Įkraunama...
Įkraunama...

Lovų užtiesalai

QUOTE(niuma @ 2007 05 12, 07:51)
Mes siuvomės lovatiesę . Tas malonumas kainavo nemažai (medžiagos + pasiuvimas virš 400 Lt), bet nesigailiu, nes norėjau kambario spalvinio bendrumo.

Lovatie derinciau prie naktiniu uzuolaidu. Ar apsvietimas, ar foto nevykus ? esu 100% garantuota kad tikrojo vaizdo neatsipndi foto. Koks tai audinys, ar detas sintaponas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agata: 12 gegužės 2007 - 18:01
QUOTE(agata @ 2007 05 12, 17:59)
1.Lovatie derinciau prie naktiniu uzuolaidu.
2. Ar apsvietimas, ar foto nevykus ? esu 100% garantuota kad tikrojo vaizdo neatsipndi foto.
3.Koks tai audinys,  ar detas sintaponas?

1. Užuolaidas derinau prie sienų spalvos, abi medžiagas pirkau vienu kartu, specialiai nevienodas.
2. mažai kada foto parodo 100 procentinį vaizdą. Dar viena bėda, kad ir standartiniai kambariai nėra dideli, kad bendras vaizdas matytųsi. (ten pat yra ir daugiau foto su užuolaidom).
3. Užuolaidinis audinys, dėtas sintaponas.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 12 gegužės 2007 - 19:42
Gal zinot kur Vilniuje galima rasti apvaliu lovatiesiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 13, 10:00)
Gal zinot kur Vilniuje galima rasti apvaliu lovatiesiu?  4u.gif

manau geriausia siutis mirksiukas.gif Ieskodama kur pirkti "pravazinesi" daugiau nei kainuotu siutis g.gif o beto nezinia ar rasi (man asmeniskai nera teke matyti gatavu pasiutu apvaliu lovatiesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 16, 16:48)
as ir nusipirkau Merkio lovatiese-ji man labai patinka  wub.gif

man irgi patinka merkio lovatieses drinks_cheers.gif . be to as uz preke lietuviska thumbup.gif
o jusu gal tokia

http://www.senukai.l...id=000050755905
Atsakyti
ir man graziais suderinta... labai patiko lova su lovatiese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 05 12, 09:51)
Mes siuvomės lovatiesę . Tas malonumas kainavo nemažai (medžiagos + pasiuvimas virš 400 Lt), bet nesigailiu, nes norėjau kambario spalvinio bendrumo.

blink.gif
ogo
idomu kas ten per medziaga nes per foto tai nesimato
turetu buti super medziaga kaip uz tokia kaina
nes siaip atrodo nieko ipatingo g.gif

Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 05 12, 09:51)

Oi geras, savo lova pamaciau doh.gif Pas mus irgi tokia pat thumbup.gif
Atsakyti
http://public.fotki..../lovatiese.htmlNaujas pirkinis miegamajeme - lovatiese, galite ivertinti rolleyes.gif
user posted image
jeigu reikia slaptazodzio:fotkes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita26: 03 sausio 2008 - 10:30
QUOTE(Lotari @ 2007 02 08, 13:40)
mano svajonė nusinerti užtiesalą, bet tam reikia labai daug laiko.

Aš irgi labai norėčiau nerto wub.gif O šis tavo įdėtas tai pat labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 07, 23:08)
Aš irgi labai norėčiau nerto  wub.gif  O šis tavo įdėtas tai pat labai gražus  wub.gif

o man ta ideta lovatiese atrodo kaip senovinis kilimas uztiestas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 08, 12:35)
o man ta ideta lovatiese atrodo kaip senovinis kilimas uztiestas  unsure.gif

Užneša biskį hihihi.gif ,te kažkoks storesnis audeklas smile.gif ,toks storesnis gal visai gerai būtų,atsisėdus ar prigulus ant jo nesusigrankščiotų hihihi.gif (kas čia per žodis unsure.gif ) Nors pas mus ant lovos gal nė netiktų toks,iš abiejų pusių kuolai,neitų taip gražiai lovatiesei nukristi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 11 sausio 2008 - 13:00