Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

mes merliuko nenaudojom schmoll.gif , jei namie tai aš pati šalia atsigulu ir mažius užmiega, pirmąją irgi taip migdydavau ax.gif
Atsakyti
nenaudojam ir mes merliuko.Paguldau ant šoniuko,apsikabinu,ji mano ranką glosto glosto ,pirštus čiupinėja ir užmiega ax.gif ...O pirmas tai kadrytės kampą vis trindavo ir trindavo tarp savo pirštų,pakol užmigdavo.
Atsakyti
paskaitinejusi,si straipsneli ir as nutariau pabandyti smile.gif ir pabandziau.uzdejau merliuka vaikas pradejo klykti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 19, 20:38)
paskaitinejusi,si straipsneli ir as nutariau pabandyti smile.gif ir pabandziau.uzdejau merliuka vaikas pradejo klykti doh.gif

o tuos merliukus jus ant kur dedate???? blink.gif
as maniau kad jie tik kaip minkstu zaisliuku pakaitalas tarnauja....
mm?
Atsakyti
Dukrytei patinka užmigti su merliuku piglaudus prie skruosto, arba su migduku, o sūneliui nereikia jokių merliukų biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazius nuo gimimo su palute miega.Apsikabina,pagrauzia,ciupineja ir uzmiega.Nors dabar "draugelio" vis maziau prireikia.
Papildyta:
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 19, 20:38)

O kur tu ji dejai?
As tai ji prie skruostuko padedavau.Ant veido niekada nedejau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feneke: 21 gegužės 2008 - 07:42
QUOTE(feneke @ 2008 05 21, 09:40)
Mano mazius nuo gimimo su palute miega.Apsikabina,pagrauzia,ciupineja ir uzmiega.Nors dabar "draugelio" vis maziau prireikia.
Papildyta:
O kur tu ji dejai?
As tai ji prie skruostuko padedavau.Ant veido niekada nedejau!

pasirodo mano uosviene savo vaikus mugdydavo butent uzklodama net veiduka. sako tada vaikai iskart uzsimerkia ir uzmiega. o po merliuku jauciasi saugus blink.gif kaip mamos pilve, kai aplinka buvo labai ribota... na gal... bet as taip nedarysiu schmoll.gif biggrin.gif
mano dukra miegoti iki siol eina su visokiom nesamonem: smelio kastuveliu, kartonine knygele, mano lupdaziu, akiniais nuo saules.... net i krikstynas nesesi ne dovanota balta labai grazia lelyte, o kibiriuka su visais plastmasiniais priedais. su jais ir fotografavosi lotuliukas.gif
jokie minkstukai jos nejaudina g.gif bandem ir meskuciu ir skuduriniu onuciu ipirsti - nesekmingai. visi minkstukai kampe liudnai dulka. prichologe sake kad matyt ji jauciasi labai saugi ir jai nereikia "draugeliu", su kuriais galima guostis, glaustytis... gaila zinoma smile.gif. grazu kai mergytes kokius nors minkstukus mazose rankytese gniauzia... wub.gif
Atsakyti
Nu tik jau nesugalvokit dėti ant veido doh.gif .Jei duodi,tai duodi į rankas.O kur jis jau norės,ten ir pasikiš.
Atsakyti
niekada nedaviau jokio merliuko migdymui, nei siaip zaidimams schmoll.gif turi kitu mylimu zaisliuku ax.gif
Atsakyti
Kol "draugavo" su soske, tai reikalingas buvo ir merliukas - sukdavo, trindavo jį į nosytę. Dabar jau geras mėnuo - nereikia. smile.gif
Atsakyti
Ilga laika mes nedavem jokiu migduku, bet paskui pastebejau kad mazylei norisi i kazka isikniaubt - merliuka padedu prie nosytes ir ji su rankytem ji visaip tasioja, glamzo, o paskui ir uzmiega kartu su soske ir merliuku. O ant veido mes jai kai kada bezaisdami uzmetam merliuka ar siaip kokia skraiste - net krykstauja kaip patinka, taciau migdyt taip nemigdom
Atsakyti
hmm.. kazin kodel tie merliukai taip patinka leliukams? mano dukrai nieko panasaus nereikejo, bet labai daug vaiku zinau, kurie su merliukais uzaugo...
Atsakyti