QUOTE (s.saulute @ 2004 11 06, 15:53) |
o as tai norejau paklausti kiek laiko vaikelis zysta kruti, nes maniske neilgiau 10 minuciu, o kai is buteliuko tai apie pusvalandi, galvoju kad gal neuztenka jau mano pieno.Noriu patarimo ![]() |
QUOTE (buciux @ 2004 11 04, 21:55) |
Vudi, savo mažiukę primaitinau pagal PSO rekomendacijas. Mano gydytoja tam pritaria. Galiu pasakyti tik tiek , kad neturim nei alergijų, nei virškinimo jokių sutrikimų. Primaitinimą dabar gydytojai pataria tik nuo 6 mėn, labai retais išskirtinais atvejais nuo 4,5 mėn. Pradėti reikėtų nuo virtų daržovių, augančių Lietuvoj. Šviežių morkų sulčių iki 1 metų griežtai negalima, galit pagadinti kepenis. Obuoliuką gremžtą gali pradėt duoti, kai mažiukas bus paragavęs virtų daržovienių. Sultys , net skiestos mažina apetitą ir nėra tokios vertingos kaip pats gremžtas vaisius. O kodėl tu maitini nutrauktu pieneliu? Apie vaistines arbatas esu klausiusi labai gerą paskaitą, kaip paruošti , kada ir kiek naudoti. Skaitė labai kvalifikuota farmacininkė. Taigi, jeigu net suaugusiem, kaip sakiau negalima vienos rūšies vaistažolių vartoti ilgiau kaip 10 dienų, nes jos pradeda kumuliuotis organizme ir duoda kartais visai priešingą nei lauktą rezultatą, tai ką norėt iš tokių pupuliukų, kurių fermentinė sistema visai dar nesusiformavus iki galo. Be to pripliurinęs mažiukas arbatų ir nebenori valgyti. Tuoj apie judu viską sužinosiu ![]() |