Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atitolinti mėnesines?

Aš 'atidėjau' mm savaitei gerdama kontraceptines... atidėt tai atidėjau, bet užtad pastojau lotuliukas.gif Aš nemanau, kad kontraceptikai yra didžiausia žala. Alkoholį kartais vartojate? Riebų maistą pavalgote? Nuskausminančius, rainančius, kitus vaistus kartais vartojate? Tai savaitė laiko ar pakuotė viena kontraceptikų manau didesnės žalos nepadarys tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 kovo 2008 - 22:37
Sako, citrina reikia valgyti. Diena-dvo priesh "tas" dienas. Atsideda tada pora dienu.
is patirties: pirma "tu" dienu diena prisigerti kaip kiaulei - per 3 dienas pasibaigs "tos dienos". Ir bus maziau.
Papildyta:
QUOTE(F.K_ @ 2008 03 03, 23:22)
teradau vieną būdą - geriant kontraceptines tabletes ir pradedant naują pakelį 21 ciklo dieną.

tai vienintelis budas. ir jis nera labai jau kenkiantis.
Atsakyti
Jei mergina jau vartoja KT, tai tarp dvieju ciklu nereikia daryti iprastos pertraukos, bet 100 procentu garantijos nera.
Atsakyti
aš buvau atsidėjus man ginekologė kažkokių tablečių išrašė, reikia pas ginekologę nueiti. Pagėriau tas tabletes bet neatsimenu pav tai savaitei atsidėjo, o citros ar aksorbo rūgštis taip pat ir mažina trumpina menstruacijas todėl geriu vitaminą C po dvi ar tris tabletes per dieną tai menstruacijos trunka iki 4 dienų anksčiau truko 10-13 dienų. Na mano sesė gėrė dar daugiau to vitamino c į arbatą gal 5 yabletes įsimesdavo bet aišku kai reikėdavo greito efekto o šiaip taip piknaudžiauti tikrai nesveika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 03 04, 14:08)
aš buvau atsidėjus man ginekologė kažkokių tablečių išrašė, reikia pas ginekologę nueiti. Pagėriau tas tabletes bet neatsimenu pav tai savaitei atsidėjo, o citros ar aksorbo rūgštis taip pat ir mažina trumpina menstruacijas todėl geriu vitaminą C po dvi ar tris tabletes per dieną tai menstruacijos trunka iki 4 dienų anksčiau truko 10-13 dienų. Na mano sesė gėrė dar daugiau to vitamino c į arbatą gal 5 yabletes įsimesdavo bet aišku kai reikėdavo greito efekto o šiaip taip piknaudžiauti tikrai nesveika cool.gif

Labai dėkuj už patarimus:) gal prisimenate prieš kiek laiko reikia gerti tas tabletytes?
Atsakyti
Kaip čia tau pasakius... Ar nekenkia? Jei užmerksime akis į tai jog sukelia vėžį, jog moterį padaro vos ne klimaksine, jog pradėjus vartoti bus "smagu" nuotaikų kaita, ašaros vėl juokas, jog kai kurioms veikia vos ne kaip apetitą skatinantys ir moterys pradeda priaugti svorio, jog sutrikdoma hormonų veikla, jog kitoms kaupiasi organizme skysčiai, jog kai kurios ginekologės sako "pasigimdyk visus norimus vaikus, visus netyčiukus- o tada jau vartok KT" jog kai kurios sugeba gerdamos po keletą metų pastoti, o kitos niekaip nepastoja ir neranda priežasčių, kai kurioms tenka po to dirbtinai sukelti menstruacijas- nes po ilgalaikio vartojimo neatsistato ciklas, jog mokslininkai įrodinėja kad dabar gersi kontraceptines tabletes- vėliau dukra gali turėti bėdų... ir t.t.t.t.t TAIP KONTRACEPTINĖS TABLETĖS TOKIU ATVEJU NEKENKIA lotuliukas.gif
O šiaip- užtaisyk draugei leliuką ir menstruacijų nebus net 9 mėnesius mirksiukas.gif

O šiaip- MB paskaitęs Kt lapelį pasakė: "tavo reikalas- bet aš nenoriu kad tu jas gertum" taigis likau neišgėrusi nei vienos tabletės, o pakuotę atidaviau draugei- kuri ir patarė nusipirkti. Dabar esu prieš visokią chemiją, kam savo organizą nuodyti- jei tai ir taip padaro aplinka. cool.gif
Atsakyti
ne mergina as, bet... o jei pasirinkti atvirkstini varianta - pagreitinti? imanoma kaip nors? gal karsta vonia?
Atsakyti
paprasciausiai reik nedaryti pertraukos ir toliau gerti kita pakely kontraceptiniu tabletyciu 4u.gif
Atsakyti
kuo daugiau citrinos uzvalgyti reiktu ir tikrai atitolina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwvilma: 15 kovo 2008 - 16:30
QUOTE(F.K_ @ 2008 03 03, 23:22)
Sveikos Supermamos:)

Pats esu vyrukas, tačiau rašau čia, ir tuoj pabandysiu paaiškinti kodėl. Mudu su mylimąja susiruošėme į romantišką kelionę, tačiau, iškilo bėda - iškeliaujame kito mėnesio 3 dieną, menstruacijos jai prasideda 4 verysad.gif Yra kaip yra - visos kelionės metu jai bus "tos" dienos  verysad.gif. tuomet pradėjau ieškoti išeities.

Teko girdėti, kad mėnesines galima kažkokiu būdu atidėti, tačiau išnaršęs daugybę interneto puslapių (netik lietuvių o ir anglų bei rusų kalbomis) teradau vieną būdą - geriant kontraceptines tabletes ir pradedant naują pakelį 21 ciklo dieną.

Pats nerimauju dėl šio būdo (tiksliau) pačių kontraceptinių tablečių saugumo ir poveikio sveikatai. Kilo klausimas ar jos nekenkia?  Aš ir pats nenorėčiau, kad mylimoji jas gertų... (Galbūt tai- dėl žinių trūkumo ir jose iš tiesų nėra nieko blogo?) Teko skaityti apie jas internete, tačiau realių žmonių patirtis yra geriau už betkokį straipsnį.

O gal iš patirties žinote kokių kitų patikimų būdų kaip galima atidėti mėnesines?
Galbūt Jūsų mamos yra kažką patarusios ar pakuždėjusios kokį metodą?

Taigi, norėčiau paprašyti pasidalinti savo žiniomis šiais klausimais, juk kartais mums - vyrams sunki problema atrodo visai lengva jums-moterims smile.gif

Iš anksto labai dėkoju už atsakymus smile.gif

Esu tokią situaciją turėjusi, nes ruošiausi vykti į Venecijos bienalę, o tos dienos, tad patimą gavau gerą iš vaikystės draugės ir man padėjo paprastas cinamonas ir vitaminas C. Gal kontraceptikų nereikia, nes jei tavo mylimoji susirks ir norės gydytis homeopatiniais vaistais tai kai kurie po kontraceptikų paliktų šalutinių poveikiu jau nepadės. Savaite iki tų dienų suvalgo 1-2 arbat. šaukštelius cinamono, o po to, tai pakartoja po dviejų dienų (prieš kelione tegu 2 šaukštelius cinamono suvalgo-tai aišku reikia užgerti vandeniu) ir geria vitaminą C. Man tai padėjo taip, kad dviem savaitėm nutolino. Na, nuo cinamono- nors ir kartus, bet nenumirs ir skrandžio opos nepasidarys. tad linkiu sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Citrina nepatikima, pati bandziau, rijau viena po kitos, draugei nusitolino, o man jokio poveikio smile.gif
Atsakyti
Ir aš patarčiau KT negerti, vien dėl jų kenksmingumo, ypač jei mergina šiaip jų nevartoja Gal tie čia išvardinti liaudiški metodai ir padės g.gif Pati nesu bandžiusi. O gal pati mergina stresuoja, kad susirgs per kelionę... juk ir nuo streso ciklas sutrinka mirksiukas.gif
Atsakyti