QUOTE(Busima mama @ 2007 10 17, 18:03)
Sveikos mamytes

iskart atsiprasau jei jau yra tokia tema, bet as jos neradau
Mums iskylo beda, tiesiog nezinau kaip tai pavadint

, mano maziukui greit bus 3men, o jis vis dar geltonas, nors paskutiniu laiko jau biski svieseja. Atlykom kraujo tyrimus ir buvo blogi rezultatai, padidejes bilirubinas. Gal kam taip buvo? Dakratai nieko konkretaus nesako, jokio gydymo neskyre. Zinau tik tiek kad 3men kudikiai neturi but geltoni. Jau nezinau ka galvot, internete prisiskaiciau labai baisu dalyku apie tai tik nezinau tiket ar ne. Jei kam taip buvo parasykyt prasau ka daret, is anksto aciu
Sveikutė. Norėčiau nuraminti. Mums taip buvo

. Ir tai nebaisu. Gulėjom neišnešiotukų patologiniam, atliko daug tyrimų, pasirodo Mažius geltonavo nuo mano pieno

. Skyriaus vedėja man aiškino kas tai per ypač retas atvejis, bet aš jau nebepamenu. Mano gimė neišnešiotas ir mūsų skirtingi rezusai. Žodžiu, jei išleido, tai viskas gerai. Kai mus išleido iš ligoninės bilirubinas buvo 585

. Nustojus maitinti vaikas atgavo spalvą.
Papildyta:
QUOTE(mamike @ 2007 10 18, 22:41)
Sveikutė. Norėčiau nuraminti. Mums taip buvo

. Ir tai nebaisu. Gulėjom neišnešiotukų patologiniam, atliko daug tyrimų, pasirodo Mažius geltonavo nuo mano pieno

. Skyriaus vedėja man aiškino kas tai per ypač retas atvejis, bet aš jau nebepamenu. Mano gimė neišnešiotas ir mūsų skirtingi rezusai. Žodžiu, jei išleido, tai viskas gerai. Kai mus išleido iš ligoninės bilirubinas buvo 585

. Nustojus maitinti vaikas atgavo spalvą.
Ir ne gelta čia

. Kaip gali persiduoti gelta per pieną, jei mama nesirgus?
Tai kažkas susiję su mažiaus kepenukais, jei neapgauna atmintis, tačiau tikrai nekenksminga sveikatai. Mes puikiai užaugom
Papildyta:
Gal ši nuoroda nuramins
http://www.mama.lt/i...mp;limitstart=1
Papildyta:
ir dar yra VAIKŲ IR KŪDIKIŲ MITYBA skyrelyje šiame portale