Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Mums tai irgi nereikia jokių merliukų, tiesa, visada šalia guli koks mažas minkštutis rankšluostėlis nuvalyti kai atpila, bet migdymui jis visai netinkamas, greičiau atvirkščiai, maniškiui tai daugiau žaidimų įrankis - jis užsidengia juo veiduką ir nusiima ir kažkodėl ši procedūra jam labai linksma - tik juokiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukas užmiega su merliuku, dėliojasi jį pats, kur jam reikia ir užmiega. Kai niežti dantukus, tai ir pakramto jį. Šiap merliukas jam tik lovytėj reikalingas, dar seilytes pašluostau kai kada. Bet žiūriu, kuo vaikas didyn, tuo mažiau tas merliukas jam reikalingas.
Atsakyti
Mano mazyte dengiasi su ranko akytes doh.gif o merliuka nusiplesia nuo veiduko...Jai matyt nejauku but su zdengtu veiduku.O jei noriu pamigdyt tai uzdengiu su jos rankytem akis ir ji pasijunta pavargus lotuliukas.gif
Atsakyti
O jei noriu pamigdyt tai uzdengiu su jos rankytem akis ir ji pasijunta pavargus lotuliukas.gif
[/quote]

va sitas man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Pasijutau kaip kokia blondiniu blondine lotuliukas.gif Pirma karta girdziu apie stebuklingas merliuko galias blush2.gif Panasu, kad mano maziukas vietoj merliuko naudoja mano ranka: butinai prie uzmiegant apkabina ir nosyte prispaudzia. O man taip malonu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes merliuka naudojam nuo kokiu 3 men, kaip aptikome, jog turime ausis. Nes kai migdau ar maitinu mazoji, jei tik neturi merliuko, ima ciupineti ausytes ir baisiausia, kad beciupinedama jas nusidrasko iki kraujo. Tai ir nusprendziau isbandyti merliuka. Uzdedu ji ant ausytes ir akiu ir beciupinedama ji uzmiega... biggrin.gif
Atsakyti
Mums merliukas geriausias draugas lotuliukas.gif
Atsakyti
Užmigimui niekada nenaudovavom, kol mažiukas buvo supdavau vežimėlyje, po to keldavau, į lovyte, o poto pradėjo mikdytis pats su maža pagalvyte, kurią ir dabar mėgsta turėt pašonėje.
P.S. mažą pagalvytę aš ir pati naudoju visada mėgstu apsikaišyti miegodama su mažom pagalvėm, jau toks mano įprotis nuo kūdikystės, tai tą pati bandau ir savo vaikui duoti. biggrin.gif
Atsakyti
o mes iki siol su merliuku miegot einam uzdengia sau akytes ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip dukra užaugo be merliukų, čiulptukų; norėčiau, kad ir sūnus taip augtų
Atsakyti
mes nenaudojam, niekada nedavem , ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 05 20, 00:34)
o tuos merliukus jus ant kur dedate????  blink.gif
as maniau kad jie tik kaip minkstu zaisliuku pakaitalas tarnauja....
mm?

as ant veiduko uzdejau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti