Sveikos Supermamos:)
Pats esu vyrukas, tačiau rašau čia, ir tuoj pabandysiu paaiškinti kodėl. Mudu su mylimąja susiruošėme į romantišką kelionę, tačiau, iškilo bėda - iškeliaujame kito mėnesio 3 dieną, menstruacijos jai prasideda 4

Yra kaip yra - visos kelionės metu jai bus "tos" dienos

. tuomet pradėjau ieškoti išeities.
Teko girdėti, kad mėnesines galima kažkokiu būdu atidėti, tačiau išnaršęs daugybę interneto puslapių (netik lietuvių o ir anglų bei rusų kalbomis) teradau vieną būdą - geriant kontraceptines tabletes ir pradedant naują pakelį 21 ciklo dieną.
Pats nerimauju dėl šio būdo (tiksliau) pačių kontraceptinių tablečių saugumo ir poveikio sveikatai. Kilo klausimas ar jos nekenkia? Aš ir pats nenorėčiau, kad mylimoji jas gertų... (Galbūt tai- dėl žinių trūkumo ir jose iš tiesų nėra nieko blogo?) Teko skaityti apie jas internete, tačiau realių žmonių patirtis yra geriau už betkokį straipsnį.
O gal iš patirties žinote kokių kitų patikimų būdų kaip galima atidėti mėnesines?
Galbūt Jūsų mamos yra kažką patarusios ar pakuždėjusios kokį metodą?
Taigi, norėčiau paprašyti pasidalinti savo žiniomis šiais klausimais, juk kartais mums - vyrams sunki problema atrodo visai lengva jums-moterims
Iš anksto labai dėkoju už atsakymus
Esu tokią situaciją turėjusi, nes ruošiausi vykti į Venecijos bienalę, o tos dienos, tad patimą gavau gerą iš vaikystės draugės ir man padėjo paprastas cinamonas ir vitaminas C. Gal kontraceptikų nereikia, nes jei tavo mylimoji susirks ir norės gydytis homeopatiniais vaistais tai kai kurie po kontraceptikų paliktų šalutinių poveikiu jau nepadės. Savaite iki tų dienų suvalgo 1-2 arbat. šaukštelius cinamono, o po to, tai pakartoja po dviejų dienų (prieš kelione tegu 2 šaukštelius cinamono suvalgo-tai aišku reikia užgerti vandeniu) ir geria vitaminą C. Man tai padėjo taip, kad dviem savaitėm nutolino. Na, nuo cinamono- nors ir kartus, bet nenumirs ir skrandžio opos nepasidarys. tad linkiu sekmės