Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atitolinti mėnesines?

Na ir patarimas gerti KT kad neatsirastu menesines, juk jei mergina ju is viso negeria, tai vien tik del to jas gerti butu kvaila... o be to pradeti gerti nauja pakuote kai niekada negerus reikia pacia pirma sirgimo diena, tai menesines vistiek bus
Atsakyti
Gali KT nepadeti, buna atveju, kad ir jas geriant menesines prasideda anksciau, nepabaigus visos KT pakuotes.Manau, reikejo kelione planuoti pagal menesiniu cikla, jeigu zinoma jis reguliarus.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Čia visur kalbama apie menstruacijų sustabdymą ar kraujavimo sumažinimą. Bet mane domina kaip tas dienas atkelti, kad jos vėliau prasidėtų. Ar įmanoma? Kokias būdais?
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 06 11, 17:59)
Sveikos merginos  4u.gif
Čia visur kalbama apie menstruacijų sustabdymą ar kraujavimo sumažinimą. Bet mane domina kaip tas dienas atkelti, kad jos vėliau prasidėtų. Ar įmanoma? Kokias būdais?

Zinau tikrai, kad yra tokios tabletes, kurios padeda atkelti tu dienu pradzia, neatsimenu pavadinimo, paklausk vaistineje, nes sis vaistas parduodamas be recepto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 12 birželio 2008 - 08:29
Man citrinos nepadejo.Suvalgiau visa kg ir nieko.
Atsakyti
as irgi girdejau kad citrina valgyti. taciau man tai asmeniskai nepadejo. gal per mazai prisicitrininau ax.gif
Atsakyti
C vitaminas. bet tegu geria saziningai kasdien ir kokia savaite pries, gali ir isvykus kelais dienas pagert. turetu savaitei nutolinti. bet kaip kitos sake, kad joms nepadeda. man suveikia
Atsakyti
Gal atsirado kokiu nauju metodu mmm atideti, jos iseina grynai per vestuves? unsure.gif
Atsakyti
o man kaip tik reiketu kokiom 4-7 dienom paankstint.. tik netinka nei pirtys, nei vaistai, nei smileysex.gif
o imanoma pagreitint mm naturaliais kokiais budais ar vitaminais? mastau- jei vit. C atitolina, tai gal koks ir pagreitina...
Atsakyti
Neperskaičiau visos temos, bet kiek žinau iš kolegių atitolinti labai padeda cinamonas thumbup.gif kolegė taip darydavo prieš keliones, kai papuldavo nelaiku blush2.gif tiesiog įberti cinamono į vandenį ir išgerti 4u.gif pati negaliu garantuot ar tikrai padeda, dar nebuvo poreikio išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 28 kovo 2009 - 22:47
Sveikos
Galiu pasidalinti savo patirtim gal kam pravers.
Man reikejo nukelti mm bet savaitei del operacjos, bet KT negeriau tai ieskojau kitu budu. Ginekologe patare vis del to gerti KT. Pirma tablete isgeriau 8 ciklo diena. Svarbu pradeti gerti pries ovuliacija. Sugeriau visa pakuote ir kitos puse. Ir lyg nieko. Ciklas neissireguliavo, mm nutesiau kiek reikejo.
Po keliu men bandziau nutesti mm su C vitaminu. Nusipirkau C vitaminu po 1300 mg ir geriau po 5 tabletes per diena, kur reikia po 1. Bet man nesuveike tongue.gif .
Taigi jei tikrai norit but garantuotos kad neprasides mm rekomenduoju KT. Tik nezinau kaip ten jos saugo jei pradedi ne pirma diena, nes man tuo metu tai nebuvo aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 03 27, 20:28)
o man kaip tik reiketu kokiom 4-7 dienom paankstint.. tik netinka nei pirtys, nei vaistai, nei smileysex.gif 
o imanoma pagreitint mm naturaliais kokiais budais ar vitaminais? mastau-  jei vit. C atitolina, tai gal koks ir pagreitina...

Man daznai suveikia karsta vonia, bet nezinau ar 4-7 dienom imanoma g.gif Vit C tirstina krauja, o skystina Aspirinas/Paracetamolis. Tik nzn ar cia jie suveiktu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(osan @ 2010 01 22, 15:25)
Sveikos
Galiu pasidalinti savo patirtim gal kam pravers.
Man reikejo nukelti mm bet savaitei del operacjos, bet KT negeriau tai ieskojau kitu budu. Ginekologe patare vis del to gerti KT. Pirma tablete isgeriau 8 ciklo diena. Svarbu pradeti gerti pries ovuliacija. Sugeriau visa pakuote ir kitos puse. Ir lyg nieko. Ciklas neissireguliavo, mm nutesiau kiek reikejo.
Po keliu men bandziau nutesti mm  su C vitaminu. Nusipirkau C vitaminu po 1300 mg ir geriau po 5 tabletes per diena, kur reikia po 1. Bet man nesuveike  tongue.gif .
Taigi jei tikrai norit but garantuotos kad neprasides mm rekomenduoju KT. Tik nezinau kaip ten jos saugo jei pradedi ne pirma diena, nes man tuo metu tai nebuvo aktualu.

Na mmm stabdymas KT pagalba yra gana drastiskas budas nevartojancioms blink.gif Cia jau extra atvejais. g.gif bet del atostogu ar pan. kazin ar reikia taip eksperimentuoti unsure.gif Beje pries planuojat operacija, gydytojas nepaklause ar nesirgsi? blink.gif nes manes tai klause rolleyes.gif
Nesaugo, jei pradedi ne pirma diena tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti