Mums tai irgi nereikia jokių merliukų, tiesa, visada šalia guli koks mažas minkštutis rankšluostėlis nuvalyti kai atpila, bet migdymui jis visai netinkamas, greičiau atvirkščiai, maniškiui tai daugiau žaidimų įrankis - jis užsidengia juo veiduką ir nusiima ir kažkodėl ši procedūra jam labai linksma - tik juokiasi

Mano mazyte dengiasi su ranko akytes
o merliuka nusiplesia nuo veiduko...Jai matyt nejauku but su zdengtu veiduku.O jei noriu pamigdyt tai uzdengiu su jos rankytem akis ir ji pasijunta pavargus

O jei noriu pamigdyt tai uzdengiu su jos rankytem akis ir ji pasijunta pavargus 
[/quote]
va sitas man patiko

[/quote]
va sitas man patiko

Pasijutau kaip kokia blondiniu blondine
Pirma karta girdziu apie stebuklingas merliuko galias
Panasu, kad mano maziukas vietoj merliuko naudoja mano ranka: butinai prie uzmiegant apkabina ir nosyte prispaudzia. O man taip malonu!!!

Mes merliuka naudojam nuo kokiu 3 men, kaip aptikome, jog turime ausis. Nes kai migdau ar maitinu mazoji, jei tik neturi merliuko, ima ciupineti ausytes ir baisiausia, kad beciupinedama jas nusidrasko iki kraujo. Tai ir nusprendziau isbandyti merliuka. Uzdedu ji ant ausytes ir akiu ir beciupinedama ji uzmiega...

Mums merliukas geriausias draugas

Užmigimui niekada nenaudovavom, kol mažiukas buvo supdavau vežimėlyje, po to keldavau, į lovyte, o poto pradėjo mikdytis pats su maža pagalvyte, kurią ir dabar mėgsta turėt pašonėje.
P.S. mažą pagalvytę aš ir pati naudoju visada mėgstu apsikaišyti miegodama su mažom pagalvėm, jau toks mano įprotis nuo kūdikystės, tai tą pati bandau ir savo vaikui duoti.
P.S. mažą pagalvytę aš ir pati naudoju visada mėgstu apsikaišyti miegodama su mažom pagalvėm, jau toks mano įprotis nuo kūdikystės, tai tą pati bandau ir savo vaikui duoti.

o mes iki siol su merliuku miegot einam uzdengia sau akytes ir viskas

mes nenaudojam, niekada nedavem , ir nereikia

QUOTE(lavista @ 2008 05 20, 00:34)
o tuos merliukus jus ant kur dedate????
as maniau kad jie tik kaip minkstu zaisliuku pakaitalas tarnauja....
mm?

as maniau kad jie tik kaip minkstu zaisliuku pakaitalas tarnauja....
mm?
as ant veiduko uzdejau