gerai, pamatysi  mirksiukas.gif

As irgi tikiu,kad jam nieko rimto.Na,irzlus labai jau pasidare,jei negauna valgyt is kart ar ant ranku nepaiimi,bet cia manau normalu,demesio jau daugiau reikia,o ir rankinukas matyt bus doh.gif ,nes naklti ramus-miega valgo g.gif
Atsakyti