Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atitolinti mėnesines?

QUOTE(Ritutee @ 2007 06 22, 23:53)
Sveikos dar karta geguzes pabaigoje rasiau kad nusipirkau ir pradejau vartoti femoden kad atitolinti menesines. Sakiau pasakysiu kaip sekesi. O sekesi puikiai nejauciau jokio salutinio poveikio absoliuciai geriau tabletes savaite kol atostogavau. Kai baigiau gerti po 2 dienu atsirado menesines. Dabar galiu teigti kad tai patikimas budas atitolinti menesines. Zinau kad rizikavau bet nieko blogo neatsitiko.

Is kur zinai kad neatsitiko? Tokiu dalyku pasekmes pasimato ne po dienos ar dvieju.
Atsakyti
Baisokai man atrodo tie žaidimai su kontraceptikais... g.gif Sakyčiau, arba vartoji, arba nevartoji, arba gydymo tikslais laikinai. Dėl mėnesinių atitolinimo taip nerizikuočiau.
Pati tolinu mmm vitamino c pagalba, tik pradedu jį vartot gerokai iš anksto, tai pasistūmėja ciklas per savaitę, o kartais ir dvi. Va, ir dabar, kai pamačiau, kad mmm išpuls tada, kai pajūry būsiu, užsipirkau vit. c ir vartoju jau nuo pavasario, dabar matau, kad susirgsiu jau po atostogų biggrin.gif
Atsakyti
likus savitei iki menesiniu pradedu gerti "skanu gerima" uzsiplikau visa asoti citrinos su cukrum ,geriu i diena 3-4 kartus po stikline.tikrai pasiteisina ,nusikelia 3 dienom tai tikrai.o jei jau nespeju ir.....o tuo metu atostogos prie vandens,tada taip pat griebiuosi uz citrinu,tada kraujavimas pagauseja ir greiciau baigiu sirgti.bet tai darau tik isskirtiniais atvejais,nes nemanau kad tai labai gerai. smile.gif
Atsakyti
Niu as tai irgi su KT nezaisciau.
As nekarta esu isbandzius Vitamina C. Reik vandeny isirpint kokias 3 tabletes. Tik pradetreik gert kokias dvi savaites iki menesiu .
Atsakyti
vitaminas C priesgripinem dozem, gal kiek maziau kokia savaite iki menesiuniu ar pusantros sav. o vat dienu skaicius kiek nutolins bus priklausomai nuo organizmo, pvz man gali iki savaites. arba yra kitas var su vitaminu E galima kad prasidetu anksciau, bet ji reikia vos ne men gert ir pan.. su c paprasciau gaunasi, tiek cia tos medicinos...
Atsakyti
mano daruge sportuoja,tai pres varzybas zinau,kad C vitamina suleidzia ir atitolina,kad per varzybas nesirgtu,tik nezinau kelioms dienoms.tik kogero zinote,kai leidzai C vitamina labai skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele25 @ 2007 08 09, 18:43)
likus savitei iki menesiniu pradedu gerti "skanu gerima" uzsiplikau visa asoti citrinos su cukrum ,geriu i diena 3-4 kartus po stikline.tikrai pasiteisina ,nusikelia 3 dienom tai tikrai.o jei jau nespeju ir.....o tuo metu atostogos prie vandens,tada taip pat griebiuosi uz citrinu,tada kraujavimas pagauseja ir greiciau baigiu sirgti.bet tai darau tik isskirtiniais atvejais,nes nemanau kad tai labai gerai. smile.gif

Taip taip, man irgi citrinos užtraukia visą giminę. Aš tai nusiperku citrinų koncentrato ir jį skiedžiu su vandeniu ir geriu. Padeda atitolinti net kokiai savaitei. Bet stengiuosi nepiktnaudžiauti, nes nemanau, kad čia gerai. cool.gif
Atsakyti
as turiu labai gera patarima ir labai sveika. reikia tik 5 skirtingu vaistazoliu. jas sumaisyti vienodomis proporcijomis ir gerti. kuo stipresne arbata gaunasi tuo geresnis poveikis. tik aisku nepersistengi. reikialingos veistazoles: ramuneles, ajeru stiebai, raudoneliai, valerijonai, medetkos. i sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei nenori menesiniu tai tada verta gerti kontraceptines tabletes be pertraukos.Arba gali isideti hormonine spirale kuri yra 5 metams ir apsauga nuo vaiku ir menesiniu tuos metus baba.Tik jos kaina yra atitinkama kazkur apie 600-700 + idejimas.
Atsakyti
Manau kad prasidejusio proceso jau niekaip nesustabdysi, tik patrumpint dienas gali bandyt, čia jau rasė apie dilgėlių arbatą ir vit C.
Atsakyti
man vitaminas C nieko nepadeda. Visada (kol KT negėriau) labai gausios menstruacijos būdavo, galėdavau 10 apelsinų per dieną suvalgyt ir jokio skirtumo. O KT kai pradėjau tai labai sumažėjo jos. Šiaip sustabdyti kai jau pradedi tai nemanau, kad įmanoma, juk visa gleivinė turi pasišalinti. Na nebent kiek apmažinti kraujavimą galima, bet ne sustabdyti.
Beje, pastebėjau kad tamponus jaudojant daug greičiau mėnesinės baigias. Bet tai nereiškia, kad jos sustabdomos ar mažiau gausios.
Atsakyti
Sveikos Supermamos:)

Pats esu vyrukas, tačiau rašau čia, ir tuoj pabandysiu paaiškinti kodėl. Mudu su mylimąja susiruošėme į romantišką kelionę, tačiau, iškilo bėda - iškeliaujame kito mėnesio 3 dieną, menstruacijos jai prasideda 4 verysad.gif Yra kaip yra - visos kelionės metu jai bus "tos" dienos verysad.gif. tuomet pradėjau ieškoti išeities.

Teko girdėti, kad mėnesines galima kažkokiu būdu atidėti, tačiau išnaršęs daugybę interneto puslapių (netik lietuvių o ir anglų bei rusų kalbomis) teradau vieną būdą - geriant kontraceptines tabletes ir pradedant naują pakelį 21 ciklo dieną.

Pats nerimauju dėl šio būdo (tiksliau) pačių kontraceptinių tablečių saugumo ir poveikio sveikatai. Kilo klausimas ar jos nekenkia? Aš ir pats nenorėčiau, kad mylimoji jas gertų... (Galbūt tai- dėl žinių trūkumo ir jose iš tiesų nėra nieko blogo?) Teko skaityti apie jas internete, tačiau realių žmonių patirtis yra geriau už betkokį straipsnį.

O gal iš patirties žinote kokių kitų patikimų būdų kaip galima atidėti mėnesines?
Galbūt Jūsų mamos yra kažką patarusios ar pakuždėjusios kokį metodą?

Taigi, norėčiau paprašyti pasidalinti savo žiniomis šiais klausimais, juk kartais mums - vyrams sunki problema atrodo visai lengva jums-moterims smile.gif

Iš anksto labai dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti