Gavome rezultatus-bilirubinas normalus,sake praeis viskas ir nera ko jaudintis
Sveikutes,
dar kazkoki testuka darys,sake jau dabar aisku,kad jis turi but neigiamas ir slapimo laukiam ats.va,priaugom tik 200g.o praeita 400g.bet sako irgi nieko baisaus.
Sveikinu
Sveikutes,
Buvom mes siandien pas gydytoja menesio apziurai ir gavom siuntima i AK del geltos
sako akytes dar siek tiek gelsvos. O man kaip tik atrodo, kad jau visai mazutis nebegeltonas. Labai jau nenoriu gultis i ligonine
bet kaip suprantu ne visus guldo. tik paima kraujuka ir paleidzia?
Buvom mes siandien pas gydytoja menesio apziurai ir gavom siuntima i AK del geltos
man irgi neatrodė geltonas, nes tiesiog buvau ypratus jį kasdien matydama. Šiaip paima kraujką ir paleidžia, o kitus vaikučius guldo po specialiom lempom
nebijok
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 21, 12:37)
man irgi neatrodė geltonas, nes tiesiog buvau ypratus jį kasdien matydama. Šiaip paima kraujką ir paleidžia, o kitus vaikučius guldo po specialiom lempom
nebijok 
aciu uz padrasinima
QUOTE(wizardry @ 2008 11 21, 13:48)
Nepergyvenk labai,jei pati nematai ir like tik akutes,tai bus taip,kaip ir mums-normalus bilirubinas ir paims kraujuka is plastakytes venos su adata i tris maziukus buteliukus ir namo paleis.Vaikutis aisku verks ir labai,bet ne tiek,kad skauda,o kad laiko stipriai rankyte suspaude,man taip issaiskino,bet as vistiek apsizliumbiau,ne koks vaizdas.O po visko pasiemiau ant ranku,pamaitinau ir asaru kaip nebuta
Jei lieps slapima priduoti tai daug juoko turesi
Sekmes!Viskas bus gerai!!!
QUOTE(EgluteN @ 2008 11 21, 14:04)
Nepergyvenk labai,jei pati nematai ir like tik akutes,tai bus taip,kaip ir mums-normalus bilirubinas ir paims kraujuka is plastakytes venos su adata i tris maziukus buteliukus ir namo paleis.Vaikutis aisku verks ir labai,bet ne tiek,kad skauda,o kad laiko stipriai rankyte suspaude,man taip issaiskino,bet as vistiek apsizliumbiau,ne koks vaizdas.O po visko pasiemiau ant ranku,pamaitinau ir asaru kaip nebuta
Dave mums bliuduka,buteliuka ir sako kai jau sisiot prades-gaudyk su tuo bliuduku
Taip ir padarem,bet juokinga buvo tikrai,net sunelis juokesi musu
nu mums šlapimą kai tyrė, tai ant peliuko tokį maišiuką prilipino, jis specialiai mažiems vaikams, tai vaikutis padarė ir jis labai lengvai nusiėmė
Man paciai tokia mintis buvo kilusi,bet anglams...
Tai va, buvom AK. apziurejo ir liepe sau ramiai namo vaziuot, nes is tiesu mes visai nesam geltoni
sako, gal ana gydytoja prie kito apsvietimo ziurejo ir jai pasirode tas geltonumas
svoris auga, valgo ir kakoja gerai, temperaturos neturi, tad viskas gerai
nusiraminau
nusiraminau
QUOTE(wizardry @ 2008 11 21, 19:18)
Tai va, buvom AK. apziurejo ir liepe sau ramiai namo vaziuot, nes is tiesu mes visai nesam geltoni
sako, gal ana gydytoja prie kito apsvietimo ziurejo ir jai pasirode tas geltonumas
nusiraminau
nusiraminau
QUOTE(wizardry @ 2008 11 21, 20:18)
nusiraminau
nusiraminau
Na ir puiku!Taip ir toliau
Sveikutes,visos pabegot is cia?Mes dar geltoni,nepraeina iki galo nors tu ka,o visi sako,kad praeis.Dabar nutraukiau savo piena,duodu misinuka antra diena,gal po savaites isbals,nebezinau...