Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Dičkė taip užaugo,o mažajai nupirkau vietoj marliuko tokių mini rankšluostukų ir labai patinka,veikia kaip migdomieji,praktiška,nes kraštai neatspūrija bigsmile.gif
Atsakyti
Na maniškei netiko nei merliukas nei dar kas schmoll.gif įsikniaubia į pagalvėlę ax.gif
Atsakyti
Maniškei irgi nereikėjo merliuko. Neseniai mačiau pirkti gražių spec. rankšluostėlių šiam reikalui. Tokį visai norėčiau būsimam lėliukui nupirkti... ax.gif
Atsakyti
Naudojom iki kokių 1,5 metų ax.gif Pats išsireikalavo: pradėjo smarkiai įsikniaubti į pagalvę, tai daviau.
Atsakyti
mergina kai auginau ji ilgokai turejo merliuka biggrin.gif o suneliuij bus tuoj 3m ir dar jo nemeta doh.gif
Atsakyti
Mano sunus irgi su merliuku miegojo labai ilgai-beveik iki 3ju metu,o atsisveikinom labai lengvai: per Kaledas atejo pas mus i namus Kaledu senis ir iskeite vaikas merliuka i dovanas lotuliukas.gif,o kai atejo laikas miegoti,tai aisku,kad sunus pasigedo to merliuko,bet as pasakiau,kad Kaledu senis nunese merliuka mazam leliui,o tu gi jau didelis.Nuo to laiko sunus ta merliuka pamirso smile.gif
Atsakyti
Na mano didžioji užaugo be merliuko, o mažasis be jo negali užmigti jis jam labai reikalingas,
Atsakyti
O mes tik pora kartu uzmigom su merliuku, kai buvom svetimuos namuos, kur nepazystami vaizdai ir garsai trugde valgyt, blaske demesi, uzdengiau maitinant ir padejo, bet siuo metu merliuka naudojam seilem nusivalyt, nes prasidejo nerealus seiletekis doh.gif ax.gif
Atsakyti
butinai smile.gif maniškis nuo pirmų dienų su merliuku tongue.gif jam jis patinka, geriausias jo draugas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 27, 22:06)
Maniškei irgi nereikėjo merliuko. Neseniai mačiau pirkti gražių spec. rankšluostėlių šiam reikalui. Tokį visai norėčiau būsimam lėliukui nupirkti... ax.gif

Mes vietoj merliuko nupirkome meskiuka migduka (galva meskiuko o kunas kaip merliukas kvadratinis) Eidamas miegoti sako kur mano meskiukas su juo miega iki siol lotuliukas.gif smile.gif
Stai toks tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 02 rugsėjo 2007 - 19:05
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 02, 20:01)
Mes vietoj merliuko nupirkome meskiuka migduka (galva meskiuko o kunas kaip merliukas kvadratinis) Eidamas miegoti sako kur mano meskiukas su juo miega iki siol lotuliukas.gif  smile.gif
Stai toks  tongue.gif
user posted image

thumbup.gif mes nusipirkom, bet dėja nepadėjo mums unsure.gif visvien ieško tikro savo merliaus tongue.gif
Atsakyti
o mums kaip kada, kartais isikniaubia i pagalve ir merliuko nereikia, o kartais uzsimeta ant veiduko ir uzmiega, bet daugiau gal sakyciau nereikalingas
Atsakyti