mes merliuko nenaudojom
, jei namie tai aš pati šalia atsigulu ir mažius užmiega, pirmąją irgi taip migdydavau
nenaudojam ir mes merliuko.Paguldau ant šoniuko,apsikabinu,ji mano ranką glosto glosto ,pirštus čiupinėja ir užmiega
...O pirmas tai kadrytės kampą vis trindavo ir trindavo tarp savo pirštų,pakol užmigdavo.
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 19, 20:38)
paskaitinejusi,si straipsneli ir as nutariau pabandyti
ir pabandziau.uzdejau merliuka vaikas pradejo klykti 
o tuos merliukus jus ant kur dedate????
as maniau kad jie tik kaip minkstu zaisliuku pakaitalas tarnauja....
mm?
Dukrytei patinka užmigti su merliuku piglaudus prie skruosto, arba su migduku, o sūneliui nereikia jokių merliukų
Mano mazius nuo gimimo su palute miega.Apsikabina,pagrauzia,ciupineja ir uzmiega.Nors dabar "draugelio" vis maziau prireikia.
Papildyta:
O kur tu ji dejai?
As tai ji prie skruostuko padedavau.Ant veido niekada nedejau!
Papildyta:
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 19, 20:38)
paskaitinejusi,si straipsneli ir as nutariau pabandyti
ir pabandziau.uzdejau merliuka vaikas pradejo klykti 
O kur tu ji dejai?
QUOTE(feneke @ 2008 05 21, 09:40)
Mano mazius nuo gimimo su palute miega.Apsikabina,pagrauzia,ciupineja ir uzmiega.Nors dabar "draugelio" vis maziau prireikia.
Papildyta:
O kur tu ji dejai?
Papildyta:
O kur tu ji dejai?
pasirodo mano uosviene savo vaikus mugdydavo butent uzklodama net veiduka. sako tada vaikai iskart uzsimerkia ir uzmiega. o po merliuku jauciasi saugus
mano dukra miegoti iki siol eina su visokiom nesamonem: smelio kastuveliu, kartonine knygele, mano lupdaziu, akiniais nuo saules.... net i krikstynas nesesi ne dovanota balta labai grazia lelyte, o kibiriuka su visais plastmasiniais priedais. su jais ir fotografavosi
jokie minkstukai jos nejaudina
Nu tik jau nesugalvokit dėti ant veido
.Jei duodi,tai duodi į rankas.O kur jis jau norės,ten ir pasikiš.
Kol "draugavo" su soske, tai reikalingas buvo ir merliukas - sukdavo, trindavo jį į nosytę. Dabar jau geras mėnuo - nereikia.
Ilga laika mes nedavem jokiu migduku, bet paskui pastebejau kad mazylei norisi i kazka isikniaubt - merliuka padedu prie nosytes ir ji su rankytem ji visaip tasioja, glamzo, o paskui ir uzmiega kartu su soske ir merliuku. O ant veido mes jai kai kada bezaisdami uzmetam merliuka ar siaip kokia skraiste - net krykstauja kaip patinka, taciau migdyt taip nemigdom
hmm.. kazin kodel tie merliukai taip patinka leliukams? mano dukrai nieko panasaus nereikejo, bet labai daug vaiku zinau, kurie su merliukais uzaugo...